11 de desembre del 2008

AVANÇ DES DIA BUENO!!!


Uuuueeeep! saps que en feia d'estona que no me passetjava per aquests indrets del món! jaja! al·lots i al·lotes que residiu a sa ciutat Barcelonina ( i a nes que no també per qui s'animi a venir), aquest dissabte se prepara una festa de dia a nes pis de lesseps, AVINGUDA DEL SANTUARI DE SANT JOSEP DE LA MUNTANYA 4, 1 1ª!
En vista de que arriba Nadal i tothom li copa hem decidit fer una festa de bon matí, a lo avanç des dia bueno per tal de donar s'entrada a ses vacances amb bon peu. Es tema és:
- Dissabte matí, preparats per fer un bon tumbet.
- Dinar, òbviament de tumbet, vinet que no falti i sa gent que s'hi apunti.
- Festa tipo tarde buena a nes piset i fins que es cos aguanti
Important que tothom dugui es seu beure i si qualqu pot gravar musiqueta millor perquè no tenim internet... FEROOÇ!
Estaria bé que diguessiu sa gent que vendrà, feu llista que demà haurem d'anar a comprar sa menjua... i veniu amb ses piles carregades!
Mos veim per allà, per aquí, per suquí o persullà!

Bola de Drac: Trailer oficial

Crec que es vídeo se mereix un post per ell totsol, després de s'enorme expectació que ha creat aquesta pel·lícula. Amb tot voltros, es trailer (amb subtítols en castellà) de peli de Bola de Drac. En concret, DRAGON BALL EVOLUTION.




Sa veritat és que, després de veure'l, arribes a sa conclusió que de peli de Bola de Drac res. Han agafat unes quantes idees de sa sèries (ses bolles, es vestit, es Kames i quatre fricadetes més) i han montat una superproducció hollywoodiense que, no ho dubt, mos defraudarà a tots (al menys s'han currat que en Cor Petit sigui verd, i no blanc)...

Com ho veis?

Jugadas de pizzarra!

Fa molt poc varem veure una de les poques "jugades de pissarra" que fa el Barça, obra de Lionel Messi.



Però el video bo es el aquest, per mi el millor video que he trobat sobre "jugades de pissarra", impresionant la cavilada d'alguns entrenadors. Com mes avança el video millors són!


-

Me'm si al Madrid li tornam a fer...

Eric Moussambani

Creo que este hombre no tenía un sitio en el blog...

Eric Moussambani (nacido el 31 de mayo de 1978) es un nadador de Guinea Ecuatorial.

Moussambani, apodado Eric la anguila o El Multiusos por los medios de comunicación, ganó fama mundial en los Juegos Olímpicos de Sydney, celebrados en el año 2000, cuando nadó la prueba de 100 metros libres en 1 minuto 52,72 segundos, más del doble que sus competidores más rápidos e incluso superior a la plusmarca mundial de 200 metros.

Moussambani consiguió participar en los Juegos Olímpicos sin alcanzar los tiempos mínimos requeridos gracias a un sistema diseñado para permitir la participación de deportistas de países en vías de desarrollo. En las eliminatorias compitió con otros dos nadadores, admitidos en los Juegos por el mismo sistema, que fueron descalificados por falsa salida, por lo que Moussambani nadó solo.

Mientras que el ganador Pieter van den Hoogenband consiguió la plusmarca mundial con 47,84 segundos, Moussambani empleó más del doble de tiempo mientras era aclamado por el público asistente. Después declararía: "Los últimos quince metros han sido muy difíciles". En los días y meses posteriores, Moussambani se convirtió en un héroe popular invitado a programas de televisión y otros eventos.

Antes de llegar a los Juegos Olímpicos, Moussambani nunca había visto una piscina olímpica de 50 metros. Había comenzado a practicar natación sólo ocho meses antes en una piscina de 22 metros de un hotel, dada la falta de infraestructuras deportivas en su país.

Moussambani no pudo participar en los Juegos Olímpicos de Atenas de 2004, a pesar de haber bajado su marca personal por debajo de los 60 segundos, debido a un problema con el visado.

10 de desembre del 2008

LEE: Acabant sa primera volta...

Bones a tots,

després de dues setmanes sense actualitzar sa informació sobre sa LEE (massa maldecaps), torn a presentar-vos com estan ses coses, ara que estam a punt de finalitzar sa primera volta des campionat.

Es Gerrets són líders, amb s'única errada de s'empat contra es Buidadotes, perseguits per uns Güizas que sense dubte donaran guerra fins en es final. S'Atlètic Buidadotes i uns desmillorats New's Team comparteixen sa tercera plaça, això sí, es verdescs tenen un partit menys que es blancs. Reial Porcell i Xapetes Taronges (amb un fitxatjot de categoria, se veu) lluiten per assolir posicions UEFA, mentre que R de Rodett se presenta com es màxim candidat a Cenicienta.


Resultats de ses darreres jornades




Classificació actualitzada




Propera jornada

Com veis, he programat dos partits de s'Atlètic Buidadotes i, a més, amb una hora entremig. Pens que possiblement sigui sa millor manera de jugar es dos partits aquest diumenge, ja que podríeu descansar una horeta (i mirar s'apassionant New's - Gerrets) i després otra ves a donar-ho tot contra es Güizas. Igualment, depèn de voltros, si preferiu jugar es partits consecutivament o fins i tot jugar-ne només un i mirar de fer s'altre més endavant, digau-ho!
Si es Buidadotes no diuen res, idò, aquest seria s'horari previst... Esper que tothom hi estigui d'acord!

Quants n'hi farem al Madrid?

Es post s'hauria de titular Porra Barça-Madrid, però crec que així queda més bé..


Vamos, que esteim a pocs dies des clàssic i poc se'n xerra trob. Sa clàssica porra npfgm.
Es tema premi, donat que posar es 2-3€ corresponents a un bote comú ho veg complicat, propòs, i així tornam a rellançar es tema des soparillo de Nadal, que es qui guanyi sa porra no pagui RES, simplement se'l convida.. Que trobau? lògicament, podeu proposar altres alternatives, jo a n'aquesta la veg viable.

Començarem amb sa porra!

1. Lluc, 4-1. Trob que els hi hem de tornar sa des passillo..

Tornant a nes tema des sopar, veg que esteim nedant bastant en quant a número de cófrares apuntats, per tant, tornaré a posar sa llista, mem si així sa gent la veu i s'anima! Se farà dia 27!

1. Kempes
2. Marc
3. JJ
4. Marco Llull
5. Bua
6. tof
7. Artur
8. Sion
9. Lluc
(apuntats via Facebook)
10. Feme
11. Pinero
12. Manti
13. Gaspar
14. Nate
15. Carme Riera
16. Oriol
17. Rafel Prohens (allegado Rodi)
18. Vicens (demanam confirmació)
19. Xisco Parera
20. Arnau
21. Bàrbara Riera
22. Joan Albornoz (demanam confirmació)
23. Sandro Llull (demanam confirmació)
24. Fires
25. Marga Massanet (extraofacialmanti)
26. Xavier Penya (extraofacialmanti)

9 de desembre del 2008

Ribotet als Detroit

Després del "standby" i les baixes que han tengut els Detroit en els darrers mesos, vaig iniciar una investigació degut a uns rumors que deien que els components del grup cercaven músics per suplir les importants baixes que havien sofrit.

Pasats més de tres mesos intensos demanant i demanant, seguint durant hores als músics, escoltant conversacions telefòniques, espiant-los tan si feia calabruix, neu, fred, calor, m'ataquesin un esbart de moscards tant grossos com una taronja, tengués fam, pixera o caguera!
Després d'haver passat aquets infern, ho vaig aconsseguir, vaig aconsseguir la prova que corfirmava els rumors!

En Marco va mantenir converçacions amb el gran cantant serverí Toni Ribot, més conegut per "Ribotet", demanant-li la incorporació inmediata al grup!
En aquesta conversa en Ribotet li va dir que ho havia de pensar, ja que els Detroit no tocaven la única cançó que sabia, el "sufre mamón" de Hombres G.
Marco desesperat per trobar gent vàlida per el grup, es va posar de genolls i li va suplicar:
"Per favor vina amb nosaltres. Farem lo que ens demanis, com si hem de fer un concert de dues hores tocant la mateixa cançó".
En Ribotet, vent aquella imatge de necesitat i desesperació, li va contestar:
"D'acort, però heu de dur na Carmen de Mairena perque me faci els coros".
A n'en Marco se l'iluminaren els ulls i arribaren un acord. L'acord és que els Detroit faran concerts tocant el "sufre mamóm" durant dues hores amb la veu d'en Ribotet, les guitarres d'en Marco i d'en Palerm, la bateria de n'Estefan i els coros de na Carmen de Mairena sense tenir cap baix ja que tots se'l toquen tot el dia.

Així que preparau-vos per l'estiu que vé!! Comprau-vos taps per les orelles ja que després de cinc minuts tocant ja no voldreu tornar a escoltar en la vida aquesta tortura musical.

Per qui no s'ho cregui, aquí vos deix la prova fotogràfica amb la cara de s'atisfacció den Marco per haver aconsseguit el nou petit, gran cantant serverí.





Pd: També vaig aconseguir un video d'un assaig que varen fer, però no le pogut posar degut al meu catetisme amb els ordinadors!
Pd2: Quan aprengui un poc més en el tema informàtic, pujaré el video.

Malnom


Es malnoms són adquirits de generació en generació, i fins fa poc han estat imposats com tradició a sa gent des pobles. Dic fins fa poc perque he notat que darrerament no feis gens d'ús d'aquests malnoms. Jo sí.

Es meu malnom, Bua, vé de Bueta. Però m'explicaren que Bueta, a sa vegada, provenia de Bua. Es padrí de mon pare era en Bua, i es meu padrí va tenir un germà bassó i vàren passar a ser es Buetes. Jo he tornat a nes orígens. Es malnom Bua, que sempre l'he duit amb orgull, me serveix un poc per separar en Miquel quan fa feina de s'altre Miquel, és a dir quan tenc temps per jo, temps d'oci.

Generalment es malnoms han estat adquirits a conseqüència de ses característiques físiques més peculiars, o bé labors professionals que existeixen des d'èpoques inmemorables; també ses situacions més curioses i ocasionals poden originar s'imposició d'un d'aquests malnoms.

Quant a sa paraula "àlies", dir-vos que etimològicament, ve des llatí "alia", que significa "altre". És una abreviatura, incorrecta de sa frase "alia nomini cognitu", que vol dir, "conegut per altre nom com". Lògicament, tal abreviatura, com tantes altres, deforma completament es seu sentit. S'entén per àlies, per tant, un nom fals, fictici, de guerra o clandestinitat, per a encobrir a un delinqüent, o mantenir oculta l'autèntica personalitat, és a dir, un pseudònim.

Sa majoria de cans vells i cusses velles teniu un malnom, de pare o de mare, que no empleau per rés. No tenc explicació per això.

A través d'aquest post m'agradaria averiguar perquè no utilitzau es vostro malnom i també que tots/totes pogueu dir es vostro.
Per rompre es gel:
Cànoves, 'Lliro'.
Tofito, 'Bosco'.
Qui s'anima?