14 de novembre del 2009

INMENS!!

Que gran és sa cofradia, que gran ets Bua!
Enhorabona a tots, per cada granet d'arena!

Ja faré un post més endavant amb més detall (esper que hi hagin més de dos i de tres posts d'aquest dia tan especial).

De moment, estic un poc rebentat i és l'únic que puc aportar.


Por cierto, que buena la faena de Sandro, al pie del cañón con la camara de video! y la de Xisca con la de fotos! Saldrá una megaproducción!

hip hip Bua!

Brunx Noel, des de Plaça d'Espanya, informatius Cansvellsmedia.




EDIT ES POST AMB ALGUNA FRIKADA MÉS DES PARIPÉ BWANÍSTIC [CAUDI]



11 de novembre del 2009

LEE: Jornada 2

Bones a tots,

sa segona jornada de sa Lliga de l'Eixample Esquerre mos ha deixat partits espectaculars i igualats, i un nou líder, es temibles i palmesans Güizas.

Sa jornada va començar amb es partit estrella de sa Jornada, un igualadíssim duel entre es dos darrers campions de sa LEE, es veterans FC Gerrets i es sempre espectaculars New's Team. Després d'una primera part amb 1-0 a favor des jovenets, i un posterior 2-0 que pareixia que decidia es matx, es Gerris varen tirar de casta per remuntar es partit i col·locar es 2-3 final que els deixa com a colíders.

Es segon partit enfrontava a dos equips que prometen donar molta guerra aquest any, Racing Taura vs. Àngels den Bartomeu, i acabà amb un resultat d'1-3 pes Bartolos.

Es tercer matx era una prova de foc pes colista, es Decadència, que havia de rentar sa seva imatge després de sa dolorosa derrota contra es sorprenents R de Rodett amb un partit digne davant es perillosos Güizas. Es partit va ser de tu a tu i se va decantar de sa banda Güiza per un resultat de 11-7.

Finalment, es darrer partit de sa jornada mos va deixar un enfrontament entre uns R de Rodett a l'alça i uns Atlètic Buidadotes que cercaven es seus primers tres punts. Partit prou igualat, que se decantà des costat verdesc per un ajustat 1-3.

Resultats de sa jornada




Classificació



Pitxitxi

Com veis, hi ha una nova secció en es post, que reflexa sa classificació de màxims golejadors de sa LEE. Àngel Berastain, des Güizas, segon Pitxitxi de sa temporada, després de que a sa primera jornada en Pier aconseguís 4 gols que el posaven al capdavant de sa classificació de Pitxitxis.



Propera jornada

Mestre Bua a BCN

Bones fieres,

alguns de voltros ja deveu saber que aquest cap de setmana sa Cofradia des Cans Vells té s'honor de rebre en visita oficial a Mestre Bua, es Ca Vell d'Honor.

Sa intenció d'aquest post és moure un poc en es cofrares, de cara a intentar montar un half-soparillo o similar per Divendres o Dissabte, amb sortida posterior pes Centro, que ja toca.

Un poc de Bidasoa o similar NPFGM, es ca més vell de sa cofradia bé s'ho mereix, no ho trobau??

Au idò, queda dit!

QUI S'APUNTA??

9 de novembre del 2009