17 de març del 2007

Tots al carrer!

Benvolguts cofrares,

avui és un dia de moviment social i de sortir al carrer a donar es callo (ja se q cap cofrare, per diferents motius, estarà donant es callo però bé hagués estat bé..). Destacaré les manifestacions sota els següents lemes:

1. "Prou destrucció, salvem Mallorca" (http://www.salvemmallorca.org/, GOB)

Hem d'acabar amb aquesta plaga de destrucció!es veu q molta gent no sap q som una illa i, per tant, tenim un territori molt limitat. Que en farem quan s'illa ja no agradi amb tanta construcció i autopistes. Mos les ficarem pes cul! Si volem aspirar a algo en futur molt proper (pensant en el negoci turístic, que es per lo q teoricament es fan la majoria de les obres) haurem d'oferir una cosa diferent i guapa i no més de lo mateix, amb grans complexos turístics com, per desgràcia, a gran part del litoral mediterrani. Recordem q, com ja mos va fer arribar en Lluc, aquest tema es de total actualitat ben a prop de ses nostres cases, concretament al Port Verd.

2. Contra la Guerra de l'Irac, amb el missatge 'Que les forces d'ocupació se'n vagin d'una vegada de l'Irac i que els estats que han destrossat el país paguin la reconstrucció.

Aquest tema, com ja sabeu tots, es una altra vergonya històrica que donaria per escriure molt i sobretot cagar-te en un parell de persons.
Una d'aquestes manifestacions arribarà davant del pentàgon.

Passem moments xungos q no sabem a on ens duran... així q esperem q aquests iniciatives tenguin l'èxit q es mereixen.


Cançoneta q és caga un poc en la política del seu propi país, d'uns grans com Audioslave:

2 comentaris:

Marc ha dit...

Nomes dir que se commenta que sa manifa de Mallorca va ser tot un èxit...

Llorenç de Pina ha dit...

Se veu que sí. Menos mal... ara que ja sabem que això probablement no se traduïrà en mesures polítiques... ni tan sols en un canvi de vot.

4 anys més de desastres sense fi. S'accepten apostes.