5 d’abril del 2007

La inteligència dels "neonazis"

Aquest video l'he trobat per racocatala.com. Es tracta d'un reportatge de tv3 on entrevisten a un parell de energumens que se fan dir nazis. En fi.. es una prova més de lo ultrabeneits que son aquesta basura i de sa llàstima i rabi que poden arribar a fer .

5 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Bufff...........

monxo ha dit...

quin saber estar; quina intel.`ligència abrumadora; quins ideals més ben definits i clars; QUIN VOCABULARI I BON US DE LA PARAULA (consis i clar)...
Increible. Quin puta fastic!!!
I lo pitjor de tot és que qualsevol dia ten pots trobar un per qualsevol lloc.
Asqueros. I per favor, no mescleu Barça amb aquesta merda pq no tenen res a veure!!!

xavi santvi ha dit...

Em quedo amb aquesta "perla";
"el emesesual, és una persona que.. le da igual enrollarse con uno que con otro, no importa el valor de la persona, si se enrolla con un tio sea gordo i feo con granos... le importa... el lo que le va es la picha, es decir, no le va las personas i su ideal i sus historias...los emesesuales es la escoria de la sociedad."
vergonya aliena!

Anònim ha dit...

-"No soy racista pero me dan rabia los moros y los negros y me gusatria que Espanya estuviese limpia". "Nuestras actividades consisten en beber cervezas,escuchar música, agruparnos en grupo, juntarnos y contarnos nuestras historias, y si hay peleas..."."Mis ideas son... de tipo de equipos de futbol, sabes lo que te quiero decir?"-
Aquetes son quatre marevelles de ses moltes que han sortit de sa boca d'aquets pobres desgraciats i dic pobres per que realment me fan pena!!!

Marga Bonet

roseta ha dit...

Ya ves. Que xungo que és aquest video. Estic amb la Marga, fan una pena aquests nins. Realment no saben el que diuen. Potser lo que han dit que és més encertat de tot és que moriran abans dels 30. Perquè si et pillen uns d'aquests pel carrer sense cap motiu i no estàs per bromes pesades els pots arribar a fer molt mal, sobretot si no hi tens res a perdre.