5 de juliol del 2007

Sentve des "les deux alpes"


Benvolguts cofrares, em plau fer un postillo "tipo light" sobre el paripé que estic realitzant pels alps. En vistes que el blog està en fase terminal, em plau contribuïr al seu desenvolupament mitjançant aquesta cronica 100% prescindible.
"Les deux alpes" vindria ser el nom del "poble" on estem allotjats. Aquest poble es una especie de pantòmima 100% encarada al món de l'snow, skate, patins, bicis i molts altres sistemes extrems d'esport.
La fauna que compon el poblat és bastant homogènia pel que fa el vestir i mixte pel que refereix a la seva procedència. Italians, espanyols, andorrans, francesos i catalans són per ara les ètnies més freqüents. El factor estètic està a l'ordre del dia, sistems de gorres a lo latin king's, samarretes de michael jordan o de la NBA en general, gorros, ulleres de sol ultrafrikis,...en definitiva una puta tribu urbana que em ve enorme.



¿tema femelles como lo llevamos? pues mal. Em dòna la sensació que si no saps fer ollies, grindades o tricks (iavoneres) no tens absolutament res a pelar. Jo, que fins fa dos dies no havia agafat un telesilla tenia tots els números per ser el gerret number one de la zona.
Per sort l'impressionant paisatge fa que tota aquesta pantòmima quedi en segon pla. Les muntanyes són increïblement altes, escarpades, verticals, nevades!!, sistemes de glaçeres perpètues esquitxen el paisatge provocant que la mirada se t'hi perdi en un festival de plaer. Molt espectacular. Per que us feu una idea, ahir vam temptar la nostra sort intentant travessar el "coll du galibier" (tipo 2610 metres) on tb hi passa el tour de frança. Doncs a mesura que pujavem, va començar a nevar convertintse la diversió en desesperació a l'observar que l'estreta carretera s'anava cobrint de neu de manera que resultava impossible continuar... allò era MORDOR, el nanu i jo empenyent el cotxe sobre una capa de glaç i en màniga curta a -2º. Vem veure la mort. Per sort ho vem surar i vam trobar un tunelillo bastant patetec per on vam anar a parar a l'altra banda de la muntanya per poderla baixar. I tot això un 3 de juliol.
En definitiva un puesto nikel a pesar de la presència de moltes víctimes de l'estètica i perquè no dir-ho pijos de merda. Salut cofrares!

Sr. Sentve, Cansvells.com, "les deux alpes".

4 comentaris:

company ha dit...

Bè Santvi !
Un principi de juliol atípic això de ser a esquiar, com a aficionadillo de 2on ordre de s'esqui i snow te diré que sa neta és anar baixant com sempre: a verlas venir!

Per cert noltros demà li copam a nes sanfermins. Tema jeure cap problema, mos deixen un corral, així que, anam a tir segur


Enga mos veim per BcMordor

Xavier Peña ha dit...

iawoneres!! si estàs per aquí davora! Saludos! x"D

Marc ha dit...

Què bé Santvi, como no pegant sa nedada tipo 2.600 metros, a lo pájara d'Indurain... Crec que hagués estat més sa neta que haguessiu optat per quedar tipo allà tot es vespre, a lo película americana...:P

Llorenç de Pina ha dit...

Un poc de neu en s'estiu npfgm... sempre s'agraeix, a no ser que te sepulti un allau (de bon rollo, però, eh)

Quins cabrons: Alps, Sanfermins, un festivaler... i jo mort d'oi i de calor aquí currant...
bono, hora de partir!!
Mos les feim (x cert, com podeu no entendre es jeroglífic)