10 de setembre del 2007

Cròniques olotines

Enormes un any més ses festes d'Olot....
Cofrares: Ministre, Kempes, Nate, Sentve & Kane
Allegados: Cabra, Tommy, un Macianer, es cantant d'Antònia Font, una petrera que va proporcionar es pis franc de rigor...
Setentots: Massius
Foto: aquesta


PD: En breu post de ses festes de la Mercè, que ja hi som!!

8 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

i perque sa censura?? mencio especial a sa cara lasciva des senyor Sentve, tipo "vendras! mira que te dic!" xDD

es lamparones de sa camiseta des caudillo tambe fan festa... indica que era es que mes va aprofitar es temps (tipo exercicis de colze)

Marc ha dit...

Sa foto mos la va enviar sa susodicha, demana-li a ella... (crec que no és ni censura, simplement se li'n va un poc s'olla...)
Totalment d'acord amb lo den Sentve...
Respecte a ses taques amb es jersei, dues possibles causes:

- Va estar 2 setmanes en es cotxo den Sentve, amb prèvia sortida per Gràcia...
- Aquest tassó era sa segona Ratafia

xavi santvi ha dit...

D'aixo s'en diu quedar retratat. Pero penso que hi va haver feeling..jeje. El tema dels ulls tenyits ho veig com una metafora, un semafor vermell per tots i un semàfor verd per a mi...mes clar l'aigua.

Marc ha dit...

jojojo....
testicles buits = optimisme

Nate ha dit...

Primer de tot impressionant sa cara de pájaro total de mestre santvi jeje
Sa veritat és q de nou gran viatget per terres gironines. Les festes d'olot una vegada més vàren estar allà i l'aventura de partir un cap de setmana sense lloc per dormir, a verlas venir, no va tornar defraudar. Un dia pegant per girona i un altre per banyoles, amb la inestimable companyia dels senyors Cabra & Tomi, no te preu...
Vos podeu fer una idea de lo q poden arribar a liar en Cabra i es Ministre quan se junten!!??

Tema apart, aprofitar per presentar la nova equipació oficial des buidadotes 2007/2008, color verd oliva "champions" que dona un toc d'elegància en consonància amb la qualitat de la plantilla. Com podeu veure mestre Kempes la llueix amb molta felicitat (la rumorologia se dispara després d'aquest posat)al igual que es ministre, lo qual no sorpren tant al ser pública la seva predilecció pes buides.. Falta la sudadera oficial, però ja la veureu un altre dia..

Un saludo per sa senyora Raquel i ha veure si qualque dia mos explica es pq d'aquests systems als ulls..

company ha dit...

Iepa !
Què gran un any mes sa surtidota a matar per ses festes del Tura (Thuram ¿?) a Olot, un clàssic de la Garrotxa.
Destacar a n'aquesta ocació sa presència d'un Mistre Caldera totalment passat de forma (concretament 18 kilos de mes) però donant tot un recital continuament dels que ja mos té acostubrats. Juntament amb en Cabra pareixien dos Diablos de Tazmania amb acció.
Molt gran aquest finde !

Anònim ha dit...

Eii, que vos vaig veure des de damunt s'escenari i despres no vos vaig trobar! Una sorpresa ben agradable al.lots! Genials ses festes d'olot! Ens veim a més festes!

Nate ha dit...

q bé es Reboster! donant-ho tot i posant-se es gorret den Cabra sense problemes, a més de dedicar cansons... mos veim a sa pròxima festa!

des de Bremen, tipo poques feines...