30 d’octubre del 2007

CANSVELLS.COM. Any I


Bones cofrares!!

Avui fa un any, mestre Xisco Parera me va plantejar sa idea de crear un Blog per recollir ses quatre activitats que s'anaven fent al llarg de sa setmana. Lo que va començar essent un "a verlas venir" amb poquíssimes (no mos enganem) esperances de futur, se va anar convertint (gràcies a tots voltros, és clar) en un lloc de trobada, un laboratori de parides, una finestra compartida d'opinions, records i paranoies.
Per sempre més queden ja es termes (creats al llarg d'aquest any) cofradia, UG, sa neta, buidawaves, una de varios, bolsabasuráceos, forasts, politges, quin system!, ureñazos, half-mordor, i tants altres, fins i tot es propi nom de sa pàgina, CANS VELLS, triat una mica al tun tun però que ha acabat definint-se de manera perfecta com a concepte i que tots sentim ara com a nostro.

Per part meva, he de dir que estic realment content de que sa cofradia, normalment poc propensa a sa creació o a agafar s'iniciativa de forma gratuïta, s'hagi implicat tant i de tal forma amb sa pàgina, i hagi fet que aquest any que hem passat quedi de manera perenne dins sa retina de tot cofrare. Esperem que poguem seguir molts més anys posteant, commentant, derribant, passant-ho puta, tb xumant, i que, sigui aquest o un altre es mitjà per compartir ses nostres experiències, poguem fer-ho junts.

Amb sa intenció de no resultar massa sensiblero de lo que es estrictament necessari, i aprofitant que s'aniversari bloggeraci coincideix amb es des Caudi (com no podia ser d'altra manera) vos emplaç a tots a sa festa que se celebrarà, si no hi ha cap denou, demà Dimecres 31 d'Octubre, a partir de les 23:30, a sa seu borrelliana (Comte Borrell, 187 , 5è 2a). Sa intenció és xumar fins tipo les 2, per després desplaçar-se en massa cap en es centre i celebrar una de ses nostres mítiques sortides pes Centro, o sigui a verlas venir. Tot cofrare i/o allegado de n-èssim ordre està ultraconvidat. Tot cofrare que falti estarà a un click. Tot assistent a sa festa ha de dur de xumar. Jo hi posaré es toc exòtic, en forma de Tequila, Absenta, o similar, a part des típic pica-pica de rigor...

Res més, vos convid a deixar ses vostres impressions, com sempre, via comment, i, de totes maneres, mos veim demà a sa festa!

12 comentaris:

xavi santvi ha dit...

Snif snif... Gran text commemoratiu!! Que curios que la festa blogeracea coincideixi amb el teu aniversari!! Tot un encert si senyor, que seria d'una dictadura sense el culte a la persona que ostenta el maxim poder!?

Pel que fa al blog, només m'agradaria dir que en tot aquest temps no havia disfrutat mai tant amb les noves tecnològies (degut al meu moderantisme de poble), però ara miro enrere hi veig que, el que a priori era una puta pantomima de frikis d'ordenata, s'ha convertit en un sistema adicional per enriquir les bones relacions que ja de per si tenim...(excepte amb es gaber 221, i sa dicotomia amor-odi perpetrada per jo i en tofol.)

En definitiva, llarga vida al nostre "caudillo", al blog i a tots els cofrares que abraçem el xumorantisme!!

rufire ha dit...

Que gran Kane. Què molts d'anys!!!. Malauradament, ja té ous s'assumpte, jo demà me'n vaig a "la terra patria" a les 23:45 pm. EM sap greu però paseu-vos-ho de puta mare (quina estupidesa) Au ido!!

roseta ha dit...

Happy Birthday Marc&Blog!!! I felis Halloween!!! (no hi a c trencades aqui) Esper que sa festa vagi tal i com toca! Totsa a xumar que s'han de posar mes fotos a la seccio eu pas puta & que dolent es xumar... Per cert, perdo per ser tan tardana la felicitacio, pero es una gran seccio!!!

Felicitats per cumple i el blog!!!

Gaspi ha dit...

Yeahh! Felicitats Putillaa! Quina saber estar que despren es teu acte commemoratiu a tot un any de blog.

Per descomptat que vendre dema, compta amb jo. Esper que hi hagi tot un discurs tipo sant jackie des ca vell caudi xumant sense turai, salut i fins demaa!

monxo ha dit...

Molts d'anys Kane, per segona vegada. Tu, i jo no tinc un premi per haver fet és most comented post de s'any?. No se, una botella de xorriguer, una sobrasada (bufeta) d'es porc de sa foto guanyadora d'es concurs d'en Tofol, una nit pagada amb na Natalia...

Caskete ha dit...

Felicidades Cans Vells!!

Confirmo mi presencia en la cita de mañana al 90%

Un abrazo, Lerdo

Artur ha dit...

Molts d'anys mestre!!! kin SYSTEMOT!

(ara mateix no te puc confirmar presència assegurada a sa seu Borrelliana per avui vespre, haviem dit amb sos companyeros de pis de fer algo, de totes maneres xerraré amb ells meam que diven!)

Com s'estira LA PALOMA!

Marc ha dit...

Gràcies fieres!!

Vos veig a tots a sa festa!!
A tu tb mestre Ertes!Puta Xumero!!
Uns comments a les 8 A.M. NPFGM, quin cabron!

Artur ha dit...

Jajaja, sistema d'aixecar-te a les 6 per pegar sa darrera repassada PT de s'examen de construcció VI i anar niquelant es moixó de sa carrera no té preu!
Tema Festa, faré lo possible, inténtaré moure es personal!!

marco ha dit...

Molts d'anys a sa cofradia i nes seu führer (Heil!)! Sembla mentida lo que ha passat per aquesta pàgina en un any, moments àlgids de connexió cada 5 minuts per veure si qualcú ha fet un puta comment més, moments "eu pas puta" a s'estiu, nous conceptes, seccions, gabber 221...Enhorabona a tots (i a totes...recordau sa batalla dialèctica homes-dones...)!!

Confirm assistència a sa festa, pentura som s'únic de lesseps però tot sigui per xumar

tofito ha dit...

batalla dialectica homes-dones: pallisa a ses dones --> dones/makines binomi mal associat

tema gerrets i buidadotes: s-anyora de veres

Llorenç de Pina ha dit...

Molts d'anys per sa Cofradia i es Caudillo!
Des de terres estrangeres me sum a sa manifestaciò d'adhesiò al règim i al seu lìder espiritual i material... esper que trobem altres ocasions per celebrar-ho.

Desde la France con amour...