4 de gener del 2008

Sorteig Copa del Rei i ajudes per sa vivenda

Ei cofradia!

A l'espera de sa realització d'un megapost sobre sa increïble estància a Aarhus, encetaré s'any (després de s'interessant post den Brunetti) amb es resultats des sorteig celebrat fa menys de mitja horeta per designar ets emparellaments de vuitens i quarts de final de sa Copa del Rei. Després de sa trista i gens commentada derrota contra s'etern rival, no estaria de més pensar en que es un titulillo tipo sa Copa podria arribar a alleugerar ses nostres penes. Després des half-redícul d'abans ahir contra l'Alcoyano (2-2, doblete d'Ezquerro), es proper rival que mos toparem serà el Sevilla. Per sort jugam es segon partit a cases, així que meam si tenim sort i podem passar a quarts, on mos espera es guanyador de s'eliminatòria Recreativo - Villarreal. En es gràfic adjunt podeu veure tots es partits, d'on destaca un atractiu Mallorca - Madrid.
Es partits de Vuitens se juguen es 9 (anada) i 16 (tornada) de Gener (ja!), mentre que es de Quarts se celebraran es 23 (anada) i 30 (tornada) de Gener.



Apart d'això, ja estan aquí ses tan cacareades ajudes per sa vivenda de Mr. ZP i de sa superministra Carme 'o sigui' Chacón, tb coneguda com Car Machacón en cercles íntims. M'ho he estat mirant un poc i crec que pot interessar a més d'un cofrare. Per si no acabau d'estar informats, sa informació bàsica se resumiria en lo següent:

  • Ajudes de 210 €/mes per ajudar en es pagament d'un pis de lloguer (només una ajuda per pis)
  • S'han de tenir entre 22 i 30 anys.
  • Es beneficiari de s'ajuda ha de ser es titular des contracte de lloguer (no acab d'estar segur si es que surten en es contracte com a companys de pis siguin també titulars...)
  • Es beneficiari de s'ajuda ha de cobrar menys de 22.000 € anuals bruts (Kempes iauoneres...)
Aquí, aquí i aquí teniu es formularis i informació sobre ses ajudes a Catalunya (3 PDF's perquè són així de xulos) , i aquí es formulari per ses ajudes a Balears, per gent com en Tofi, na Galis (?¿) o es Komando Koqueto.

Vos deix amb una de ses cançons que més han triomfat aquests dies per Aarhus, ara que sa senyoreta torna a estar d'actualitat.

boomp3.com

Ostia! I Bonus Track i tot, que hi haurà! Un vídeo-paripé més protagonitzat per sa cofradia, titulat amb total encert per mestre Pina com Setentot per Manaclot. Ho negaré tot...

1 comentari:

Llorenç de Pina ha dit...

que dolent és xumar, al·lots!
no begueu, voltros que sou joves.