27 de febrer del 2008

SANT ANTONI + PINTORS

Al·lots i al·lotes ja torn ser per aquí. Ho hauria d'haver fet abans però fins fa poc era per Mallorca i tema fotos me venia enorme.

En vista de sa gran xida que férem a Gràcia, un parell de fotos bones sempre poden anar bé per recordar aquest vespre a nes que s'alcohol (per variar), hi va fer acte de presència, aquesta vegada acompanyat no només de noltros i sa guitarra, també se va unir a sa festa s'acordeon. Que no es guapo?
Vos deix imatges d'aquests grans moments.







Sa botella d'herbes no podia faltar a n'aquesta cita.
















Ara siiiiii, se diu que per Son Servera s´hi passejava una colla de pintors que varen deixar rastre per tot, ses baules de ca ses totes quedaren ben emblanquinades de tant de fregar amb so rodillo ple de merda i alcohol de pen terra. Cobren bé, amb un parell de botelles tot està pagat. Aqui hi ha sa trup. Venga, ja vos tornaré a fer una visita de fotos més envant...record que divendres a laietana hi ha festa mojito i s'hi espera sa major participació possible. D'aquest dia en poden sortir de bones de fotos... Fins divendres!









1 comentari:

Marc ha dit...

A destacar es recital de gloses i cançons vàries cantades per sa cofradia en es trajecte Pis Lesseps - Virreina, i sa pujada PT d'un sector cofrare a damunt s'escenari a donar-ho tot, i en especial es crit de guerra des pibe: Visca Sant Antoni!!!