2 d’abril del 2008

LEE: Jornada 14

Bones artistes,

diumenge passat se va celebrar sa catorzena i darrera jornada de sa LEE, amb només dos partits en joc a causa (una vegada més) de sa incompareixença (avisada es Diumenge migdia) des Tramuntana Six, que amb sa seva absència entregaren tres punts d'or a s'Atlètic Buidadotes. En canvi, es partits que se disputaren foren s'R de Rodett - FC Gerrets i es Xapetes Taronges - New's Team. Ambdós partits acabaren amb empat, curiosament després de que es conjunts teòricament superiors (tant Gerrets com News) s'adormissin i veiessin com ets equips més febles (Rodis i Xapis) se li pujaven a ses barbes i els hi remuntassin es partit. Es primer partit acabà 8 - 8, mentre que es que enfrontava en es líder amb es tercer classificat tengué un trepidant resultat final de 10 - 10. Amb aquests resultats, es New's en tenen prou amb una victòria en es seus dos propers partits per fer-se amb so campionat de Lliga. En canvi, es Gerrets varen desaprofitar s'oportunitat d'apropar-se en es líders i necessiten gairebé un milacre per optar a sa primera plaça final.


Resultats de sa jornada




Classificació de sa jornada





Properes jornades (partits aplaçats)

Au idò, nem per feina. Com podeu veure a sa classificació, no hi ha ni un fucking equip que tengui es seus 12 partits jugats, i com és lògic i natural a tota lliga, s'hauran de jugar es partits aplaçats. Per tal d'acabar com més aviat millor sa LEE i poder passar a fer una hipotètica CLEE (Champions League de s'Eixample Esquerre), he fet tot un system de politges amb contrapesos per tal de tenir sa cosa llesta en 3 setmanetes. Això implica que es més perjudicats pes calendari (es verdescs Buidadotes) haurien de jugar dos partits un mateix dia (en aquest cas Diumenge que ve). Com que de moment es capi Buidadota no m'ha dit que no (tp que sí) don per fet que vos va bé i que eu surareu... Aquí va es calendari previst per ses properes tres jornades, perquè vos ne faceu una idea... Ale pues, a mamar!

9 comentaris:

Bruno ha dit...

Al fin acabaremos aquesta lliga!! o por lo menos es calendari. me llega a los oidos que hay que los Fabra coach quieren recuperar sus partidos suspendidos!! es cierto?? jijajaju! lo que més m'ha agradat ha estat es "system de politges y contrapesos guiats per coxinets de nylon i transmisió de cadena."

Paunovik ha dit...

bona bonaaa Cànoves!!

Es preparador físic des buidadotes (iavoneres Gaspersich) mos intentarà posar a tò de cara a n'es doble partit de diumenge. Per sa meva part crec que eu podrem surar (hem de venir tots a jugar buideees!) i tot lo que sigui fer més partidets sempre cau bé.

Ale, esperem que ningú se fagi enrrera i poguem jugar diumenge, ara que ve es bon temps s'ha d'aprofitar! Saluuut

cuads ha dit...

bechenpauer..no se te pot negar q heu dones tot amb es buidets..es com si n'etoo jugués amb l'ecija

Anònim ha dit...

Aquest diumenge serà una prova de foc, una sessió maratoniana, amoz buiders! sion

Artur ha dit...

Enorme s'enquesta de sa setmana!

Gerris vareu ser DATS, però un minutet més i haguessiu estat ultraDATS, sa mica de piscinazo Canovil i una pilota damunt sa linia jugades clamoroses que se varen decantar des bando de sequip d'alt pressupost... És igual...ara ja passam pàgina, va ser un partidasso i ara en toca un altre derbi enorme! Buides Revanxa?

Xavier Peña ha dit...

8 a 8... Vaja un puta rodi, no??...

Artur ha dit...

jajaja que Gran Penya, director tècnic esportiu Rodi destinat a Centre Europa, a sa recerca d'una nova perla rodètica. Penya, tenim un equipasso!

Si te deixes caure per terres barcelonines, apart de dur una garrafa d'aigo (que ara nam mancos) pensa a dur s'elàstica vermellenca!

Xavier Peña ha dit...

xDD

si me deix caure per Barcelona pot estar segur de que allà estaré per aportar es meu estil Gudjohnsen!, tot per sa vermellenca!

ja han començat els talls a Barcelona?? Es que els dissenya és colega, i contava que esperaven fins després de ses eleccions per entrar a matar xDD

Artur ha dit...

No, que va, encara no. A lo vist es talls està previst que se produeixin després de s'estiu, i estan mirant de veure com ho suren o resant tots a la virgen de la cueva. Salut!