23 de juny del 2008

Sa Lliga des Cans Vells, Any II, Post II


Au idò, akí teniu sa classificació que pot definir s'ordre per triar ekip per sa pròxima lliga.


Explicació de ses columnes:

Objectiu: és s'objectiu que te marca s'OFM per es teu ekip
Posició: lloc que ocupes a sa classificació final
Dif: Diferència entre s'objectiu marcat i sa posició aconseguida
Positiva: Li he sumat sa puntuació més baixa per ferlos tots positius per facilitar sa comparació. Aquesta columna marca sa teva puntuació, com més alta sigui abans elegiràs ekip. Com voreu hi ha varis empats que se desfàn depenent de sa quantitat de punts que un ha aconseguit respecte des seu objectiu. Seguidament s'explica.

Punts objectiu: són es punts que ha aconseguit s'ekip que ha quedat inmediatament després des teu objectiu.
Punts: punts aconseguits a sa classificació final
Dif: diferència entre punts i punts objectiu
Positiva: li he sumat sa puntuació més baixa per ferlos tots positius. Aquesta columna desfà sa majoria d'empats però encara n'hi ha. Els empats que queden se desfàn segons sa següent columna.
Cup: puntuació assolida a sa Cup. Té un 1 es guanyador, un 2 es finalista, un 3 es semifinalistes, un 4 es que varen arribar a quarts i un 5 els restants.

Obviament akest mètode està obert a tota crítica. Sa primera le diré akí mateix. Està clar que els que tenien com a objectiu que dar primers tenen menys possibilitats de sumar punts, per mirar d'arreglarho una mica propòs que el València i el Barça puguin continuar amb els mateixos managers, sempre que ells vulguin, ja que crec que tenen tot el dret a poder defensar els títols de campió de lliga i copa respectivament.

Au idò!

7 comentaris:

Sa Timbalada ha dit...

Visca l'espanyol!!

Marc ha dit...

Jo ja vaig dir sa meva en es Fòrum des Cans Vells, per jo està bé aquest mètode amb sa salvedat de que, seguint sa metodologia de punts de s'OFM, es campió de Lliga té 50 punts (més 50 punts per haver quedat en es seu objectiu) i es de Copa 25.
Per tant, per jo sa classificació seria sa mateixa que has posat excepte que n'Edu hauria de tenir 5 punts més (títol) amb lo que empataria amb en Sentve, i en Nate 2.5 (quedaria per davall el Múrcia).

Crec que és lo més just. Estan entre es primers però per jo lo realment meritori és lo que heu fet tu i en Katiuskas...

Bruno ha dit...

i cuando empezamos la proxima ¿??

xavi santvi ha dit...

Joer tofol com to curres no? bé, bé... A mi més ben igual el tema repartiments, un per dalt o un per avall. El "metodo tofito" em sembla just, a excepció del tema equips que han guanyat la lliga i copa, sel's hi pot fer un tracte especial si cal. Però a partir d'aqui, com es reparteix? M'imagino que per aquest ordre hauriem de triar el que volguem no? tenint dret a triar més equips diferents en funció del ranking. Ho dic per si els que estem a dalt volem continuar pillant equips modestos. Pa gustos los colores.

PD; nam per feina a fer la lliga perquè no hi ha res millor per sortir del llit al matí, que l'ànsia per veure els resultats de la jornada. Anar a treballar no és un motiu suficient.

xavi santvi ha dit...

per cert tofol veig que tas pillat l'almeria a una lliga de desconeguts, pero de moment no va massa be, esper que els hi donis fort i que tenguis tanta potra com amb noltros,,,jej..

Marc ha dit...

Arxavin, jo ja he començat sa competició amb el CD Nacional de Medeira (1a Portuguesa) amb un empat a 0 a camp del UD Leiria (o algo així). Visca es pellpurisme!

xavi santvi ha dit...

jo me pillat el sampdoria, i a excepcio de cassano, la resta son la viva imatge de l'eupasputisme il.lustrat.