27 d’agost del 2008

DARRER RECORDATORI...


Sí, al·lots, sí. Torn a ser jo amb lo de cada setmana, aquesta és sa darrera però. Demà toca "Las Horas". Pot ser que molts l'hageu vista, o no. Sigui com sigui, si vos fa ganes ja ho sabeu, a les 22'30 a sa galeria. A més a més, volia informar-vos de què està en projecte un altre cicle pes setembre. Aquesta vegada de cine asiàtic NO LENTO,... És que tothom té una mica aquesta idea de "fulles que cauen durant 12 minuts, o més..." i realment no és tot així. De moment no està confirmat però ja vos aniré informant.

10 comentaris:

Jaqme ha dit...

Hi ha "cine lento" que és acollonant (de bo)!
Heu vist "Last days" de'n Gus Van Sant?
Per cert Las Horas és una obra mestra!

Jaqme ha dit...

Això sí, no és asiàtic.

(puta grappa)

Marc ha dit...

Excel·lent peli "Las Horas", amb una banda sonora acollonant...

Aquí la podeu sentir, sa BSO, i si no teniu temps d'anar a veure sa peli demà, vos en fan un resum de 9 minuts molt currat (NO MIREU ES VÍDEO SI PENSAU ANAR A VEURE-LA!).

Marga Massaent ha dit...

si si, estic d'acord amb lo de que hi ha cine lento ultrabo, pero hem de pensar que és son servera i que a lo millor no estiraria gaire aixo. és es segon cicle de cine que feim i tampoc mos podem flipar de demés, de totes maneres me la apunto!
per cert jacme! meam si fas acte de presencia!

Jaqme ha dit...

Continuareu el cicle després de l'agost?

Marga Massaent ha dit...

bé, aquest cicle sobre sa bogeria ja s'ha acabat, però ara es setembre n'estam preparant un altre sobre cine asiàtic. ja vos anirem informant des cartell. es dia i s'horari seran els mateixos en principi.

marco ha dit...

A mi Last Days no me va agradar, en primer lloc perque hi ha diferències amb sa història que havia llegit sobre Kurt Cobain. En segon lloc perque la trob excessivament lenta; pens que es cinema "lento" ha d'expressar unes idees, però aquestes han d'evolucionar, es missatge s'ha de transformar. En es cas de Last Days crec que es director es recrea massa en sa mateixa idea i concepte, i per això se fa llarga (la veig un poc plana).
En canvi "Elephant", des mateix director, la trob impresionant (sobretot tècnicament i estèticament)

Jaqme ha dit...

Marco: Estic d'acord en que Elephant l'hi dona cent voltes. Però Last Days me va agradar molt. Per jo el "cine lent" expressa més una estètica que no unes idees. Li dona més importància a la imatge que a la història. Me va agradar que en Gus Van Sant renunciés a fer un peli supercomercial en pla "los ultimos dias de Kurt Cobain" i en canvi fes una peli poètico-lenta (i ruïnosa) sobre algú (pot ser en Kurt Cobain) massa sensible i massa cansat de sí mateix.

Marga: Gràcies per la informació. Passaré. Per cert, hi ha un director que me flipa, en Wong Kar-Wai. N'hi posareu alguna?

marco ha dit...

Jo d'en Kar-Wai he vist "deseando amar" i "2046", ambdues collonudes. Tenc ganes de veure "Chungking express", he llegit coses bones d'aquesta.
Marga i Xisca, sa que vos deia que estaria be posar a sa segona quinzena de setembre, que romp un poc amb es clixé de lentitud, és Old Boy. Tampoc el consider un peliculón de culte, però té coses molt bones.
Jaqme, en gran part estic d'acord amb tu, però tot i reconèixer es mèrit d'una obra i sa qualitat de sa mateixa, sempre hi ha una petita part d'influència externa en es moment de mirar sa peli. Pentura aquell no era es moment adequat per mirar-la, meam si encara li hauré de donar una segona oportunitat!
Salut jovensans

Marc ha dit...

Se comenta pes mentideros de sa Galeria Ca'n Dinsky que en es final es cicle de cine no serà asiàtic... Hasta acá puedo leer...