8 d’octubre del 2008

INFORME ROBINSON: RONALDINHO

Per fi està penjat, al·lots, un reportatge imprescindible per entendre s'ascens i caiguda d'un des millors jugadors (si no és millor) que hem pogut veure a damunt un camp de futbol. Disfrutau (si podeu).





12 comentaris:

Unknown ha dit...

Amb la pell de gallina, aixi es com m'he quedat. Quines alegries i ara quina rabia!

Paunovik ha dit...

lo mateix dic jo...se m'ha posat sa pell de gallina a cada gol que retransmitien es des plus. Tenc ben clar que és i serà es jugador més espectacular que hauré vist mai, sap greu que s'hagui perdut d'aquesta manera.

Saluuuuuut

Marc ha dit...

Indignant, vamos...
I sa llagrimeta des primer vídeo és automàtica... Ay Ronnie nostro!

Bua ha dit...

En Ronnie ha estat espectacular, sí.
No té, però, explicació que es millor jugador del món se degradi d'aquesta manera, amb 27 anys.
Curtet, curtet.
Joer, no podía esperar cuatre o cinc anys a fer es coió.
Ja xumaràs, tendràs temps... i sortiràs cada vespre.
Diego M, ¿sabes de que hablo, verdad?

Nate ha dit...

ENORME

serà un des jugadors més espectaculars i que més recordarem a ses nostres vides (si no tiempo al tiempo)

Ara, anar alerta amb en Messi, que mirau tot lo q ja ha fet, esta fent i només te 21 anys!!

Bruno ha dit...

Genial jugador, pero de la forma que estuvo engañando el último tiempo .. vaya manera de reirse, vaya caradura con lo que cobraba! La oveja negra

rufire ha dit...

les 12 de la nir. El Barça perd 0-1 a nes seu camp. Tot sembla perdut, però allà estava ell. Es carrega sa responsabilitat, un nou vingut. La pilla a n'es mig des camp, regateja i no so pensa.Xutarro i gol. Mare meva. I lo de'n Terry que men deis? que intenta frenar-lo amb so seu cossarro?pos en Ronie se l'endú per endavant i torna a fer un golarro.
És una llàstima que acabés així. Jo, pes bé des futbol (que no des Barça) esper que s'acabi recuperant i tornem a disfrutar d'aquesta manera de jugar.

Jaume Juan ha dit...

Bones!!!

Q bé q hagueu penjat aquests videos.
Sense cap dubte en Ronaldinho haurà estat es jugador més espectacular q haurà jugat en el barça i segurament uns dels millors de la història del futbol en general, i malgrat hagi tudat aquests dos darrers anys al barça, tornarà -o s'acostarà- a ser aquell bon jugador q va ser, crec q tornarem a veure genialitats com les q només ell ha sabut fer.
Pens q ell va funcionar mentres tot l'equip girava en torn a ell, així s'havia previst i així feren resorgir el barça. Una vegada certs elements d'aquest equip van entrar en discrepància amb aquest sistema, ell va deixar de jugar bé, i amb això, les conseqüències.

Desig q torni a riure jugant i així tots nosaltres disfrutarem altra vegada.

Disculpau es "tostón" però era un tema sensible a ser comentat.

xavi santvi ha dit...

documental en plan ensabonada....falta crítica i mossegada... ronie gran jugador i tal, però alhora un irresponsable que va jugar amb els sentiments de l'afició...

Jaqme ha dit...

Vaig veure el programa per la tele i vaig recordar totes les alegries que m'ha donat aquest jugador! El gol contra el Milan, el del Sevilla, el Bernabeu dret, i ell sense deixar de riure...
Uf, ho escric i encara se me posa la pell de gallina.
En quant al declivi...
Com se'n va a dormir un jugador així després dels partits?
Record una frase d'en Mick Jagger que deia més o manco que als Rolling els hi ha estat sempre molt difícil anar-se'n a dormir després d'un concert. I què vols? És que ho tens tot. Per tant per què putes te n'has a dormir a l'hora de les gallines?
Ronaldinho for ever!
(I Stoichkov també)

Bua ha dit...

I en Romario de Souza, qué.
Bé, es motiu de aquest post és dir-vos que avui vespre, a les 00 hores, a TV3, cinema en majúscules: BLADE RUNNER, EL MUNTATGE FINAL. Si vos agrada es cine... Noooo, que és divendres. Sería batinarro mordor. Bé, es que tengueu es batin preparat i no l'hagueu vista, ja sabeu.

Bua ha dit...

Post no; comment volia dir.
Nedada matinera de divendres de mercat.

:P