31 d’octubre del 2008

LEE: Jornada 1 i 2

Per fi arriba es primer post oficial de sa nova temporada de sa Lliga de s'Eixample Esquerre.

Me ve enorme comentar ses jornades (tema canell), només apuntar que es Buidadotes senten per primera vegada en ses seves vides lo que és sa pressió d'ésser líder de sa LEE. Enhorabona i meam si seguiu així...



Resultats de ses dues primeres jornades






Classificació





Propera jornada

11 comentaris:

Sionel ha dit...

Veure es buiders primers fa plorar! que bona! amos, diumenge mos jugam es liderato verdesc! amos!

Bua ha dit...

Felicit públicament a s'Atlètic Buidadotes. Enorme es nom, que va fer que un servidor sigui supporter d'aquest Club.
Només una demostració gerretística dins es camp em podria fer canviar d'opinió.
Veig que es News no travessen es seu millor moment després des darrers èxits. Pibe i cia, ja ho sabeu, trainings.

Marc ha dit...

Peazo de festa de pis celebrada ahir a Borrell, tot un systemot on no faltà cap ingredient: alcohol, fresses, nines, velles amb batin, policia... Molts d'anys a tots!

PD: Gerrets líders, New's (amb es nou fitxatge den Lerdo) surt des pou...

Bua ha dit...

Caskete, eres un New??
Jope, toda una bomba tu fichaje, no?
Qué tal te entiendes con el Pibito, goleador donde los haya?
Deduzco del comment-caudi que habéis ganado a Las buidadotas, jojo.
A ver si me cambio de camisa y me hago NEW!

PD: Quin megafestorrio borrellià! Velles amb batín i policia :P
Molts d'anys!

Caskete ha dit...

Veo que la noticia ya ha saltado a la prensa. Pues si, estoy muy orgulloso de poder decir que SOY UN NEW. Y también estoy muy orgulloso de poder decir a todos los lechugos y sobretodo a los prepotentes bolsabasuráceos que pueden ir comprandose un sistema de rodilleras pq, una vez más deberán arrodillarse para felicitar la supremacía New y para otras cosas que no nombraré por mero pudor.

Con Pibito tenemos una compenetración perfecta, dentro y fuera de los terrenos, especialmente en los minutos de descuento, jeje

Bua, obviamente sería un honor para los News que abandonaras tu simpatía por las lechugas y abrazaras la nueva religión, el Newsiusmo! Vivan los NEWS!

Bua ha dit...

Tema LEE:
No estaria malament un system-post tipo plantilles, per situar a cada ca vell a s'equip corresponent.
Es quasicofrares, tipo allegados illencs de enèsim ordre no asistents a LEE's Stadium, com en Bua, hem de poder seguir es tema amb so rigor que mereix (tipo OFM).
PD: No tenc colors a sa LEE per lo que acab de dir. Ja ho sabeu. Que guanyin es millors. Estruquen.

company ha dit...

Bien Caskete volador ! Cómo bien sabes, estamos orgullosos de tu fichaje por unos devaluadísimos pero siempre peligrosos News Team. Tu garra, contención y algún que otro pase en profundiad serán muy útiles para oxigenar el medio campo blanco-azulón. Asi cómo la veterenía y lectura del partido a lo Juan Vizcaino, en definitiva, la Liga de s'Ensanche sale netamente beneficiada de tu incorporación.
Por cierto, ayer, dia de contienda, ante un estado del terreno mermadísimo por la meterologia, no recuerdo verte por el campo ...

Tema festa aberrant, com molen ses putes festes de pis.
Ara m'ha tocat "bailar con la más fea" i telefonar a s'administrador. Ja estava al corrent des per percal i m'anava a cridar avui horabaixa. M'ha agraït que m'anticipes a sa seva jugada i supós que no passarà d'aqui, he tirat de repertori amb es tòpics.
- Una festa a l'any no pot fer gaire mal.
- Va ser algo un poc improvisat... (55 persones. :-"Vaya poder de convocatoria" me va dir es polisuc. "La Cofradia es muy extensa" li havia d'haver dit).
- Se mos en va anar una mica de ses mans.
- Anirem una mica més alerta...
bla bla bla

res. salut, festa i lliga

lluc ha dit...

Bienvenido Lerdo a esta nuestra comunidad.

Te rebem amb honor i victòria, una victòria suada contra un equip sòlid, molt més que es nostro. S'ha de dir que encara no hem jugat cap partit amb lo que seria un equip seriós, compromés amb garanties d'èxit.. esperem que sa recent integració new doni estabilitat, cordura i joc, tant dins com fora de sa pista. Aquesta setmana prova de foc amb ses xapis.

Bé Lerdo bé!

Bua, lo que has de fer es venir a Bcn, passar un capvespre vibarnt amb sa LEE i decidir colors! Be, mes que colors, equip, que es nostro es molt lleig..

Salut i news!

Paunovik ha dit...

Bua! No te canviis d'equipo tan aviat. Sa derrota contra es "Nyus" va ser totalment premeditada. A noltros no mos agrada tenir es lideratge de sa lliga...sa nostra filosofia es pegar s'estocada bona a sa darrera jornada. No podiem deixar es nyus amb 0 punts a ses primeres 2 jornades, haguèssin quedat massa despenjats i això no és bò per sa lliga. Així que lo dit...no fitxatges ni res.

Si vols apostar a cavall guanyador aposta per sa verdesca, tot lo demés son enclenques de poca galopada.

Salut i enhorabona a nes News!

Bruno ha dit...

Devaluadisimos News Team? krito deu sagrá! Aixo no ha fet més que començar! En yaya tudat tornara lo abans possible pero no hi ha fetxa (2009..). Bons fitxatges tipo Casket, darrers segon de sa tranferllist! Juan Vizcaino.. jo vaig dir LópezRecarte.
Que be es tema festeta! jujuas juas! vaya poder de convocatoria!! 55 personitas¿! Yo li vaig dir a un des polis: esteim fent un treball de sociologia, supos q va evidenciar un estat de embriagues i va passar des tema. Sa proxima .. miqueta més d'alerta.

Por muchas más festes i victories!

Anònim ha dit...

Molte news som unes makines!! Partit molt complicat i jugant amb 5 i guanyat això si que es saber estar! Aixo de desvaluats... no saben qui som!!!
Es gerrets si que estan desvaluats que de cada any s'envan mes jugadors de sa plantilla qua ja ningu vol jugar amb ses boses de basura !!!
-Lerdo grandisimo fitxaje lleno de coraje i garra los minutos de descuentos se nos dan perfectos!!
-Soler enorme no se quans de gols ja dus...
-xevi la gran aranya es millor jugador des news sense cap dubte
-bruno recuperat de una puta vegada t necessitam jjeje
- bueno i que dir des capi, director tecnic i president llucket enorme a lo guines.
-bua fitxa per noltros sempre oferim contracte i un ca vell mos donaria solidesa!!
salut i fns a sa proxima jornada

xd ojo reial porcell sorpresa de sa lliga

PIBITO