1 d’octubre del 2008

Quins records!!!!!!

Ho ho he pogut resistir. En Nato, com a bon facebookista, m'ha enviat una invitació per unir-me a un grup d'antics alumnes de Jaume Fornaris. I, com ja va passar amb unes fotos del Badia de Cala Millor de l'any de la picó no he pogut aturar de riure. Ara les penjaré i intentaré posar el nom d'aquesta mítica generació de Cans Vells. Per cert, val la pena passar-se per aquesta direcció i mirar un poc de fotos.Perdona-u per sa qualitat però clar, no es pot fer més. Per cert, curs 1995, 7a i 7b
No sóc capaç de reconèixer tothom, a veure si entre tots som capaços de recordar-ho
7a

Filera Superior d'esquerra a dreta: ni sorra, no ho sé, Lluïssa, Chari, Rocío?, Paloma, Fran (Pollo), Pep Capó, Toni Gallego, Oscar, Raul García.

Filera Central d'esquerra a dreta: Fullana, no el reconec, Victor Martínez, José Antonio, Marc Cànoves (alias Caudi), Oscar Ruiz, Igor, Raúl Flores, Diego, David Robert, Andreu Julià (es nostro estimat Mantilla).

Filera Inferior d'esquerra a dreta: Sandra, Bea, Marga Bonet (sa nostra Marga), Alex (cebolla), Juan Carlos (esqueloto), Álex (E.T. per es seus llargs dits), Dani, Rodríguez Roberto (cortina), Toni Cuadros, Juan Sancho (Xopo!) i Habacuc.


7B

Filera superior d'esquerra a dreta: Óscar Pérez (piranyaaaa!!!!!), Vanesa García, Ma Magdalena, Esperanza Raposo, Vinyas, Elisa, ?????, Ester Parra, Ester Mensa.

Filera central d'esquerra a dreta: David (Gallo), Iván Vitri, Marco Vallejo (Natoooo), Cati Piñero, Marta Contreras, Ramón Torres (es senyor Monxo), un servidor, Na Sole, Robin Alba (fill des nostro sempre recordat Pep Alba), Mónica

Filera inferior d'esquerra a dreta: Rosa, Marga Murillo, Biel Oliver (Canetti), Benjamin, Ramón Picazo, Ale, Manolito (germà de'n Francis), Paco Sánchez (es que li fa ses banyes a en Manolito), Serafín (més conegut com Sera), Miquel Sancho (Miki), Santiago Sevillano (Santi), Juaniu, Pedrito, Ana Belén Gómez (sa dreta)


Aquesta és de regal. Són un any més grans (8è A) però n'hi ha qualqún que cal destacar
sobretot es nostro estimat Andreu Servera Morey, més conegut per sa Cofradia com Puça (es primer començant per la dreta de sa fila superior) es qual ja despuntava com a Sex Simbol, amb es "flequillo" a lo Templeton Peck, alias "Fénix" del Equipo A. Altres clàssics a destacar són en Juan Emilio (primer per l'esquerra filera superior). De fet sa priemra fila superior no té desperdici. Després de'n Juan Emilio, en "Parro", es fill de'n Don Santi (mestre mitic des Jaume Fornaris, actualment a s'I.E.S Son Servera), Tomás Rincón (germà des mítics "lagarto" i "palote"), Tomeu, David Infante (sí sí, Infante Senior) i Juan Servera (més conegut pes sobrenom de "Pijo")



Que me'n deis d'aquesta. És un parell de generacions posteriors a sa nostra, però també són cofrares. Me refereixo a nes segon per la dreta de sa filera superior. Ni menys ni manco que es senyor Oriol Torres. Si baixau un poc sa vista, i potser irreconeixible (gràcies Caudi) es mestre Juan Albert Cuadros Llinàs, es Ca Vell Cuads (està a sa fila central i, sembla impossible, però és es de ses crosses!!!!!) Per finalitzar amb aquesta foto, el "niño de la Guitarra" que tans bons vespres mos ha fet passar, en Joan Palerm (filera inferior, començant per sa dreta). Per cert, en aquesta mateixa filera, sa segona per l'esquerra es sa germana des Pibe, na Xisca Sureda!!!


En aquesta no me liaré gaire perquè ja es dilueix una mica tot. Però cal destacar dos noms propis: Es primer per l'esquerra de la filera superior, Manu "Yoyas". Que me'n deis des tercer de sa mateixa filera també començant per l'esquerra; es senyor Jeroni també va ser nin.


Aquí sí que ja me perd del tot, però un nom destaca en aquesta foto de quissons joves, adherits a sa nostra gran família cofràrica: Lluc Cànoves, germàsdes Caudi. El podeu trobar a sa quarta posició de sa filera superior començant per la dreta.

Una de profes


En Jaume (català, enorme!!)

En segon pla, Joan Gayà,"playboy foraviler" (anglès)


Don José Luís (castellà i a mi almenys un any de mates)


Quique (gimnàsia)

Don José (vàries assignatures)

Bé amb això acab perquè mare meva, quin esforç de memòria. Pibe, no taetrob de cap manera, al igual que es mestres Tof o Marga Massanet. Me sap greu no hi ha fotos.

Desde el curro con Amor, Rufire

46 comentaris:

Marc ha dit...

Enorme recull de fotos!
Vaia paints que duiem, mare de Déu... Llàstima que estiguin en blanc i negre i siguin petitetes, meam si sa gent aconsegueix conèixer es desconeguts (jo ja n'he editat un parell...).

És important apuntar que s'impulsor de totes aquestes fotos és es senyor Salvador Conesa, un des profes més bons, mítics i mediàtics de sa nostra època en es Jaume Fornaris...

També un record pen Lluís Arenas, fundador des grup des Facebook "Ex alumnes Jaume Fornaris i Taltavull", que ja compta amb 22 membres.

Cuads enorme (mai més ben dit)!

Marc ha dit...

Com a Bonus Extra fotogràfic, no pot faltar aquesta peazo foto. No vos diré qui és, meam si el coneixeu...

rufire ha dit...

Sa veritat és que s'invitació a través de'n Vallejo. Sino mai ho hagués trobat. gran grup
Estic d'acord en sa gran feina que ha hagut de dur això,escaneig rera escaneig de totes se fotos. Gràcies Salvador.
No deixeu de mirar sa resta de s'arxiu perquè trobareu perles com aquesta: http://www.jaumefornaris.com/Jaume_Fornaris_profesores/Activitats/Arxiu%20Historic%20Salvador/1992/pages/alumnes%2014.htm.
El coneixeu????jejejejejejejeje
Gràcies també a nen kane, que m'ha ajudat a trobar a diferents fotos i sobretot, en Cuadros. No l'hagués conegut mai!!!!

Nate ha dit...

Ahir quan me vaig trobar amb aquest grup i vaig començar a veure ses fotos casi m pos a plorar d'emoció! :P
Quines imatges, mítiques totalment i q mostren com van passant els anys i lo vells que mos feim (pareixen fotos tipo Aquellos maravillosos años)

Entre els cofrares que vull destacar serien en Cuadros (impressionant quin puta ca vellot, més que avui en dia diria jajaja), Chopo, Manti o Marga..

Repassant sa foto des meu curs recordaré qualcun nom q falta:
Fila central: Monica o monimoco (ni profe ni hosties jajaja)
fila inferior: després den Canetti, Benjamin Medina i Ramon Picazo. Després dem Santi en Juaniuuu! i en Pedrito.

enormes!

rufire ha dit...

Ostia, sa foto den Kane i es meu link es sa mateixa. Es que és molt enormeeeeeeeeeeee!!!!jojjojojoj

rufire ha dit...

Que gran Vallejón. kaneja saps, edita amb sos noms que en Vallejo acaba de dir!!!!

Marc ha dit...

Ostia, això, Mónica! A jo me sortia Vanessa! Megamític es vestit de gala que se va posar en es sopar i ball de gala de vuité... En Juaniu també he pensat que seria aquell d'allà abaix...

Ara editaré es noms que has afegit, Vallejoun, joun, joun...

Marc ha dit...

Per cert quin puta classicot és 4t per la dreta de sa fila d'abaix de sa foto on surt en Puceu. Qualcú se'n recorda des seu nom? Fa segles que no li veig es pèl!

Nate ha dit...

no se que li diuen però si si un classicot! En Puceu tb es molt bo,com diu en fires un sex symbol, jaja

rufire ha dit...

Lo únic que record des tipo aquest és que era baixet i ademés tenia una veu rara, com molt aguda!!!

Bua ha dit...

No és raro que flipeu un poc amb aquest recull de fotarres.
Enormes es mestres, Jaume Pibe Sureda, José Pulido, José Luis i en Quique, que va jugar un any amb sa penya, quan vos donava classe a voltros, clar.
Tio collonut, el vàrem anar a veure a Logronyo, a ca seva, any 1996. Mos va dur a Bodegas Olarra, tipo visita organitzada, i varem fer un partit de futbol allà, i beure vi, molt de vi. Enorme Quique!

Tekiss ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Tekiss ha dit...

Juanito Guerrero!! Va fer 1er des Batxillerat artísitc amb jo a nes Mossen! era un crackot!

Tekiss ha dit...

http://www.jaumefornaris.com/Jaume_Fornaris_profesores/Activitats/Arxiu%20Historic%20Salvador/1992/pages/alumnes%2025.htm i d'aqests dos que men deis?

Marc ha dit...

Bullyingeables 100%...

Què bé Manti, Juanito Guerrero! Megamític amb sa puta veu ronca+aguda...

Nate ha dit...

q bona sa foto manti!

rufire ha dit...

JOJOJOJOJOJOJOJOJO. què gran tàndem cuads-palerm

Marc ha dit...

M'acab de quedar, mirant es fotolog de mado Xiniu, que sa fiera també surt! Sa segona per la dreta a sa fila d'abaix... Quien te ha visto y quien te ve!

Xineta ha dit...

Jo també hi sooooooom!!!! jeje! sa foto den jeroni i en manuel hoyas, sa nineta mig monea que de sa filera d'abaix de tot, concretament sa segona començant de la dreta. Tornam vells. Ha estat estupendo aixo des facebook! Venga...

Marc ha dit...

Avui estam repetitius, veig...

Xineta ha dit...

jajjajaja!!!!quin ridicul!

Marc ha dit...

S'està commentant amb s'amic Mantilla que possiblement sa senyoreta que està situada a sa fila d'adalt sa segona per l'esquerra podria ser sa mítica Carly Hollidays... I sa primera una tal Raquel a qui se li va morir son pare...
Sa única incògnita majúscula és es xaval que hi ha davora en Fulli, ni tan sols se veu si és tio o tia... (descartam es clàssic "Novato Extremeño", crec que ja havia repetit...)

Marc ha dit...

Se commenta que sa 1a de l'esquerra podria ser n'Esmeralda...

Anònim ha dit...

Ke gran, ke gran!!! kin gran document!! crec ke fa una hora ke mir s'arxiu historic, he arribat a trobar a ses meves germanes i tot deves l'any 83!!
N'hi ha un parell de molt bones!!
a n'akesta: http://www.jaumefornaris.com/Jaume_Fornaris_profesores/Activitats/Arxiu%20Historic%20Salvador/1991/pages/alumnes%2009.htm
surt en Juaniuu i crec ke es ke guaita es en Piranya, es bonissima!!

I un parell d'anys despres a: http://www.jaumefornaris.com/Jaume_Fornaris_profesores/Activitats/Arxiu%20Historic%20Salvador/1998/pages/5%E8%20a.htm
surt na Cris (bitxu preciosa!!)!!

Ke bo, ke bo!! per cert tot d'una ke obriu s'arxiu i surt sa foto d'un ninet amb un globo ke possa pau, no l'heu conegut? juraria ke es en Jordi, si en "Jordi begut"!!!

Kin gran document confés ke també m'he emocionat un poc!!

Marga B.

Marc ha dit...

Què gran Galis, molt bones 2 troballes! Què bé Crisis!
Tu creus que és en Jordi? Could be...
Ets altres dos podrien ser en Miki Sancho i en Daddy Rigo?

Jaqme ha dit...

Una recopilació genial! Quins records!!!
Vaig a mirar l'arxiu històric a veure si veig el meu curs!

Bua ha dit...

Jaqme, quan te trobis mos dius ón ets. Te volem veure!

Edu ha dit...

A parte del gran peinado de Puça, a destacar el tambien Fenixiano peinado de Palerm, estilo senador republicano made in USA... Y la foto de Don José Luis donde parece llevar gafas sin cristales.

Edu ha dit...

Por cierto, también me intriga saber de que colores debía ser esa camisa...

Jaqme ha dit...

M'he trobat, però no me reconec! :P

http://www.jaumefornaris.com/Jaume_Fornaris_profesores/Activitats/Arxiu%20Historic%20Salvador/1989/pages/6%E8%20b.htm

Varem ser els primers que varen separar en tres cursos: A, B i C.

Hi ha fotos que mereixen un que fué de? (o un quien sabe donde?)

Nate ha dit...

Es facebook es molt guapo per aquestes coses, però com ja vos haureu donat compte, pot ser una eina de control sobre la població molt important..
Per lo vist moltes empreses ja es dediquen a investigar pel facebook alhora d'agafar una persona per una feina. Això només seria un petit exemple..
Si vos voleu assustar un poquet més llegiu l'article El "Facebook" te ve, te vigila… y te vende

rufire ha dit...

Això és una idea que ja comença a aflorir de manera important. Però sa veritat és la que hi ha: si tu signes un contracte sense llegir-ho pos mira "allá tú". Pero segons s'article diu "así es como a muchos usuarios les han convertido sus fotografías en publicidad". Imaginau sa vostra cara en un moment de xumadota penjat d'edificis de Barcelona, jojojojojojojojo

Bua ha dit...

Ja ho sabem idò.
Fora penjar segons qué, i punt.
Bon article, Nate. Mai està de més saber això.
Vius!
Joer, com està el món...

Marc ha dit...

Vols que te digui... Molt de facebook i tal i qual, però tenguent aquest blog ja he fet prous liades pq qui me vulgui investigar ho faci...
Apart aquest article podria ser tranquilament un bulazo com una casa, FBI penmig i tota sa pesca...

Nate ha dit...

tant de bulo no hi ha...les coses van passant a poc a poc i el facebook seria una cara amable més que reflecteix el mon al quan ens estam dirigint. Per anar controlant a la població s'han d'anar afegint mesures pogressivament al llarg dels anys (dni electronic, targetes de crèdit, xips per controlar cans, maltratadors,etc.) les quals per si soles no pareixen res però si les vas sumant les unes amb les altres comencen a agafar forma.
Pensau, per exemple, amb les targetes de crèdit. Fa anys que s'està fomentant l'ús de targetes per pagar. La inteció es que poc a poc arribem a un punt on el diner en metàlic desapareixi. Llavors tots els doblers seran números digitals lo qual permetrà que si un dia no interesses, t tancaràn es grifo i no seras ningú al món...
be m'estic liant massa i he de currar, però tiempo al tiempo...

Bua ha dit...

Enorme na Rosa de s'Oratge.

tofito ha dit...

http://www.jaumefornaris.com/Jaume_Fornaris_profesores/Activitats/Arxiu%20Historic%20Salvador/1993/pages/alumnes%2007.htm

bàrbara ha dit...

Tòfol, a veure si en trobes una des quintos del '83! Jo n'he vist una que sortim disfressats, però no se veu gaire bé.

Marc ha dit...

no és tan complicat fer links!

Jaqme ha dit...

Marc, idò explica com, que en vaig ben endarrer!

Marc ha dit...

*a target="blank" href="http://www.mv.ug"*iavoneres*/a*

Canviant ets asteriscs per < > < >

Anònim ha dit...

Soy el único curtido en el Histórico CP Na Penyal de Cala Millor...?

Bua ha dit...

Tòfol. Enllàç que has posat.
Pareix que es d'enmig ets tu.
Però podrieu dir qui són, o donar una mica de pista.
Mordor.

bàrbara ha dit...

Bua, són en Sergio Guerrero, en Miquel Vives,en Nofre fent carusses(germà den Tòfol)i a nes fons me pareix que hi ha en Miquel Morey. Quintos del '86

Nate ha dit...

m'han arribat notícies d'un dels protagonistes d'aquestes fotos, concretament den Joan Gayà "playboy foraviler". Per lo vist, continua estant en primera línea i li dona classes de català a s'institut de Na Camel·la a nes meu cosí Fran!

rufire ha dit...

Jojojojo. Però si aquest tio no denava anglès? Pos vaia paciencia!!!!