15 de maig de 2009

Así raya el Madrí!

Un home al·lega ser del Madrid per negar que va ratllar 20 cotxes vestit amb el xandall del Barça


Un home condemnat per un Jutjat Penal de Múrcia per causar danys en gairebé 20 cotxes va al·legar en defensa seva que els testimonis s'havien equivocat a l'identificar-lo amb un xandall del Barcelona ja que ell és seguidor del Reial Madrid.

L'Audiència Provincial de Múrcia ha confirmat la condemna contra V. R. i ha assenyalat que el seu al·legat respecte a l'afició per l'equip madrileny "no té rellevància, per distorsionant". El tribunal, al confirmar la sentència dictada pel Jutjat Penal número tres de Múrcia el juny del 2008, ratifica la condemna de quatre mesos de multa, amb una quota diària de sis euros.

El seu vehicle no va ser danyat

Així mateix, l'obliga a sotmetre's a tractament ambulatori o extern en un centre mèdic per ser tractat del trastorn dissociatiu que pateix. La sala afirma que V. R. va ser identificat pel vigilant del garatge on va cometre els danys i per altres testimonis, un dels quals el va reconèixer pel xandall del FC Barcelona que vestia en el moment dels fets, que van tenir lloc el gener del 2007.

El jutjat ha declarat provat que l'acusat va ratllar 16 cotxes aparcats al garatge d'un edifici de la pedania murciana de Puente Tocinos, i hi va produir danys per gairebé 18.000 euros, i se sospita que també va ser l'autor dels danys que van patir dos turismes més. La sentència ha recollit també que els dos únics automòbils no danyats van ser el de l'acusat i el d'un amic.

LINK

1 comentari:

cuads ha dit...

Va de noticies....

idoi mirau akesta: el curioso caso de "Robin Hood de la banca"


http://www.elpais.com/articulo/espana/estafa/antisistema/elpepuesp/20090516elpepunac_4/Tes