20 de maig del 2009

LEE: Jornada 16

Avança una jornada més sa LEE, i comencen a perfilar-se ses posicions final a sa taula classificatòria. Després de ses victòries de Güizas i Gerrets, pareix bastant clar que es títol de sa LEE 2008/2009 se decidirà en es decisiu partit aplaçat que els ha d'enfrontar. Per sa part baixa, es Reial Porcell ha pagat ses seves clàssiques absències i només podrà aspirar a una cinquena posició que possiblement no se correspongui amb es seu nivell de joc.


Resultats de sa jornada

Sa jornada començà amb un Güizas - Reial Porcell que se decantà fàcilment pes primers (7-1), que segueixen amb es seu ritme de pallissa per setmana. Meam com els hi van ses coses en es palmesans quan s'enfrontin amb es tercer i es primer classificats. Després se va jugar un atractiu R de Rodett - New's Team, sa darrera oportunitat des Rodis d'abandonar es "farolillo". Va ser un partit disputat, pero es Nius se'l feren seu (2 - 4). Finalment, a les 19 i en directe per la Seta, es megaderbi Atlètic Buidadotes - FC Gerrets, que mesurava ses possibilitats des colfloris d'accedir a sa zona alta de sa classificacío. Es partit va ser sa història de sempre: uns Buiders que sortiren a totes, però que pecaren de Paudependència i que se veren impotents davant es ja mítics contraatacs de marca de la casa Gerret. Es resultat final, 3 - 6, demostra que es Buiders encara han de progressar una mica més si volen aspirar a disputar sa Lliga.




Classificació



Propera jornada

S'ha acabat sa temporada "regular" i ara ja només queden partits aplaçats, començam aquest Diumenge amb tres partidarros.


3 comentaris:

Bua ha dit...

Rodetts, és hora de pegar una ullada a nes mercat d'estiu. Reforços, conyo!
Aquest partit que ha de decidir sa lliga ha de menester un àrbitre (arbit) que greni cap a ón pertoca, o uns despatxos àgils si fa falta.
Gerrets campions!
Buiders i News, acabau dignament aquesta LEE i l'any que vé ja veurem.
Au, salut!

Paunovik ha dit...

buiders!!! bastam per diumenge o q?

cuads ha dit...

supos q si tio...esper q tothom estigui disponible per es darrer partit

sha de dir q akesta lliga necessita de portades i de rivalitat per tornar a ser lo q era..aquellos maravillosos años!