6 de juny del 2009

Eto'o o el Yugoslavo

Llego ayer a casa de la puta biblio y me comenta Manty (si, si, con "i" griega):

"He leído que el Barça daría 30 kilos más Eto'o por Ibrahimovic..."

Superado mi estado de shock y deseando que se tratara de un bul·lo de la prensa pensé:

"¡Coño!, tal vez el soviético este tenga unos números que ni el mítico Telmo Zarra..."

Con lo que me puse a repasar estadísticas de lo que es más importante en un delantero: GOLES. Para poder hacer una comparación me centré sólo en los goles que ambos habían metido con equipos grandes.

Samuel Eto'o, el León Indomable, el Chacal:





Zlatan Ibrahimovic, el Yugoslavo con cara de gitano y pinta de farlopero:






Y llega la sorpresa estadística, a diferencia de los 130 goles en 200 partidos de Eto'o, el rumano este se quedaba en una cifra un poco ridícula para un supuesto "9" que vale 30 kilos más El Gran León Indomable... 92 (está mal sumado) goles en 202 partidos.

Esto me dio un nuevo pensamiento:

"Vaya, parece que el búlgaro este ha metido más rayas en su tocha que goles en portería contraria..."

Después de haber analizado la prueba de los goles, leyendo cuatro cosillas sobre el lituano pseudo-sueco, resulta que su carácter es ciertamente complicado. Dicen que Eto'o tiene un carácter también difícil, pero este año se ha portado como un preescolar noruego. Por lo tanto, el lema "Samuel es problemático" utilizado en su contra se puede tirar a la basura. Eric Cantona también era "problemático" pero aún así There's only one Eric.

Está claro que si ponemos Youtube y escribimos Ibrahimovic, saldrán millones de vídeos con música maquineta viendo como repiten una y otra y otra y otra vez los maravillosos regates del eslovaco... Supongo que ser el jugador con la ficha más cara del mundo te da derecho a que te hagan muchos millones de vídeos con efectos tipo "cortinilla de estrella" y que algunos periódicos se atrevan a rumorear que vales más que Samuel Eto'o.

Yo tengo claro que jugador prefiero, aunque he intentado ser lo más objetivo posible y no favorecer a ninguno de los dos jugadores.

¿SAMUEL ETO'O o EL ESLOVENO?

42 comentaris:

xavi santvi ha dit...

creo haver leido en alguna parte que si bien ibrahimovic ha marcado un poco menos esta temporada, ha dado unes veintitantas asistencias de gol... No todo lo que es gol reluce...
Por lo demas estoy de acuerdo que eto'o es insustituible aporta una serie de cosas que le hacen único, aunque ciertamente, de tecnica no va muy sobrado

Edu ha dit...

Esas 20 y tantas asistencias que comentas son en total 24... pero no de esta última temporada, sino el total de su carrera, todas las competiciones en las que ha jugado el yugoslavo desde el 2001...

Esta temporada en concreto ha dado 7 asistencias en liga y 2 en Champions...

El Gran León por su parte, ha dado en total desde 2001 entre todas las competiciones 29 asistencias, 5 más que el gitano...

Esta temporada en concreto ha dado 4 asistencias en liga y 2 champions...

Marc ha dit...

Eres grande, Edu, post directo y contundente....

He hecho unos retoques en la captura, con los goles actualizados a final de temporada, ya que el que tu habías metido estaba actualizado hasta Abril...

Sólo un detallito, Eto'o ha jugado en el mejor equipo de Europa durante estos 5 años, a diferencia del uzbeko, que ha jugado en dos mierdas de equipos como el Inter y la Juve, poco amigos del futbol ofensivo...

Bruno ha dit...

es mas complicado meter goles en Italia, si mucho. Como hemos podido comprovar a diego Tristan le ha costado bastante.

platan abrahamobich es un jugadozado y creo que es el futbolista pagado, sino uno de los mejores pagados del mundo.
etoo necesita mas ocasiones que el lituano, si.
etoo ha metido más goles, es más adecuado al futbol del FCB a mi parecer.

lo que saco en conclusion que no vale 30 kilos más que samu (que bastante poco la ha liado esta temporada).
la solución es que suban a Goran Marić, jugadorazo del segundo equipo o sino.. q vuelva P.Kluivert. el madrid con un poco de suerte vende a cañoncito Drenthe a precio de costo.. si interesa hablar con don Floren.

Marc ha dit...

Deix dos links ultrabàsics de s'actualitat més recent...:

- Il Cavaliere y sus amigos

- David Carradine y sus cuerdas

Anònim ha dit...

es problema mes gros es que si no renova l´any que ve se les pira gratis...
PEPINO

Xavier Peña ha dit...

Es problema més gros és trobar un davanter que se deixi es collons persionant adalt com ho fa n'Eto'o. De cara a porta no me preocupa massa, molts grans jugadors europeus superarien "con creces" ses estadístiques de n'Eto'o si tenguessin ses assistències de Messi, Iniesta, Xavi & co.

Ara bé: Eto'o + 30?? Estam locos o què??

En relació a n'aquest asunto, també seria tema de debat dil·lucider per què coño varem preferir fitxar en Gudjhonsen en comptes d'en Forlán. Ojito visió de futur.

cuads ha dit...

bueno jo tenia una bona concepcio des tochinaider soviet fins q he llegit akest post...muy buenas referencias a las rayas y los goles...

tu objetividad no da lugar dudas...y los numeros tampoco..son asi y punto, etoo es un puto killer con cuatro pulmones y mas garra que los jugadores miticos sin espinilleras...supongo q si...

pero no olvidemos lo q dice don miquel servera llull, se va gratis el año q viene...y no olvidemos q es Herr Pep quien prefiere al gitano, y yo me fio mas del criterio de un tio q ha ganadao 3 titulos en un año q el de un aficionado proveido de la wikipedia...

por cierto, creo entender q la oferta era etoo+ 30 por ibra y MAXWELL

Artur ha dit...

vendre un tio, que apart d'estar ultraadaptat a nes teu equip, te marca 30 gols a sa lliga sense xutar penals, a ses dues darreres finals dexampions que has guanyat t'ha marcat es gol més dificil (per això tb s'hi caracteritza en Fosca a nes partits des dia a dia, sempre fa es primer) i te demostra partit a partit que es totalment clau (a mi m'ho demostra sempre)ja li pot haver fet una putada enorme a nen pep, perquè (haguent vist n'eto'o enguany que no ha piulat res)treurer-lo (o tornar a dir que no conta amb ell, (l'any passat ja ho va dir i s'ha jalat 30 i pico xixarros) està (o això vull pensar) que hi ha algo més perquè es numeros canten, i no només de wiquipedia, tots hem seguit el barça aquesta temprada i n'eto'o duia numeros de record a no ser que a lo darrer li va fallar un poc sa punteria (i això sense xutar penals, en Villa i en Forlan els xuten tots) No xerr de si n'Ibra és més bò o no, però sa garantia d'un tio que fa 30 gols per temporada, vendrer-lo és clarament "ultraje". Estic indignat.

Bruno ha dit...

"te marca 30 gols a sa lliga sense xutar penals". Perdona 30 gols a sa lliga sense xutar penals que vagin dins sa porteria.
no es un gran chutador de penales, ha fallado la mitad de los que ha chutado aprox(7/14). Samuel dijo que volvería al Mallorca. Todo esto es porque Manzano lo ha convencido..

Artur ha dit...

claro, pero es que él no está en el Barça para chutarlos, para eso ya tienes a otros, si esta labor tiene que recaer en Messi o en Xavi o en Tití, pues cojonudo, lo que está clarísimo es que no hay, ahora mismo, ningún delantero con sus registros.
Y sobretodo, me parece una falta de ética, ya se que hablar de ética en futbol es casi blasfemar, pero un tio que ha realizado su trabajo con matrícula no sea premiado como se merece, es mas que sea casi repudiado y que no se explique el motivo.

Creo que que falle los penaltis no es un motivo vinculante.

Espero que este embrollo se arregle lo mejor posible, porque en todo esto quien peor parado va a salir es el Barça (me parece a mi)

I no en parlem si n'Ibrahimovic surt rana...en Mou no posa sa més mínima pega a que se'n vagi

Marc ha dit...

Veig que segueix es debat, jo mollaré una pregunta que pareix un doi però potser no és tant:

Creis que se'l tracta com se'l tracta perquè és negre? O sigui, pot influir es factor 'racisme subconscient' en es seu ninguneo?

No dic que sigui així, però potser és un motiu per intentar explicar es perquè un tio que t'ha donat tant (no cal tornar-ho a resumir tot) sigui titllat de transferible 24 hores després d'acabar sa "temporada"...

Ho havíeu vist mai això?

lluc ha dit...

Enguany ha estat un any atípic.. només faltaria que hagués piulat així com han anat ses coses. A principi de temporada no el volien x lo que va passar l'any passat. Trob normal que el barça cerqui un altre davanter centre després de haver tengut 5 anys a n'Eto'o, que ha estat un dels millor que hi ha hagut, però jo trob que es transferir-lo ara o mai, pk l'any que ve pot fer una temporada pellosa i que sen vagi gratis.
És molt possible que lo d'enguany no se torni repetir, i si ses coses no van bé, no veg a nigú altre capaç de desastibilitzar es bon ambient des vestuari que no sigui ell.
Quan juga n'Eto'o trob que tenim un gust agredolç, el posam a parir x tot lo que fa, que a sa majoria de partits es res (tècnica bastant limitada), fins que te fa es golet. Llavors es el millor del món i no se'n ha d'anar. Trob que ja és hora de provar de fitxar a un jugador que pugui aportar a nes joc apart de fer gols, i n'Ibra en podria ser un exemple clar.

Una altre qüestió que seria interessant a debatir és lo que mos afecta, a noltros, com a seguidors (no socis)lo que pagui el barça com a club x un jugador.. a jo m'entres me duguin un jugador que ho faci bé, es millons que se moguin x enmig me la suen bastant, siguin més o menos, jo no en voré ni un.. x tant..

Artur ha dit...

No pot ser mai tio, sobretot quan el barça està infestat de negres, pen Touré tot son halagos. (encara que en Pep tmpc contava massa amb ella principis xD) A lo millor es un skin, president boixo?

Referent a n'Eto'o, puc arribar a entendre lo de l'any passat, en Pep arriba allà se troba es percal i diu: neteja. però ara, com dius tú Kane, a 24 d'acabada se temparada total repudi. Ha d'haver passat algo gros, o es dia a dia amb n'Eto'o deu ser totalment insoportable?? perquè en Fosca dins es camp calla boques, i qui no ho vegui és que és cego...

Xavier Peña ha dit...

hombre, a veure... n'Eto'o és es més odiat del Barça (amb molta diferència) per tots aquells que no són culers. Per què?: 1. perquè és bò, 2. perquè és negre, i 3. perquè ha donat sobrades raons per ser odiat ("madrid cabrón" i altres pixades fora de test varies). Encara que no necessariament per aquest ordre.

I "gràcies" a nes punt 3, sa gent ha donar rienda suelta a nes punt 2.

I això, a nes que som culers, crec que mos ha influit inconscientment: es fet de que sigui tan odiat pels de fora fa que noltros mateixos mos n'avergonyim.

Apart de tot això, crec que tens raó Marc que sa major part de sa gent té arrelat dins es subconscient que "és un negre que no se sap comportar". De fet a sa meva feina hi ha un camerunés (ben negre ell també) que també ho pensa...

A nes meu cas concret, ara mateix sa meva "no molt gran estima" per aquest jugador vé de que, per lo bò i per lo dolent, es seu estil de joc no pega ni amb cola amb s'estil del Barça: no té toc, no té dribling, va curt de joc en equip... però clar, a sa vegada les enxufa no saps com (en sa mateixa mesura que també falla ses ocasions clares), i sobretot cap altre jugador presiona allà adalt com ho fa ell (peça clau pes joc del Barça).

Tot es meu respecte per aquest jugadorarro, però no m'atrevesc a afirmar què és lo millor pel Barça, que se quedi o que se piri. En tal cas només me queda confiar en es saber fer d'en Pep, que és s'únic que coneix s'assunto de primera mà.

Xavier Peña ha dit...

"lo que mos afecta, a noltros, com a seguidors (no socis)lo que pagui el barça com a club x un jugador" <-- coño, està claríssim: un club com el Barça, que no pot confiar massa amb recalificacions urbanístiques i perdons infinits de deute com passa amb altres equips, ha d'anar molt alerta amb sos dobbers si vol seguir estant a sa élite des futbol! No money, no champions league! El Barça era, apart del Milan, el que menos s'havia gastat per guanyar una champions [sa del 2006], i estam xerrant de 230 millons d'euros! Amb sa champions d'enguany deu haver batut tots els récords relació èxit/pressupost, algo que no se veia desde sa champions de l'Ajax d'en Kluivert i en VanGaal... però és que lo d'enguany no ha estat normal

Marc ha dit...

Bien, bien, veig que hi ha ganes de tema. Seguirem...

Per començar, frase lapidària que conve que deixi clar abans de dir res: IN PEK WE TRUST.

Després, linkazo a s'Editorial des MARCA: Pobre Sami

I ara començ amb es post den Penya, que per jo té dos errors com dues catedrals güizístiques: "no té dribling" (minut 10 1-0 Veni Vidic Vinci) i "no pega ni amb cola amb s'estil del Barça" vs. "cap altre jugador presiona allà adalt com ho fa ell (peça clau pes joc del Barça)".

I acab amb una reflexió de s'escola arturiana: mos pensam que tot jugador que jugui en el Barça ha de tenir:

- Tècnica 100
- Visió de joc 100

i això no és així. Possiblement mos basti tenir un Abidal que és un fucking negat ofensivament a canvi de què pul·luli per allà darrera quan mos claven una contra. Amb n'Eto'o passa igual. Gerd Müller, Hugo Sanchez, Van Nistel i Salva Ballesta han estat nous purs i han triomfat sobradament i cap d'ells tenia sa tècnica de n'Eto'o. És per això que vull recordar que hi ha altres aptituds important a s'hora de ser davanter centre:

- Concentració
- Capacitat de desmarcatge
- Pressió a ses defenses
- Xut
- Remat
- Sang freda

No dic que n'Eto'o tengui un 100 a aquestes aptituds (ni de conya), però crec que són tan importants com ses 2 primeres.

Que siga el debate...

lluc ha dit...

Però me referesc a lo que mos importa a noltros, simples aficionats del barça, lo que es club faci amb es duros que té.
No recrimin a nigú que en xerri, xo moltes vegades en xerram com si mos fessin una putada enorme i afectés es directius, es de ses a ses nostres carteres, quan som es primers que envers de comprar camisetes autèntiques i "enrriquir" a nes club, en compram de falses i tant contents.

Més que res voldria saber si es temes econòmics des club vos afecten, pq així podriem començar a xerrar de ses burrades que se paguen a alguns jugadors i lo poc que aporten i tal i qual..

jo lo que vull es que juguin bé a futbol i ho donin tot x gonyar tot lo que puguin, i es això lo que m'agrada jutjar, xq ho sent i és lo que m'emociona. A partir d'aquí, és número de camisetes venudes, o es millons pagats x en Hleb.. no m'afecta en res vamos. A voltros?

Marc ha dit...

Lluc, crec que en Penya ho ha explicat bastant clar. És obvi que me la pelen es superàvits i totes ses mandangues, però si se queden sense pasta i no poden fitxar a ningú un any que no tenguem bon equip veuràs quina gràcia mos fa...

Apart d'això, una altra via d'opinió podria dir que tanmateix es clubs pareix que juguin amb pasta des Monopoly, vease recalificions, deutes growing up every year, etc, etc.

Xavier Peña ha dit...

Marc, com deia el tito Cruiff: "un paloma no hase verano". No me pots treure en cara es regate a n'en Vidic a nes minut 10, possiblement s'únic que ha fet bé dins s'àrea en tota sa temporada (sang freda, com dius tu? o potser sort? o que en Vidic estava massa confiat de que la cagaria? xD En qualsevol cas massa bé va anar!).

Està clar que lo de "no pega ni amb cola" vs. "millor presió ever" és una paradoxa, pensava que ja ho havia deixat clar. Si no fos per lo segon, es meu crit de guerra seria clar: "Eto'o barco!!"

De sa llista de viruts que ha de tenir un davanter centre, n'afegiré un parell i els i posaré nota de 0 a 100 pes cas de n'Eto'o, perquè me pareix que has patinat en més d'un punt ensalçant ses seves virtuts:

- Concentració (20, moltes vegades està tan ansiós per marcar que s'olvida de que no juga només ell)
- Capacitat de desmarcatge (50 = 100 de posició i velocitat, 0 en dribling)
- Pressió a ses defenses (100)
- Xut (40, li ve enorme xutar desde fora de s'àrea, i en col·locació tampoc va gens sobrat)
- Remat (90, és un killer)
- Sang freda (90, digali "sang freda" o digali "inconsciència" xD)
...plus:
- Saber jugar d'esquena a sa defensa: UN PUTA ZERO, això és de lo que més trob a faltar
- SER NEGRE (100, tenir un davanter blanc és donar ventatge a nes contrari xD)

Artur ha dit...

És que és un tema que me fa molta ràbia conyo... volem que te quedis però te baixam sa fitxa. Durem n'Ibrahimovic que cobra el doble de lo que tú cobres ara.
Quina puta manera de fer ses coses és aquesta, quan aquest tio ha estat clau en sa consecució de tres títols aquesta temporada i clarament no se li ho reconeix com toca però ni de calle. Li falta regate, no quadra amb sa filosofia del barça... aquest tio sempre està allà és tan important en sa consecució de títols com ho són en Messi, en Xavi o n'Iniesta. Són ses peces indispensables del Barça. Atac, toc i xifres estratosfèriques de gols. De ses dues primeres se n'encarrega aquest migcamp d'or que tenim però a nes final es que fa es gols es n'Eto'o, lo qual el fa bàsic pel Barça. I sa ja clàssica, amb en Xavi i N'Iniesta aquestes xifres de n'Eto'o se poden superar amb creces, 35 gols són una puta barbaritat, i supòs que ja ho sabrem valorar com toca quan ell no hi sigui. Esper que n'Ibrahimovic, apart de fer gols que se mos caurà sa baba a tots pugui complir amb es llegat que mos deixa en Fosca. Com dius tú Marc, per deixarmos embabalits amb es joc ja tenim en Xavi, n'Iniesta i en Messi, però s'efectivitat de n'Eto'o (bàsica amb sa consecució de títols del barça des darrers 5 anys) no la veig amb cap altre davanter.

Xavier Peña ha dit...

Arki, antes de sulfurarte enrecordate'n de s'any de gràcia que li varem donar a n'en Ronnie, que mos va reportar "pol·lomenos" 25 milions de menos + un any de mal joc (relativament), i observa els paral·lelismes entre ambdues situacions

Artur ha dit...

ein? any de gràcia a nen Ronie, però es problema es que n'Eto'o ha fet sa millor temporada de sa seva vida Penya, mai ho havia fet igual, sempre molt bé però mai tant com ara...

un vídeo curt dels gols que ha marcat enguany (fins es 2-0 a nel Mandrilo). Dura 2 minuts. (només gols) http://www.youtube.com/watch?v=9LGCPzveVHo

Xavier Peña ha dit...

"This video is not available in your country.", sa història de sa meva vida :P

ja te dic, no sé si és bò o dolent furar-lo, com a nes seu moment tampoc ho sabia amb en Ronnie... d'ell també se podia dir tot lo que dius d'en Fosca, i va resultar que li hauriem d'haver donat barco fàcil

ja vorem, tanta sort que no som jo qui decideix

Artur ha dit...

Però Penya, en Ronnie mentres va estar bé ningú mai va dubtar de que havia d'estar a nel Barça, amb n'Eto'o no és es tema en qüestió ja que sempre ha estat a nes mateix nivell de joc, just és que enguany, gràcies a s'estil de joc o a lo que sigui es tio encara ha fet més gols.
I aquí ja entram a lo que duc repetint tot lo dia i ja MVE... sa pregunta és n'Eto'o n'ha fet 35, quants en farà n'Ibrà, Villa, Forlan??? No en tenc ni guarra, però n'Eto'o 35

Bua ha dit...

"Soy del Mallorca y trabajo para el Barça".
Perles com aquesta no l'ajuden gens tampoc a guanyar-se es respecte culé. Sí es meu, clar.
Quan tengui 32 tacos tornará a Palma, ha dit, per jugar a nel Mallorqueta i seré feliç.

L'any passat el vàren ningunear. En Pep el va declarar transferible, el Barça va cercar comprador tot s'estiu. I mirau es numeros. Espectacular cada any.
És negre. Això li fa mal. En Piqué ha dit enguany lo de "madrid cabron saluda..." amb altres paraules i no ha passat res de res. És de casa.

Qui fitxa en Samuel sap lo que trobará: un des 3 millors davanters centre de tot el món, que se deixa sa pell cada dia, això sí amb so seu capet. Però ojo, que he llegit que n'Ibra és ultra pol·lèmic i individualista dins es vestidor.

Samuel tota sa vida. Final de sa qüestió per part meva.

Salut!

tof ha dit...

encara me fareu dir sa meva:

tota aquesta lletania que amollau de falta de regate, no sap jugar d'esquena, no té tècnica...bla,bla,bla, en tenia de tot això quan el varem fitxar??? no, tenia lo mateix que té ara: capacitat de desmarc fent diagonals diabòliques que desmonten sa defensa, lluita desde es minut 1 fins es minut 94 si importa, i lo que és més important, fa gols per un tubo. Es mateixos defectes que li atribueixen ja se li atribuien quan se perfilava es seu fitxatge i es mateixos enanos de zarzaparrila que no el volien són es mateixos que ara el volen vendre o que prefereixen es gitano farlopero al tio que de veres ha donat a s'equip es caracter guanyador que ens ha conduit durant aquests 5 anys a conquerir 3 lligues, 2 champions, 1 copa de l rey i dues supercipes d'espanya. Cercar es defectes de n'eto'o i no fixarse en ses seves virtuts és sa feta des famós "entorn" més trista que he viscut mai. Hi haurà un dia que tots es culers que no el volen sen donaràn compte del que li devem "al bueno de samuel".

Xavier Peña ha dit...

"enanos de zarzaparrila" ??? xDDDDD què puta bò! d'on coño ha sortit tan mediàtica expressió?? xD

Jaume Juan ha dit...

...sense cap tipus de dubte, m'estim més n'Eto'o, i no de poc!!!

Salut.

company ha dit...

què bé Tòfol, quin killer de s'àrea que etas fet.
Es que tallen bacallà dins al Barça ja decididiran... no li veig massa problema a un canvi d'ariete amb aquest equip.

monxo ha dit...

I no deu ser que tota aquesta merda l'ha mogut ell pq esta ferit a l'orgull per lo de l'any passat, o per que vol cobrar més o, simplement, pq SPORT I EL MUNDO HAN DE VENDRE DIARIS?

És evident que s'albano-kosovar és un gran jugador, però a mí hem sembla més del tipo Henry. Així que fet, Henry + Pedrito + Jorquera i l'Inter paga 30 kilos + el moldau. Llavors es ficha al Kun i es dona a lheb a s'atleti!!!! Llavors venem al Madrid a Gudjonsen + una camiseta d'en Iniseta fimada per 45 milions a "el ser superior" per a que tinguin una mica de qualitat al mitg del camp, i fichem a un lateral de garanties (Abidal copa del Rei) i al porter del Valladolid Sergio Asenjo.

I n'Et'o a c'an barça fins que decideixi marxar a retirar-se a l'illa mágica!!!

Edu ha dit...

Me quedo con el concepto clave que ha soltado Cano de "9 puro"... Gerd Müller era incapaz de tocar un balón fuera del área... pero él si que tapa a todo el mundo con estádisticas. Al igual que megahistóricos patrios como Telmo Zarra e Isidro Lángara...

Da igual las elásticas que no hagas, los regates que no te salgan o los balones que mandas a la 3ª gradería... Si metes 30 goles eres el puto amo.

Edu ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Nate ha dit...

Lo que li queda de carrera a n'Eto'o anirà així: fins a nes 35 anys a ca'n Barça i des 35 a nes 40 (a lo Roger Milla) en es mallorca (arribant a sa final des mundial amb camerun com a colofó final)

Realment trob que aquest debat que ha sortit des propi club no era necessari i lo que s'havia de fer es anar acostant poc a poc ses postures amb el jugador per tal d'arribar a un acord per renovar. En cas que entremig sortis una super oferta que beneficiés al barça es podria vendre sempre que tinguessim un recanvi de garaties (però 100%). Mai se sap però a vegades es millor vendre amb 28 que encara pots treure un bon pellizco, tot i que soc dels que creu q a un negre com ell li queden molts anys més de futbol.
I per favor això de fer intercanvis posant noltros mes pasta (quan esteim donant es davanter des campió d'europa) es per posar-se a riure!
Segur que hi ha algo mes que s'apartat futbolístic i que Guardiola deu tenir qualcun altre problema amb ell, perquè sino no s'enten tot aquest percal públic

Anònim ha dit...

PUES JO VULL EN BENZEMA,SILVA,RIBERY,FABREGAS,TORRES,COLE,MASCHERANO,GERRARD,VIDIC...
A I EN PEPE "EL MASAJISTA"

AU¡¡

EN PEPINO

Bruno ha dit...

la mejor opcion es jugar con Gudjonsen de 9 y eto'o en el banquillo.

Paunovik ha dit...

isto! feia molt q no entrava a nes cansvells i he flipat!

Eto'o - Zlatan és un tema que m'agrada bastant, sobretot pq a n'Ibra l'he seguit des de q el vaig veure amb l'Ajax que me va deixar flipat..i encara m'hi deixa! Una torre de 2 metros que fa lo q vol amb sos peus (i amb so seu cos), ara que tambe cal dir que no es un "killer" nato.

N'eto'o ha donat un rendiment brutal i és s'únic davanter d'europa que pot fer sa pressió a sa defensa rival q fa ell...pero bueno, tampoc mos hem de flipar amb ell! Jo no crec que, ni de MOLT, sigui es millor davanter d'Europa. Q cada any fa més de 20 gols? sí..pero aixo no vol dir que sigui un supercrack. És mèrit de N'etoo (apart de ser un bon jugador) es tenir a nen Xavi, Messi, Iniesta o qui sigui a darrera que cada partit li envien 10 passes clars de gol.

Per tant, a jo no me preocupa gaire si queda o sen va, mentre vengui un altre bon davanter no hi haurà cap problema. Qualcú dubta de que en Villa, Zlatan, Aguero, Forlan, Rooney, Van Nistelrooy...no haguessin fet es mateixos gols si jugàssin amb el Barça?

Per tant, a sa pregunta d si em de vendre n'Etoo o no: jo trob que si! no passa res si queda..però tampoc me preocuparé lo mes minim si senva, hi ha moments en que toca canviar un poc de cicle i punto. Mirau lo q va passar am en Ronaldinho sinó...Jo de n'Etoo no men fiï ni un pel.

Jo si pogués aniria a pen Villa (encara q es tipo impossible) q es lo mes tir segur q hi ha. N'Zlatan si ve..per jo encantat!! tot i no ser un davanter pur se fartarà a marcar gols...qualcú hi posa un sopar? jajaa

Venga, perdonau pes rollo! pero es un tema q me mola bastant!

VISCA EL BARÇA CONYO!

Jaume Juan ha dit...

...amb lo d'en Touré, tampoc hi estic d'acord, és una peça clau!!!

Salut.

rufire ha dit...

Joder, quin puta debat que s'ha montat amb aquest tema no? Ja va bé que feia temps que no n'hi havia.

Vàries coses: tot i que tots sabem que és una bomba de rellotgeria i que pot explotar en qualsevol moment, es números canten. I a nes que diven que qui no faria 30 gols amb sa penya que té darrera, que sa mirin ses 2 darreres temporades en el Mallorca, equip "ampliament condegut pes seus jugadors de darrera passada" I no me vengueu amb que tothom jugava per ell perquè a "kodro me remito".

Malgrat això, hem de dir que n'eto'o necessita xutar "por lo menos" 5 vegades per fer gol (a excepció de sa final) pos clar es per pensar-ho.

Zlatan o Samu?? Jo me qued amb en Forlán de llarg. Motius: no dona problemes els altres dos sí, que no pot fer gol dins s'àrea pos xuta de defora i punt, li pega bé amb ses dues cames (14 gols amb una 15 amb s'altre o una cosa aixi), fa gols de cap que és uan de ses coses que demana en Pep,té tècnica, ha estat "pixixi" i bota d'or dues vegades en 2 equips que no són de primeríssim nivell i en una lliga de ses millors lligues del món, és sacrificat per s'equip, corr com es que més, té experiència en equips grans, etc. Possible problema; edat 30 anys. I? de totes maneres es jugadors no mos duren ni 3 anys.

Jo preferiria que n'Eto'o quedés perquè a n'es futbol comanden es numeros. Però tampoc a qualsevol preu. El que és inacceptable de cap manera és eto'o+ "x" euros com ja s'ha dinat. Però si podem treure uns dobberets per ell i mos assegurem un 9 de garantíes pos endavant, perquè recordau que a ne's futbol es "mites" i es "deus" apareixen i despareixen en qüestió de temporades sino mesos

Pd: Sylvinho partit homenatge ultra-mega-necessàrissim!

company ha dit...

jo apostaria pen Bodipo, ha fet un gran final de campanya amb el Depor i ha arribat a debutar amb es Rodetts..
salut

Bua ha dit...

Definitivament, es capet és un big problem. Per què vos pensau que el Mallorca ha tengut jugadors com es mateix Eto'o i en Güiza. Idò sí, pes capet que passetjen. En Dani G. (27 gols en lliga, pichichi) haguès anat a un gròs, no a nel Fenerbahce, no ho dubteu. Tot gran jugador ha de tenir una tara per jugar a un equip mitjá (n'Ibagaza és petit, n'Arango és vago com ell tot sol,...).
En Samu ha acabat a nel Barça perque ses tares són insignificants comparades amb ses seves virtuts espectaculars. Qui té collons de qüestionar esportivament en Samuel no sé de que putes va.
"Tu regreso al RCD Mallorca, dentro de 7 años, será memorable. Cuidate, Samuel. Aquí te queremos".
La que has liado Edusso, o Don Floren, jejejje.
Au!

Artur ha dit...

Que gran Kempes, es telefono me fa fum a n'aquesta època, tots es putes equipos me fan ofertes pen Bodi...30 milions + Tomevet i serà Gerret