15 de juny del 2009

Ne-heit tot s'estiu per Venezuela

Supòs que no tots sabreu que mestre Nate, s'anteriorment conegut com Marco Vallejo, acaba de partir avui dematí cap a Venezuela en viatge de feina. Sa fiera s'hi estarà més d'un meset allà pululant i recollint dades dins un cotxet amb tres companys i un segurata armat fins a ses dents per lo que pugui ser.

Com que sabíem que Caracas està molt enfora de ser un mar de tranquil·litat i que era possible que no el tornem a veure mai més, vàrem decidir montar-li una festeta sorpresa de comiat, per lo que pugui ser...

Tant implicats estàvem en tot es tema de sa violència gratuïta i ses revolucions bolivarianes que vàrem pensar en disfressar-mos de guerrillers i brindar-li una benvinguda a ca nostra un poquet moguda (i humida, per què negar-ho). Ses fotos d'aquí abaix mostren es moments previs a sa seva arribada en es pis.



Primera foto half-desorganitzada però amb un careto de na Lida prou interessant...


Mestre Nicola exercint de vigia oficial estudiant es moviments de s'homenatjat


Sa bona, fotarra!!! [AMPLIAU-LA]

18 comentaris:

Marc ha dit...

Ja que hi som, ses 2 darreres voltes des segon esdeveniment esportiu més important des cap de setmana (després de sa victòria des Gerrets, clar)

Artur ha dit...

ENORMEOUS...

1r de tot! Bon Viatge Nate!!!

2n Quin significat té es paper de cul en tot aquest embrollo? Canguelo?

Marc ha dit...

Jajaja s'ha de dir que no era paper de cul, sinó de cuina, i pretenia ser una patètica versió de barricada...

Paunovik ha dit...

ajaajajaj! que bò lo des paper de cuina!! Ultraimpossible d'endeevinar lo que significava!

sa darrera foto és brtal!!

Salut Nate!

Unknown ha dit...

Diria que vaig sentir algun que altre comentari en veure es paper de cuina tipo... "Reserves!!!"
Meam si torna viu en Marco i mos mostra ses ferides de guerra...
Per cert, trob que s'ha de recordar que s'aigua durà fins altes hores dins recintes no-propietat de sa guerrilla.

PS: sa meva cara és de posada en escena, a lo radicalilla loca, perquè no hi hagi queixes de sa meva capacitat interpretativa...jajaja

Viva la revolussióng!

Sionel ha dit...

Això fa pinta de Ciudad de Dios o Maquinavaja, jo nombraria es grup com: Atracadores por la libertad venezolana (ALV) o Comando Liberación Marco!

Marco, disfuta per allà! no t'em de venir a rescatar!

Bua ha dit...

Joer! Marco, bon viatge i cuida-t tio.
Quin mega-homenatge!
Crec que Venexuela no és Colòmbia tp amb aquest aspecte.
Lo des paper de cuina menos mal que ho explicau, sí.
Bon viatge!!!!!

xavi santvi ha dit...

es tema nedada final amb perdues de passaport es va surar? Bon viatge subcomandante Marco!

Bruno ha dit...

sort Marco! Gaudeix!

Chapó silvinho ca vell de s'any!

Laura ha dit...

(juraria haver penjant un comment ja...)
Eis gent,
puc confirmar que es "susdit" ha arribat sà i estalvi a Caracas, a Veneçuela encara no ho sé...jaja. Ja se pronunciarà ell =)

Sa meva visió privilegiada de s'atac no va tenir desperdici; en Marco corrent a davant d'unes deu persones sense identificar que el perseguien i cridàven disparant-li aigua!!Kina pena no haver pogut inmortalitzar es moment. IRREPETIBLE sense cap dubte.

pd: Xavi, a les deu erem per sa policia de s'aeroport. Amb una foto i 20€ tot solucionat en 5 minuts.

Nate ha dit...

I avon ereuuuu????
Primer de tot vull tornar a donar ses gràcies per sa gran sorpresa que em vareu oferir i que em va arribar ben endins...he de dir que no m'ho esperava gens! sa veritat es que vaig "disfutar" sa vetllada i sa posterior marxeta!
En segon lloc, tema passaport, com be ha dit na Laura se va surar fàcil tot i es lògics moments de suor freda inicials. Esper que qualque dia s'aclareixi sa desaparició des meu passaport.. esper que es comando ALV no tingués res a veure :P
En tercer lloc, ja sóc a Venezuela!!! Després d'un interminable viatge de 20 hores vaig arribar a València. Sa veritat es que encara no he vist molt, però només el viatge de Caracas a València ja em va servir per confirmar que tot i ser al mateix planeta, això és un altre món. Es paisatge visual diferent a l'habitual que m'he trobat és brutal. Des d'aspectes relacionats amb el medi físic (natura, climatologia) fins al socials i culturals, les diferències són bestials. Només sortir de s'aeroport ja vaig flipar, primer amb la morfologia "urbana" (xabolisme a matar), segon amb els cotxes que hi ha i la manera de conduir dels veneçolans i tercer amb la natura, lo verd que està tot, la gent que veus per fora, el ritme caribeño de duen,..., des del primer moment tot et comença a contagiar i a agradar.
Avui no he sortit de s'hotel en tot lo dia, més que per anar a dinar i a sopar a nes centre comercial que hi ha just aquí davant. Hem tengut reunió amb es coordinador des segurates. He de dir que això de "armats fins a les dents" ni de conya, això si anirem sempre amb un que manarà es cotxe mentres faig feina. Es puta coordinador aquest mos ha començat a contar lo perillos que es tot, els riscos als que estam exposats i com hem d'actuar per estar més segurs. Sa veritat es que emparanoien molt..Ja veurem com ho suram :)
Bueno gente, men vaig a jeure, ja vos contaré que tal va avançant tot, sobretot quan comenci a fer voltes com un condenat i passi per les unsaved areas :D. també quan men vagi a ses platges i a les illes paradisiaques jaja

Una abraçada a tots!

Jaume Juan ha dit...

Molt bò tot plegat!!!
Sort amb aquest viatge Marco.

...i salut!!!

Marc ha dit...

Bé, Ne-heit, a matà!

company ha dit...

Què gran es komando Borrell !

Unknown ha dit...

besitossssssssssssssssssssssss

rufire ha dit...

Vallejón, jo no sabia res de sa despedida però aquesta vegada hagués vengut. Tema psp me va venir enorme (és a mallorca). Bé, sobretot cuida't bé i disfruta de ses vacances pagades i fes un poquet de feina a poder ser. Au idò ca vellot!!!!

Xavibanyo ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Xavibanyo ha dit...

jojojojo...SA BONA es molt bona!!jajaja

NAte tio!!avon eres!!..cuidate molt macu, ja mos contaràs a sa tornada què tal per terres venesulanes ja!

jojo...sa puta foto és increible!!