12 de juny del 2009

S'acaba sa LEE!!

Pues sí al·lots, lo que pareixia impossible després de tots es problemes que hem tengut aquest any (catàstrofes meteoròlogiques, aplaçaments eterns, encarregats nedadors...), se farà realitat aquest Diumenge. S'acaba sa Lliga de s'Eixample Esquerre!!

A més, s'emoció protagonitzarà sa jornada, ja que se jugarà es partit que decidirà es campionat! Tant Gerrets com Güizas arriben amb opcions de 'campeonar' i s'ho jugaran tot a una carta en es partidàs de les 17 hores. Per altra banda, s'Atlètic Buidadotes intentarà acabar dignament es campionat contra uns Xapetes Taronges que encara aspiren a sa quarta plaça.


Resultats de sa jornada



Classificació




Propera jornada



12 comentaris:

company ha dit...

Ave Gerrets !

F.C. Gerrets se fa amb es Campionat 08/09 de Lliga de s'Eixample Esquerre. Ahir diumenge a les 17h li bastava sumar un punt contra es Guizas, 2ons classificats, per cantar s'alirón; i així va ser, un contundent 7-3 per tancar sa lliga i dur-la cap a sa part forana.
Guanya sa Lliga amb unes estadístiques aberrants, només cedint un empat en tota sa competició.

Enhorabona campeons ! Cap a Canaletes !

xavi santvi ha dit...

Bona kempes! Ahir gran partit a s'escola industrial, no hi va faltar cap ingredient (potser en va sobrar algun...) Es respirava l'ambient a finalèrrima, i la concentració fou present, excepte un servidor que als volts de les 17 hores encara estava dormint sa sesta tranquilament, degut a un error en l'anàlisi dels horaris.

Malgrat tot, bon partit, contra uns güizas que des d'un principi (almenys des que vaig arribar jo) van plantejar un partit amb molt tiki taka però poc poder desequilibrant, i que es van trobar davant una defensa més o menys ordenada i del zamora de sa competició, ahir especialment inspirat.

Per contra, el nivell ofensiu gerrètic va ser efectiu i va saber mantenir una diferència de gols ,en tot moment, tranquil.litzadora.

Menció especial al suport rebut per part de l'equip buider. Que l'etern rival celebri els gols gerrètics diu molt del carisma que despertaven els fins ahir, aspirants al títol guizas.

Artur ha dit...

Enhorabona Gerris!!!!

Bua ha dit...

Enhorabona, Gerrets!!!
We are the champions.

Tot un 7-3 a nes sempre difícils güixes??
Des de sa roqueta he sabut que es president a s'hora des partit era fent una paella a la barceloneta i va arribar amb es partit just acabat.

He sabut tb que hi ha haver tensió, percals i insults varis.
Haurieu d'explicar això amb una crònica objectiva, digne de www.cansvells.com.

Sense dubte tant gerrets com güixes devieu estar ultramotivats.
Com se va portar aquell davanter centre pol·lèmic de sa primera volta...? sí, sí, aquell gròs.

No vos vàren demanar penals a la mala?

També vull que se expliqui això de que vos varen fer un gol de falta d'aquests de mentre estan discutint si o era o si no treure sense dir res i porteria buida gol.
Com va ser això?

Venga, santvi, kempes, es que hi ereu, motivau-vos i feis una crònica!

Per cert, estic emocionat de veure que es sempre rival buidadotes va donar suport en tot moment a s'equip gerrètic. Quin gest!

Ho celebrarem aquest estiu.

Salut!

xavi santvi ha dit...

A veure Bua;

Sobre si hi van haver insults i algun que altre paripé verbal-físic? Totalment cert. No en volia fer massa menció degut a que la victòria ja parla per si sola, però ja que insisteixes;

A grans trets podriem dir que la cosa es va anar escalfant per varis factors;

-desencert total davant sa porteria per part dels guixes (pals, paradons del porter = desesperació)

-"cas pauleta"; un güixa que vestia la samarra des crack pauleta, el qual es va dedicar a protestar constantment qualsevol lance del partit, elaborant gesticulacions força esperpèntiques. Aquest mestre va estar a l'ull de l'huracà en tot moment, demanant un penal primer (claríssim per a ell) i sent l'epicentre d'una de les jugades més lamentables del partit i m'atreviria a dir de la lliga que descriuré tot seguit i amb mala memòria;
1.Contacte físic entre Pauleta i Tomevet (crec).
2.Pauleta cau a terra, s'aixeca amb cara iracunda demanant explicacions sobre un suposat impacte il.legal.
3.El partit s'atura i hi han recriminacions vàries per part d'uns i altres sobre l'estrany succés, acusacions creuades entre els dos bàndols, i m'atreviria a dir que tots dos bàndols contra en pauleta.
4.En aquest moment (per lo vist) algú dictamina que ha estat falta, aquesta es xuta, i només en manti veu entrar la pilota dins la porteria gerrètica.
5.Quan els ànims es calmen, part dels gerrets que encara estavem intentant intermediar, som advertits per un guixa que s'ha produit un gol en contra i que la pilota ha de treure's des del centre del camp.
6.Estupefacció general entre els gerrets, que per manca de ganes de discutir donen per vàlid el "gol fantasma".

-A partir d'aqui, el partit està trencat;
-Pauleta passa ser objecte d'alguna patadeta ara si a destemps i podriem dir que fins i tot merescuda.
-Els porters prenen protagonisme; es porter gerret rient cada cop que atura un balon o es guixes el fallen, mentre que el porter guixa percatant-se de l'escarni llença improperis des de la seva àrea.
-El partit es va solucionant a nivell esportiu; un parell de gols consecutius allunyen la possibilitat de remontada i treuen de les caselles al porter guixa que llença la pilota a campins i cedeix el lloc a la porteria a un minvat pauleta.

M'he allargat massa però volia deleitar-te a tu oh gran guru buaag!

Bua ha dit...

Va ser idò una victòria treballadíssima per lo que veig.

Joer, en Pauleta, va animar es partit! Hi havia àrbitre (arbit)? Ho deman per lo que dius a nes tofipunt 4, sentve.

Gran crònica, ara sí.

Un títol més, i se mereixia un reportatge com aquest.

Visca sa LEE! què gran és sa LEE!

Sa part forana ha triunfat una vegada més.

Santva, de graafschchapfsgpfg, gràcies per recrear-te. Ens beurem uns cuwates aquest summer?

Salut! I una abraçada.

Ado den Buaag.

xavi santvi ha dit...

No hi havia cap col.legiat, per això dic que "algú" va dictaminar que havia estat falta. Aquest algú no se qui va ser...ni sé qui va xutar...ni vaig veure el gol ni res parescut....però per envant

Pauleta sens dubte "man of the match"

Cubates this summer oh yeah!
Fins aviat!!

Paunovik ha dit...

graaaaan narració Xavi! Bua, s'ha de dir que es "gol fantasma" de falta ni el varem veure noltros que erem a sa banda asseguts (i mira que erem bastants), jo no sabia que passava quan aquells deien gol. En Xavi ja ha donat molt bons detalls des paperot que va fer en Pauleta i no ho podria explicar millor...sa qüestió es que s'afició Buider va deixar s'honor (de ser s'etern rival des Gerrets) de banda i va animar com a autèntics ultres, amb en Cuadros ficant canya a mode d'improperis verbals en contra des gerrets (i jo qualcun que altre tmb..)

En definitiva, gran victòria Gerrètica!

company ha dit...

Seguint amb sa finalíssima, ara que tenc un poc de temps...
Sa primera sorpresa agradable a s'arribada a s'Escola Industrial va ser veure es retorn den Fires a sa competició a nes partit Buiders-Xapis jugant amb sa "xixarra" (bater de sol) de les 4.
A poc a poc arriben es integrants Gerrets i a les 17:00 p.m erem només cinc justos a files per començar sa final. Mestre Sanvi descansava tranquilament pensant que es partit començava a posta de sol per una nedada als horaris del blog (resum un poc de lo que ha estat aquesta lliga); sort què en Sembei domina molt bé es tema logístic i en cinc minuts ja demanava canvi per entrar.
Des Guizas, que eren 7 efectius, faltava en "Cathedral" (aquell centralot des famós penal de sa 1era volta) i varen col·locar una camiseta den Guiza a una canastra des camp.
Comença es partit i rapidament es Gerrets se col·loquen 2-0, seguidament es Guixes se tornen ficar dins es partit amb un gol-fava (2-1). Però abans des descans dos contratacs des lider fan que s'agafi un bon aventatge, 4-1 a s'electrònic.
Se reanuda es joc, es Guixes ataquen de valent, pals i parades den Marc a tope, però en canvi, contratac gerret i 5-1; placa.
Comencen es nirvis per Ciutat... però fan es 5-2 i veuen opcions de remontar, comencen ses jugades polèmiques i quatre faltes i es Guizas se treven un gol de sa màniga aprofitant una discusió després d'una falta amb es joc aturat i un espavilat xutant (ridicul, però lis donam es gol) 5-3, hi ha partit, o això pareixia... perquè seguidament jugada de velocitat i terra de per mig pes Gerrets (6-3) aqui es porter rival s'indigna i tira sa pilota fora i se'n va des camp (avoneres). Més nirvis i tal, dos xuts per banda i jugada magistral des ja campions i estocada mortífera amb es defintiu 7-3.
Gran resultat i gran partit que dóna s'alirón a nes millor equip de tota sa Lliga.

au idò

Bua ha dit...

Quanta chicha!
Això és una final, o partit ultradecissiu. Si senyor.

Nedada Sentve horari.
Paella des president a s'hora des partit.
Camiseta de'n Güiza penjada.
Gol fantasma.
Absència de'n Cathedral.
Pauleta, super-man of the match.
Suport buider a s'esquadra gerrètica.
Cremada des porter güizer.
En definitiva, molts d'ingredients per cantar tot un alirón.

Boti, boti, boti, Güixa el qui no boti.
Més norabones.

Marc ha dit...

Jojojo bé Kemp i Bwan, sa paella des president va estar allà, recordem que veníem de Caldea per fer sa concentració pre-partit...

En matèria de càntics, jo som més de n'Eto'o: "Güixes, panets, saludin es Gerrets!"

Artur ha dit...

Sempre els hi quedarà es forn de Ca'n Guixa, que fan bones ensaïmades...