20 de juliol del 2009

Tema cala nau (Felipe Melo)

Després de comentaro un dia per cala nau, i jo ben segur del que deia he decidit cercaro, i això he trobat:


El RCD Mallorca fue el primer club en el que jugó en Europa, en la temporada 2005. El club dispuso de una opcion de compra que desaprovechó.


I ara mirel, titular amb Brasil i fixat per la Juve.


8 comentaris:

company ha dit...

bé Arnau, veig que t'has recuperat de Sa Pobla... gran sinpa

arnau ha dit...

jajaja. Ostia no menrecordava! Enorme sinpa... a nen Sion no li varen servir i li varen llevar es tassó xDD enorme!

Bruno ha dit...

FELIPE CAP DE MELÓ, NO VA DESTACAR GAIRE AL MALLORCA TOT S'HA DE DIR.. SORPREN LA IMPORTANT EVOLUCIÓ, PER AIXÒ ES TÉ L'ESPERANÇA DE "TENGO AMBRO" HUNTELAAR I DRENTHE JAJAJA

Edu ha dit...

Bien Arny, reportaje de investigación...

Ya que estamos en la linea Investigación futbolística he de comunicar, en exclusiva en este blog, que el mítico y vanagloriado "gol de Salvuri" en el Badía-Tenerife de Copa del Rey no se produjo... El balón nunca entró... Más adelante publicaré un especial.

Marc ha dit...

Qué grande Edu, desmontar este TOP1 de las leyendas de la comarca de Llevant seria como demostrar que el hombre no ha pisado la Luna...

Por cierto tienes un e-mail en gmail...

Anònim ha dit...

"gol de Salvuri" SI ENTRO ¡¡¡
pepino.

Bua ha dit...

Edu i Caudillo, sent decepcionar-vos.
Un servidor hi era, tenc ses dues fotos oficials d'aquest partit (BADIA-TENERIFE) a ca nostra, via Menut de s'Oratge, i en faré un post, evidentment.
Com bé diu mestre Pepino, aquell trallazo des de 40 metres den Salvuri, mític pivot defenssiu amb galons, va entrar per tota s'esquadra i va quedar dins sa xarxa. I don fe.

Es tema Felipe Melo, he de dir no se poden endevinar totes. Se li veien maneres i classe a nel Mallorca, però li faltava aquest acoplament de tots es brasilers que venen a Europa.

Per cert, es tema acoplament és molt simple, ni anyorança ni òsties. Es tema es que aquí se va per feines i allà no en foten ni brot, samba i platja.

Bruno ha dit...

alguien se acuerda el año pasado en el torrarrok un señor, no un jovenzuelo, un señor que subió al escenario muy efusivamente y se tiró realizando una voltereta y pegando con el torso en la arena??