5 d’octubre del 2009

EXCURSIÓ COFRARE!!!

Penyaaaa!!

Per es pis Mallorca 211 s'esta comentant de fa ja un parell de dies fer un remember "Berga"!

Ara que ve es pont del pilar, es finde que ve. Jo he estat cercant possibles destinacions i n'he trobat una molt acceptable.



Es el Parc Natural de Aigüestortes. Fa temps que tenc ganes d'anar-hi i m'he informat un poc, tipo ca vells ineferos i ses respostes són níckel!!

He estat freekejant una mica per pàgines de rutes de per allà i crec que una de ses millors es sa següent:


Aquest és s'enllaç. Hi trobareu tota s'informació de ses rutes mes xules que hi ha. Explica dificultat, desnivell, etc... Jo vot per una que se diu RUTA REFUGIO LAGO LLONG!!

Es de dificultat mitja i es rollo sería partir es demati d'hora i fer s'anada (3,5h aproximadament - 10,5km), dinar per alla dalt i después fer sa tornada (2,5h - ja que és costa per avall..).

Estic cercant possibles hostals o pensions barates per la Seu d'Urgell i poblets de per alla, o inclús per lleida... però com més aprop estiguem millor. S'altre, i molt clau, és que necessitam alquilar cotxe.. però que entre 5 mos surt a tipo 20€ més o menys.. que no esta gens malament.

Bueno gent, aquí teniu sa meva proposta per sortir una mica d'aquesta ciutat plena de ciment i fum i com alternativa aire pur de muntanya.

Pensau que no queda molt de temps, és aquest finde que ve! Així que tema logística hem d'anar per feina. Si vos apuntau, digau algo totduna que pogueu!!!!

Salut!!

45 comentaris:

Marc ha dit...

ESTIC APUNTAT DES DE FA MESOS

Marc ha dit...

Per cert...
A ses darreres festes d'Olot, na Carolina rapitenca & co varen llogar una furgo meganiki i barateta per anar pel món i sobar alla tipo matalaps... Com ho veis per moure 4 fils i mira es tema preus, per si els albergs no ho suren??

cuads ha dit...

me apreix una condicio mes economi-epica, pero en gaspi comenta q es tema fred sera xungo...i tampoc sabem cuants serem

Gaspi ha dit...

Hobre, podría ser una èpica. Es tema es mirar-ho i comparar preus!

Estic esperant que me diguin coses un colega de la Seu d'Urgell. Té rollo un cosins que tenen una pensió i sempre recomana a nes colegues anar allà per tema preu i calidat. Totduna que sàpiga coses fos ho faré saber!

Gaspi ha dit...

Ah!! Una altre cosa! Si trobau que esta enfora o que alomillor és massa ruta per segon qui, hi ha alternatives tipo anar a nes puigmal, o qualque lloc que vas i vens amb un dia... Aunque Aigüestortes ptrciós!

Marc ha dit...

Jo veig facialíssim Aigüestortes, tothom m'ha dit que és algo fóra de lo normal, i un poc d'excursió mai pfgm... Sobar allà tb ho veig clau, ja sigui alberg, pensió, furgo o lo que vengui...
Tant de fred no pot fer, marica!

Iwalment s'opció furgo no es descartable, si som tipo 6 o 7, encara que no hi sobem...

Marc ha dit...

Ara mateix, cota 1.500, 17 graus...

Bua ha dit...

No vos ho penseu ni un moment, Aigüestortes és es lloc.
Hi vàrem ser aquest estiu. Passada total.
Una cosa. Mirau lo dels albergs, pq hi ha sa possibilitat d'anar d'alberg en alberg, sempre a peu evidentment, per dins es parc nacional. És sa neta.

Unknown ha dit...

Si hi arriba a haver res clar i surable econòmicament, (i mos voleu) na Maria Antònia i jo mos apuntam, !!!

Gaspi ha dit...

A matar! Com més siguem més riurem!! Aigüestortes es sa clau!! Començau a mirar tema dormir per allà a prop. Pensau que per alberg se necessita es carnet d'alberguista!! Així que com antes ho sapiguem millor (per si l'hem de treure). Val 5€... sa ventatge de pillar una pensió o hostalet és que no ho necessitam, a part de que solen estar molt be de preu també!!

Jo vaig a la muntanya! Jo vaig a la muntanya ont anam?...

A la muntanyaaaaaa!!!

Marc ha dit...

Començau? Pensau? No ho estaves mirant tu CampingGazpi?

Sionel ha dit...

Jo hi he estat i me va agradar molt. Varem dormir a ca una dona que llogava ses habitacions a una casa en es centro de boí taüll tipo barato amb cuina i banyos comuns. Però nosé si hi cabriem. Intenteré recuperar es telèfon per informació.

Jo m'apunt fàcilmanti!

A matar en es esclatasangs!

Sionel ha dit...

Tema carnet d'alberguista no ho sur.

Gaspi ha dit...

Sionel!!! Això seia una passadaaa!!! Perquè Boí esta a peu de ruta!! Sería níckel!! Mirau i di coses ja!! Que si no haurem de tirar de tendes per acampar.

Ara faré una llista de sa gent que ve, anau apuntan-vos!

1. Cuadros
2. Cris
3. Edu
4. Manti
5. Gaspi
6. Sandra
7. Canovas
8. Sion?
9. Lida?
10. Mª Antonia?
...


PD: Marc, no siguis cabron i dona una ma amb es tema dormir que te toques es ous tot lo dia!!! .. jojo..

Sionel ha dit...

Tema casa: aquí hi ha una casa sencera per noltros per 166 euros, i som 10, tipo 18 euros cada un, un caserón!

http://www.casatorellola.com/casa.htm

Aquesta no és allà on he estat, però i està a un poble veí de taüll!

Sionel ha dit...

Jo vaig estar aquí!

CAsa Casolà

Però no hi cabriem tots crec! tot es posar-se a cridar!

Pàgina d'allotjament a Taüll i la VAll d'en Boí"

ALTRES! allotjaments
LLISTA D'ALLOTJAMENTS a Taüll

Miam com va! si ara vé tot just se pot mirar per final d'octubre!

Sionel ha dit...

LLista D'ALLOTJAMENTS

http://www10.gencat.net/pls/turistex/p03.recurs

Sionel ha dit...

ouuuuu! sa puta llista no funciona perquè depèn d' una opció!

ALLOTJAMENTS
Un cop sou a sa pàgina nau a : -Recursos turístics > Allotjaments> Allotjament rural

CASA BARATA I TOTA PER NOLTROS:
SA NETA HOUSE

AU

Marc ha dit...

Què bé Season!!
Sa cosa està en posar-se demà a telefonar a matar!!
I jo, puta Gaspercic, estic liadíssim, mamon!

Gaspi ha dit...

Perfecte Sion!!

En Sion mirara lo de ses cases dema!! Si tenim un poc de sort pillam una caseta d'aquestes de muntanya que son una passada! per ara som 8 amb posible incorporació de na Lida i Mº Antonia. Si sa casa es de 8 jo tenc un llit inchable decathlon i ja feim ses 10 places!!

Tema vehicle dema fare gestions! Tenc un descompte de 3 dies per 2 de pepecar, aplicable a furgonetes! Si hi ha sort i esta be de preu dema la reservare! A més, crec que tenim es carmanti a disposició tb.. dema a nit direm coses!!

Eso es.. nam per bon cami!

Auau!

Marc ha dit...

Glaaaaaaaaaaande al·lots!
Season, sa casa que tu dius que vares anar i que creus que no hi cabrem posa que te 6 habits, no me crec que no hi cabin 10 persones!

Gaspi, abans de tancar es tema furgo, comenta'm es preu, pq record que aquella furgo eren 75 € diaris i era sa ULTRACLEAN...

Eso es!

marco ha dit...

Això quan se faria?

Marta Ulldemolins ha dit...

Aixo dels matalaps m'ha arribat al cor jeje.

Petonets des d'Australia!

Sionel ha dit...

AL·LOTS I SOPES! SA PATATA JA ESTÀ CALENTA.

EN GASPAR HA CONTECTAT AMB DUES CASES APARTAMENTS MOLT ASSEQUIBLES, TIPO 36 EUROS, SES DUES NITS INCLOSES. cREC QUE SA DIU CASA FERRO. ES PREUS SENT 10 RONDARAN ES 35 EUROS + SA FURGO.

EN AQUESTA PÀGINA WEB ÉS UN CERCADOR DE CASES RURALS. L'HE ADREÇADA A LA VALL DE BOÍ.

http://www.toprural.com/es.cfm?accion=buscar&urlok=1&mc=n&idc=09&tipo2=2&tipo9=9&tipo11=11&rango=1&inumpersonas=0&enmun=SI&enmon=NO&idm=25043&idp=25

*ES IMPORTANT QUE AVUI SA GENT JA COMENTI SI VÉ O NO. LIDA I MAÑI VENIU I ASSEGURAM SES 10 PERSONES O QUE?.

si ningú diu res, doncs,: AIXÒ NO SERVEIX PER RE!

Edu ha dit...

Tema alojamiento:

1) Gaspar tiene una posibilidad, pero no es nada seguro. Esta noche tiene que llamar a la dueña y lo sabremos.

2) La web http://www.ribagorcarural.com es conojuda para buscar alojamiento, pero el problema es que estamos en el minuto 90... Para información estan son las casas que me han dicho que tienen lleno:

Torellola
Pubill
Pons
Moneny
Garbot
Comella
Batlle
Casanova

No ha contestado nadie en:

Farré
Xoquín

Todos son alojamientos rurales independientes con 8 plazas o mas, es decir: la casa para nosotros solos. Contemos que tenemos el colchón hinchable doble que suman 2 plazas más.

Ahora me tengo que pirar a la uni, estaría bien que alguien siguiera con la búsqueda y que llame a sitios nuevos y donde a mi no me lo han pillado.

Suerte!

Edu ha dit...

Tema coche:

1) Tenemos un coche con Pepecar, pero hasta mañana por la mañana no podemos pagarlo. El precio serian 96 euros de sabado a lunes. Hasta que no este pagado, no hay contrato, por lo que el precio puede variar.

2) ActionManti puede traer su Actioncar.

3) Obvio: 2 coches = 10 plazas.

Unknown ha dit...

Sion! vedeu de ficar pressió ! Ja diguerem que segons es pressupost mos apuntàvem o no i fins ara no s'havia xerrat de ferro. :P

Per ara contau amb noltros dues, sa llista queda redona i es preus, clavats.

A matà'!

marco ha dit...

M'agrada sa deesa, té un algo interessant

Gaspi ha dit...

Bueno gent,

TEMA ALLOTJAMENT: Ja tenim allotjament! Uns apartaments níckel d'un poblet anomenat Eri la Vall!! He reservat 2 apartaments.. són de 4 cada un. Preu de 90€ per apartament cada dia. En total són 360€ que dividit entre 10 queda a 36€ persona.

Es tema és que som 10.. i no 8. Jo he xerrat una bona estona amb sa dona y ha estat molt simpàtica, etc.. crec que envers d'anar a matar amb es colchón inchable, sería interessant cridar-la dema o passat dema i dri-li que tenim 2 nenes que s'han apuntat i que som 10.. li donaré s'opció de dur es matalaç inchable.. meam que diu. supos que no hi haurà problem.. lo únic que pot passar és que mos demani una miqueta més de pasta. Però ja vos dic, dona molt amable, aparentament major... meam si hi ha sort i mos deixa. QUE PENSAU?

TEMA COTXE: Avui l'anava a pillar i me va caducar sa visa de crèdit i no tenia activada sa nova.. neder.. demà l'activaré i el pillaré, que tenc un descompte de 3x2 dies! Es cotxe serà tipo seat ibiza - fiat punto.. mos hi hem de ficar 5 a matar!! I s'altre cotxe el posa en Manti.

Trob raonable que en Manti no pagui es lloguer des cotxe, i tots els altres mos repartiguem s'altre. Entre 9 mos sortirà a una pixarada. QUE PENSAU??

Al·lots, ezo es to!! Sa cosa ja està més que en marxaa!! Au idò, tots a la muntanyaaa!!!

Bona nit ;)

Gaspi

Marc ha dit...

Jo només tenc 2 coses a dir:

GASPAR TE QUEREMOS!!!!

GASPAR FOR PRESIDENT!!!


Ah, i una altra:

Vull un timing!

Sionel ha dit...

Béeeeeeeee! mel, un poc d'aire fresc i esclatasangs!

Gaspi ha dit...

Penya! Cotxe alquilat, ja esta arreglat!!

Timing:

Aniré a cercar es cotxe entre les 12 i les 14:00h així que podem partir tipo després de dinar si vos va be. Els apartaments els tenim a punt desde es dematí me va dir sa dona així que cap problem!

Per tornar, he de deixar es cotxe a plaça catalunya entre les 18:00 i les 20:00h de dilluns, així que miram més o menys quant de temps tenim per anar i calculam a la baixa per arribat be! Tipo totduna després de dinar tb.

Ja hi som!!!!

Marc ha dit...

Jo partiria com abans millor!!
Com diria en Kempes, hem d'aprofitar!
Si mos quedam dinant i tota sa pesca encara partirem tipo les 5 i arribarem allà que serà Mordor (per s'obscuritat ho dic). Tipo bocatas i dinar per camí IS THE WAY!

Tekiss ha dit...

Timing cotxo manti:

Sortida Disabte 10 Oct: 18:00H. (No és negociable)

Dilluns no hi ha hora de tornada...

Marc ha dit...

Per cert, tema 10 people a sa house como lo llevais? Sa madona ho ha surat?

Gaspi ha dit...

A nit la cridaré i xerraré amb ella.. meam que passa!

cris ha dit...

Per aquells q ja mos hem trobat ses feines fetes, tema compra mos toca a noltros. En prinicipi hi anirem en marc i jo però qui vulgui venir q vengui. Sa cosa ha quedat així a veure si vos pareix bé:
-comprarem menjar per sopar dissabte (ensaladeta de gules amb truita de patates), diumenge (torrada de carn amb pa amb oli) i berenar per diumenge i dilluns (zumo, llet i clàssiques magdalenes).
-per s'excursió q cadascú dugui lo seu i així no hi haurà problemes(recomanable bocatas i fruita a matar)
-amb sa compra comunitària també comprarem begudes pes tres dies tant aigo, com birres...
-sa comenta de posar un bote abans d'anar a comprar. important que duguen dobers suficinets xq hem de pagar benzina, peatges i s'allotjament.
En principi per sa meva part això és tot. Tuto benne????

Marc ha dit...

Bueno al·lots, la cosa va como sigue:

- Dissabte dematí: En principi na Cris, en Manti i jo anirem a comprar es tema estruquen i xumen de s'assunto, que tan bé ha explicat miss Cuadros.

- Dissabte migdia: En Gaspi i na Sandra aniran a llogar es cotxo a una hora aproximada a sa que anem a comprar, i passarà a cercar-la juntament amb sa resta d'integrants des cotxo. (Grup A, de "A verlas")

- Dissabte capvespre: Mentre en Manti, na Cris i tres més parteixen amb es seu cotxo tipo les 6, es Grup A arribarà a sa caseta i, després de sa clàssica passejadeta pes poble, se marcarà es soparet.

- Dissabte vespre: Arribaran los Mantis (Grup M) i soparem. Després se comenta de marcar-se uns Furors, uns Password, unes películes mímiques, etc, etc. (Volem propostes!)

- Diumenge dematí: Berenada half-ràpida i partida PT per amunt, tipo les 9 AM. (Véase explicació Gaspi, tipo demà)

- Diumenge vespre: Si hi ha moral, començarem a fer birretes i qualcun que altre cubi (i maria!), i lo que surja!

- Dilluns migdia: Partir, i aturar-mos a dinar/estrucar a qualque poblet de camí, de cara a evitar possibles Operacions Reton·no excessivament molestes...

Coses importants

- Es cotxo val 96 i sa casa 36 per barba. Per tant, tothom li hauria d'ingressar 47 € a mestre Gaspi, menys en Manti (no paga cotxo) que són 36. Gaspi envia es num. de compte a sa penya via mail, si us plau.

- Sa compra comunitària i ses altres coses tipo benzina o peatges la pagaran diferents cofrares, i al final des viatge se faran es comptes pertinents i ets ingressos corresponents.

(Vaig sopar, dsprés sigo)

Laura ha dit...

Deix constància de què me feis MOLTA ENVEJA...k ho sapigueu ¬¬
Aigüestortes és UNBELIEVABLE, una passada, però repetiria xk el plan k vos heu montat sona IMMILLORABLE...
Passau-vos-ho molt bé!! :*

Anònim ha dit...

UUUEEEEEEEEEEEE!

Bua ha dit...

Espectacular despliegue per aquest enorme desplaçament.
A destacar s'intervenció des gran Manti, tipo xerrant clar s'entenen.
Molt grans es dos grups, a verlas i los mantis, jojojojoj.
Que epn, eu passeu níkel!
Salut!

Claudia ha dit...

Jooooo, jo volia venir....:(

Claudia!

Gaspi ha dit...

Penyaa!! Ja hi ssom!! joder quines ganes..

Meam, tema pasta: Que demà tothom dugui 50€ en mà perque he pensat que tanmateix he de pagar s'allotjament amb efectiu, així que duis sa pasta en mà.

Dic 50 esrillos perque he preparat una petita sorpresa per a cada membre de sa feta!! Demà dematí ho he d'acabar d'enllestir i vos ho donaré allà dalt! Així redondejam es tema i deixam monedes a part ;)

Mos veim dema per allà dalt senyors!!

Bona nit!!

Unknown ha dit...

Au, au al·lots, ses fotografíes d'aquest gran pontet alternatiu.

Una abraçada enorme!
Aigüestortes

Anònim ha dit...

qUE BEN PENJADES SES FOTOS, MOLT BÉ LIDA!SION