11 de novembre del 2009

LEE: Jornada 2

Bones a tots,

sa segona jornada de sa Lliga de l'Eixample Esquerre mos ha deixat partits espectaculars i igualats, i un nou líder, es temibles i palmesans Güizas.

Sa jornada va començar amb es partit estrella de sa Jornada, un igualadíssim duel entre es dos darrers campions de sa LEE, es veterans FC Gerrets i es sempre espectaculars New's Team. Després d'una primera part amb 1-0 a favor des jovenets, i un posterior 2-0 que pareixia que decidia es matx, es Gerris varen tirar de casta per remuntar es partit i col·locar es 2-3 final que els deixa com a colíders.

Es segon partit enfrontava a dos equips que prometen donar molta guerra aquest any, Racing Taura vs. Àngels den Bartomeu, i acabà amb un resultat d'1-3 pes Bartolos.

Es tercer matx era una prova de foc pes colista, es Decadència, que havia de rentar sa seva imatge després de sa dolorosa derrota contra es sorprenents R de Rodett amb un partit digne davant es perillosos Güizas. Es partit va ser de tu a tu i se va decantar de sa banda Güiza per un resultat de 11-7.

Finalment, es darrer partit de sa jornada mos va deixar un enfrontament entre uns R de Rodett a l'alça i uns Atlètic Buidadotes que cercaven es seus primers tres punts. Partit prou igualat, que se decantà des costat verdesc per un ajustat 1-3.

Resultats de sa jornada




Classificació



Pitxitxi

Com veis, hi ha una nova secció en es post, que reflexa sa classificació de màxims golejadors de sa LEE. Àngel Berastain, des Güizas, segon Pitxitxi de sa temporada, després de que a sa primera jornada en Pier aconseguís 4 gols que el posaven al capdavant de sa classificació de Pitxitxis.



Propera jornada

5 comentaris:

Artur ha dit...

Es proper partit serà un puta vendaval rodètic! i a esperar punxades de gerrets i guixes! Bua Talismà Rodètic!

Per cert, quin puta system lo des pitxitxi alonso! ara tema fiabilitat UG! xD

Sergi ha dit...

Llàstima des deu darrers minuts nostres (New's), ja tocavem es tres punts i sa sorpresa, però s'experiència es un grau i es nostro millor nivell fisic encara està per arribar. Aquesta jornada que tremolin es liders.
Trofeo Zamora, ja!!
Salut.

Bua ha dit...

Enorme Sentve amb dos goals, i un des Caudillo que se consagra a sa tabla des pitxitxi.
Sa baixa forma, i escàs banquet, des New's va ser sa clau. Sense llevar mèrit a sa tirada de casta gerrètica.

Llògica victòria des Bwiders davant la "R". Però dadotes, duis 4 gols en 2 matches. Ugisme. M'agrada veure es rodettis a sa 3ª plaça. Ànims.

Es dos derbys.
XD

Gran clasi pitxitxi! Comandada rotundament per dos güizeros.

lluc ha dit...

Gran Sergi! Si segueixes així te convertiràs amb un cófarare més, pk cavell, ja ho ets! Menos mal que tenim una garantia a sa porteria.. sa previsió es que siguis MVP des nostro equip cada partit, o sigui k, no fallis mai! xD

Sa propera jornada som baixa, una llàstima, pk es rival se mereix trobar uns news amb tots els seus efectius.. Sa confiança amb s'equip es absoluta, des de Mallorca vos faré arribar 4 consells tàctics de darrera hora, apart de força i coratge! no son invencibles!

A tope New's!

tofito ha dit...

tot i que no srt a sa crònica general de sa ornada, diumenge pasat vaig debutar de davanter centre amb es Buiders. 0 gols, 3 portunitats fallades i poca cosa més pero ojo al dato: es buiders han guanyat tots es partits on jo he participat i hn perdut tots els altres.

de moment segueixo a sa nòmina de reserves, esperant una altre oportunitat de partiipar.