28 de desembre del 2009

Partidarro a Ses Eres i II edició Sopar Nadalenc!


Després d'organització, debats sobre sa distribució dels jugadors, decisió de camiseta, reserva de restaurantillo,... arribà es dia !

Aquí vos deix es exemples fotogràfics més clars que he trobat per resumir aquest "Cansvells's day" que tan de bo se converteixi en una tradició d'allò més guapa.

Primeres cosses i celebració des segon gol des partit, a (avoneres) a Ses Eres:







S'afició, intentà donar suport (3 contra 3) al seu equip, fins a nes final:



Deportivitat pura!


Després de s'struken i unes rialles per Ca'n Lliro...cap a n
es Bauxa:





... para todo lo demás... :


8 comentaris:

company ha dit...

què bé Lida !
m'agrada es "Cansvells's day" !

Artur ha dit...

A partir d'avui ja s'estudia un nou antro manacloter per anar a estrucar es "Cansvells's Day" aquests des Jordi són gentussa.

Molt bon treball de camp Lida!

Edu ha dit...

JÓVENES VIRILES - 4
PREJUBILADOS - 3

El duro. MANTI. El juego del alargado jugador se apoyó en la violencia en algunas fases del partido. Algunas entradas de excesiva contundencia marcaron la noche del espigado lateral.

El dandy. CUADROS. Aunque no hay acuerdo entre la doctrina futbolística para devolverle el apodo de "Mágico", el flaco hizo un gran partido revoloteando en todo momento por el área y la banda rivales. Aún y sus 2 goles cosecha de la casa, se obcecó en busca del hat-trick, mandando un balón al Polideportivo de Son Servera estando solo delante del portero.


¡Vaya día!. RUFINO (jr). Para muchos expertos le iba a resultar difícil jugar en el mismo campo y en la misma posición que encumbraron en la historia del fútbol mundial al legendario Rufino Senior. No se equivocaron. Rufino junior abusó de la falta de árbitro protestando jugadas de mero contacto contra El Pibe Sureda, el jugador más ligero que se encontraba en el campo.


El crack. MARCO. Tres remates. Tres goles. Eficiencia alemana sobre el campo y estadísticas incontestambles. Su partido fue una asunción de galones en toda regla.


PD: Monxo, esperamos uno de tus 1x1...

Bua ha dit...

Cansvells's Day.
Com molen ses dues esses.

ESTRUCADA: M'estim més sa remugada den bigotes, que dona vidilla pes photoshops, que es mal rollazo des Jordi. Es cansvells no tornarem! Mai més!

MATX: Qualitat new, que no es va veure suficientement reflexada a un apretadíssim resultat. A punt va estar aquell contracop JJ-Caudi de donar-mos s'empat a 4 a nes darrers instants.

Brutal Cansvells's Day!!

rufire ha dit...

Reconec que me va venir bastant gran es ema partit després de (ni más ni menos) 3 mesos d'inactivitat total. De totes maneres, crec que sa defensa en general no fa ser tan catastrófica com sa suposa. Sí, a pilota per adalt, mos venia ug, però per lo demés...
Edu, el peso de la hstoria no me vino grande, lo que me vinieron grandes fueron los kilos de más y los kilómetros de menos (entrenados claro está)!

Jaume Juan ha dit...

CANSVELLS...va ser un bon esdeveniment, tot plegat...s'ha de repetir any rera any!!!

Encara no puc dormir pensant q vaig tenir es centre a gol per s'empat a 4...q hi farem, futbol és futbol!!! :p

Una aferrada i salut!!!

J.J.

Bruno ha dit...

Canvells's day! genial dia! Sa clau va ser no enviar e-mails amb tàctiques erronies. quin crac JJ, però un 4-4 no hagués estat just jaja.
Pel que fa al sopar, vaig sopar bastant be, tot i que "sa bigotes-jefa" tenia una mala llet..!! Bon partit al.lots! i genial sortidota!
salute

Marc ha dit...

Què Bones, Què Bones, Lídia!!!!
I què gran que va ser tot!
Edu, tu crònica, digna de Alfredo Relaño...
Bon Cap d'Any cans vells!!