14 de desembre del 2009

Setmanari musical: compositors & solistes (vol. 1)


Rickie Lee Jones
















Vos present a una cussa vella que val moltíssim la pena. Fa anys que canta i composa, fet que, sumat a sa seva afició a aixecar es colze, fa que la seva discografia sigui variada i a vegades irregular. Aquí vos deix un tema des seu primer disc (ojo amb sa bateria, a càrrec des grandíssim Steve Gadd) i un altre de la seva darrera publicació (Balm in Gilead).





Quique González


Gran lletrista i, sobretot a nes seu darrer disc, gran músic i compositor. Lo que havia fet fins ara no m'acabava d'agradar del tot, sempre trobava que faltava o fallava alguna cosa (amb excepcions com sa cançó des video), però vos assegur que sa darrera publicació ("Daiquiri Blues") està a un nivell extraordinari; no només estic xerrant de grans temes, sinó d'una magnífica producció (s'ha gravat a Nashville, Tennesse). Video i dues mostres de Daiquiri Blues:







Stephen Fretwell

















Segur que vos sorpren aquest; grandíssimes cançons, una gran veu i un sò que enganxa. De lo que he escoltat me qued amb s'LP "Man on the roof" (2007). Vos deix tres temes que mostren prou be lo que he explicat. Ojo!







Varis







6 comentaris:

Marc ha dit...

Escoltat i revisat!
Molt interessants es 2 artistes semi-desconeguts, tendran minuts!
Amb en Quique González me passava un poc lo mateix, tenia aquell aire a n'Ismael Serrano que me donava algo de grima, a pesar d'haver escoltat bastants des seus discs... Meam què tal aquest 'Daiquiri Blues', que tothom en xerra tan bé...

De ses darreres (temazos!) me qued amb sa den Nuttini, després d'1 escolta...

tofito ha dit...

Setmanari Musical resurection! en procés de ser devorat i serà comentat, de momentsa primera artista bien però juntament amb en Quique gonzález una mique ta trankil que ja està bé, més endavant comentaré la resta de material que no és poc!

marco ha dit...

És un setmanari molt tranqui, ideal per aquests dies de fred i mal temps. A part, lo de "Rest in peace" m'havia afectat fort...
Cànoves, clavat lo que dius d'en Quique González. Tenia exactament sa mateixa sensació fins que vaig escoltar lo darrer. Val la pena donar-li minuts

Bua ha dit...

Abrumador setmanari (material d'audio), que precissarà de megadedicació q fins ara no li he pogut donar.

Toni Brunet ha dit...

Molt be Marco joder. Possant en es mapa en Fretwell i na Rickie!
Estic content que t'hagin agradat.

Llorenç de Pina ha dit...

Interessants propostes.
Sa primera vegada que vaig escoltar sa señorita Ejcal·lata cantant me va sorprendre gratament. Esper que es demés també vagin fent igual... per moments de tranqui, això sí.