22 de gener del 2010

Sant Antoni 2010


Molt bones a tots


en vista des frentes que tenc oberts arràn de ses passades festes de Sant Antoni Abat envers d'anar fent coments a tort i a dret faré un post i a ca una puta sa bicicleta i com no el faré per punts.


1.- Dia des Foguerons


Dia completet des de les 10 des dematí que vaig berenar amb en Watson i ja varem començar tema herbes. Varem deixar mitg enllestida sa carroça i cap a dinar. Després paripé a sa plaça amb cubatas i completes. He trobat una referència al meu comportament a completes per part den Salvador per un fòrum des Facebook. Mare de Déu, un funeral està més animat que ses completes però weno. Després de completes, recital de gloses a s'oratge i a les 10 a dormir, no m'aguantava dret.


2.- Dia de Sant Antoni


A les 12 des dematí herbes amb en Jordi i després de dianr i de que una porcella me mossegués un dit arribam a Son Servera amb sa carrossa. A davant sa ferreteria jo agaf sa porcella, comença a cridar, es cavall s'asusta i comença a correr i pega bolero a sa carrossa de mompare i s'al·lota den Pepino se pega una ostia monumental per s'impacte. Arribam a sa plaça i amollam 4 gloses. A sa segona volta, ja bastant perjudicat, no mos cedeixen es micro. Acaba sa ronda i cap a Barcelona.


Això han sigut ses festes de Sant Antoni per jo i ara venen ses repercusions:


A.- Monjes emprenyades varies per unes gloses que no tenien cap intenció d'ofendre però que s'han pres d'una manera hiperdimensionada. Patetec, no mereix comentari.


B.- Manifest de s'obreria on se critica es meu comportament i es desentenen totalment del que varem fer al mitg de la plaça. Increible: criticar es comportament d'una carrossa, que publiquin unes bases per participar i si volen abolir sa llibertat d'expressió que triin sistemes més efectius que manifests penosos. I com a joia de sa corona diuen que no tenen res a veure amb ses gloses que varem cantar: algú creu que serien capaços de improvisarne mitja???


C.- Comentaris varis den Salvador via facebook.


i ) dir que ses gloses que varem cantar són calumnies cap a Don Pedro i Ses Monges. Patetec.

ii) dir que ses festes d'artà i sa pobla són festes de gats i de joves tirats per cantons. Que ho digui a damunt un diari i veurà ses pedres que li cauen, de fet hauriem de fer arribar aquestes declaracions a s'obreria d'artà a veure que en troba però lo més segur és que no ho tenguin en compte.

iii) dir que no hi ha hagut mai gloses referides a capellans i sexe. En Cànoves demostra que no de sa millor manera.

iv) referirse al meu comportament a completes. Des d'aquí demanar disculpes per llevarli el seu moment de glòria. Patetec


D.- com a gran paradoxa


Si mirau es segón video veureu com en salvador demana un aplaudiment per sa nostra carrossa. A que ve???


Au idò! un altre dia més!

3 comentaris:

Bua ha dit...

Tof, ídol meu!
Més que mai.
Ja he dit tot lo que pens a nes fòrum-facebook de s'obreria.
Tot és patètec.
Tòfol, si no hi haguès tipos com tú, ara que sa família ha crescut, jo ni aniria a veure passar ses carrosses.
Amb això està tot dit.
Sa festa la va posar sa vostra carrossa, pesi a qui pesi.
Visca sa cofradia!

Marc ha dit...

Molt bona Teco!
Lo que deiem, TOP3 de beneits des poble!

Bua ha dit...

St. Antoni 11 amb més punch que mai, què conyo!