26 de febrer del 2010

Banksy & Blek le rat: art al carrer

Supos que qui més qui manco ha vist qualque vegada un graffitti pes carrer amb es que ha flipat. Però està clar que en aquest món hi ha de tot i sobretot molt de gamberrisme per que sí. No és es cas d'en Banksy, un grafitero que utilitza sa tècnica de s' stencil (és a dir plantilles) i que està bastant de moda gracis a ses seves obres divertides, àcides i amb una temàtica bastant crítica cap a nes belicisme. Vos recoman una visita a sa seva web; on també podreu veure altres obres seves que ell anomena "inside".



Potser més d'un ja coneixia s'obra den Banksy, però, com ell mateix reconeix: "cada vez que creo que he pintado algo ligeramente original, me doy cuenta de que Blek Le Rat lo hizo mejor, sólo veinte años antes." Si voleu veure més obres d'aquest artista: sa seva pàgina web està dividida en: webOrigens i webNew.




5 comentaris:

Paunovik ha dit...

No n'havia sentit parlar mai...però me pareix molt bò es tio, bé Manti bé!

pd: sempre m'han agardat molt ses plantilles ben fetes i amb "missatge".

Sionel ha dit...

JO fa temps que el seguesc, és brutal! t'ha faltat posar qualcun de ses rates que molen molt i sobretot dir que és totalment anònim! bona manti, quan mos vegem en xerrarem d'aquest crack! es segòn que has nombrat no el tenia reconegut però m'hi fixaré!

Marc ha dit...

Megamític es llibre de Banksy de sa seu Aarhusenca, super encertats graffitis a llocs mítics...

tof ha dit...

http://2.bp.blogspot.com/_jf82kp0GTvQ/S4qiZAnlcbI/AAAAAAAAB5U/-6YDRRR2jx8/s1600-h/Sin+t%C3%ADtulo.png

Llorenç de Pina ha dit...

són flipants. i es tio, amb dos collons.