2 de març del 2010

acampada

Bon dia a tothom!

Falta més o manco un mes per una de ses tradicions cofràriques més antigues i arrelades: S'Acampada de Setmana Santa. Esper que enguany mediatitzem encara més es tema i poguem aconseguir superarnos tal i com hem fet cada any. Per tofipunts exposaré s'ordre del dia a discutir, supòs, es dia abans de partir:

1.- Lloc, dates, periode i assistència

Lloc: No s'admet discussió en akest apartat.

Jo sempre votaré per una acampada de dos dies ja que si no no és acampada ni és res. Si hi ha gent que per una o altre causa no pugui assistir dos dies que sapi que neda.

Propòs que ses dates siguin de divendres sant a diumenge de pasqua.

Demàn s'assistència de tothom. Sempre hi ha hagut baixes justificades ( sa diarrea den Fire) , i baixes ultrainjustificades ( vallejo, company, Marga Bonet, Sion, Bua, etc) Esper que enguany superem sa lacra d'aqestes darreres.

2.- Vestuari

S'equip de supervivents experimentats (vease Edu, Cuadros i jo) seguirem apostant
per ses tendències que han marcat anteriors edicions vestint un chaleco de supervivència i una gorra a poder ser de Budweiser. N'Edu, sempre a l'avantguarda de sa moda, substitueix sa gorra de Bud per una den Mickey Mouse i es chaleco d'electricista per un de pesca.
Tots estau convidats a apuntarvos a sa moda imperant.

3.- Activitats

Sempre donant cabuda a noves idees faig un recull d'activitats que ja són clàssics a dins s'acampada

a.- Discusions per arreglar el món. Akest any debat sobre qui és més guapo: En beckham o en cristiano, Moderador: Gaspar Fuster

b.- Pescada. sa tradició més jove de ses acampades. Iniciada l'any passat amb un gran èxit de participació però que va ser un fracàs en resultats ja que no se va poder aconseguir s'objectiu d'alimentar a tota sa cofraria de peix torrat. Enguany canviarem d'esponsor, així que no emprarem gambes embotellades adquirides al Pireo (megamític souvenir de cala bona) i tirarem de cucs coreanos de can Pep Thomas. Pescant un peix batrem tots es records.


c.- Confecció de fones i campionat de tir. Tradició de gran recorregut a di ns es món de s'acampada cofràrica. Es primer dematí faré una fona acompanyat, com sempre den Palerm, i després procedirem al campionat de tir. Normalment sa diana és una garrafa de plàstic. S'actual número 1 és en Palerm amb una diana seguit den Fire i jo amb 0 dianes. A sa foto veim en Marco Llull entrenant per es pròxim torneig.



d.- Càntics varis. Sempre a la vora des foc surgeix una figura
que se fa infinita: es nostro estimat Jonsik. S'únic home que es capaç de dur sa guitarra penjada 8 hores seguides i no repetir cap cançó. Acompanyat per tot es coro mos farà vibrar amb es seu repertori infinit i sa ingestió ininterrompuda de gintònics.



e.- Es show des Caudi. Home fort de ses acampades sempre mos alegra s'estada a son serra amb una combinació de xistes, xerrar ultrafort a les 7 des dematí i exhibicionisme a parts a iguals.

f.- Observació de sa natura. Fa uns anys varem asistir al crit d'apareament des Tekinus Nocturnus. Només varem poder sentir es seus crits guturals i sa veu d'un home desesperat dient: Manti! No potis akí que això és sa meva moxila!!!!

27 comentaris:

marco ha dit...

1. Marco Llull

tofito ha dit...

1. Marco Llull
2. Tof

ambos 2 dies, com ha de ser

company ha dit...

Intentaré acudir amb es sector Pla (jo + Pina) i es Txilloter.
Es turmell me demanarà una recuperació vora mar, trepitjar dunes, i no a s'estepa dura des Pla, ple d'ametllers florits i garrover.
Tot sigui pes des peu... a n'aquest dit !

Marc ha dit...

Jajajaja no crec que s'hagi de fer llista encara, jo venc fijíssim...
No mos oblidem des clàssics toques amb pilota de Futbol, de ses anades a cercar llenya (sempre remugant). M'autodesmarc des tema Pesca, després de lo de l'any passat...

Marc ha dit...

Per cert jo vot per Dissabte-Dilluns...

Bua ha dit...

Gran, enorme, tofiapartat 3!
Mai podré justificar una baixa com aquesta, cert...
Però, he d'atendre s'OFM, no?

Marc ha dit...

Blackberry!

tofito ha dit...

un que no menjarà peix torrat...

marco ha dit...

Ha de ser de dos dies...mínim! Una acampada sense brossat, no és una acampada.

Marc ha dit...

I sense oli a ses juntes!

PD: Tofi jo faré de John Lockempes i vos duré un porc senglar

tof ha dit...

bien cano, akí te volia veure!

com a gran anècdota també podem contar quan na claudia va anar a pixar i se va trobar en Manu ginyant.

o quan n'edu se va pensar veure en cuadros i li va dir "cuadros voy mear, quieres limpiarte la cara" i era na Babi

o es mollazo den fire

es talegazo de na babi amb sa seva cusa

sa levitació de sa tenda den manti

s'arribada den jordi amb es remolc des cavalls

na cris deixant ses claus a dins es cotxe i juli al rescate

habilitam desguase?

Sionel ha dit...

Tòfol, amb lo bé que vos ho montau, enguany toca. L'any passat vaig ser baixa perquè vaig anar a fer un kebab per Marroc que m'havien dit un lloc que ho feien molt bo, però sempre dir que no hi ha res com tenir unes panades de sa padrina(ses millors des municipi) en bon dia de berena. Tema fones, si tenc temps duré corda de Ca'n Garanya i ferem unes bones fones, fa temps que no practic però se surarà més que es peixet. Esper que sa gent des plà no falli, amos i força berena!

Marc ha dit...

Aprofit aquest Post des tema Acampada per comentar que avui s'acaba es plaç per comprar ses entrades des Viña a 64.5 NYAPOS, i demà passen a valer 10 NYAPOS més... De moment sa llista de presents juraria que és aquesta:

1. Pibito
2. Arny
3. Xavi Banyo
4. Lluc
5. Marc
6. T_Toni

En ppi en Sionel se la comprarà també avui, i diria que n'Antrax. Qualcú més s'anima a tornar a fer sa més absoluta de ses penes per Villarrobledo?

UAAAAAAAH!!!

marco ha dit...

He comprat s'entrada avui dematí...

1. Pibito
2. Arny
3. Xavi Banyo
4. Lluc
5. Marc
6. T_Toni
7. Marco Llull


Ese viña, ese viña, eh, eh!

Edu ha dit...

Llega, el cual creo que es el evento estrella cofrádico...

1. Tema lugar: presiones parejiles, casi maritales, me obligan a votar por Betlem.

2. Confirmo, para quien no estuvo, que llevé una gorra de Mickey Mouse, por la sencilla razón que no encontre ni la de Camel, ni la de John Prayer Special... Es importante que las gorras sean de alguna marca de alcohol o tabaco.

Mi chaleco mejora la raza humana.

3. La pesca este año será épica. No hace falta comprar comida, lo sacaremos todo del mar. Algunos, especialmente Tof, Gas y yo, los hombres fuertes de la pesca cofrádica, estamos especialmente dolidos por la infructuosidad de la edición anterior. Pediremos consejo al semi-Dios, Pep Tomàs y utilizaremos unos gusanos koreanos cojonudos.

La presencia de Mowgly, el niño guitarra que salió del bosque con una guitarra al cuello, es un imperativo categórico.

PD: ¿Koreanos o Coreanos?

Fin del comunicado.

Marc ha dit...

Quien no ame Son Serra o es ciego o es un mal cofrare.
Los gusanos: Coreanos Kojon-udos.

cris ha dit...

Jo també vot per anar a Betlem, o a qualsevol lloc que no sigui Son serra. Sempre anam allà, un poc d'aires nous npfgm. Ademés en aquell port de mala muerte no pescareu ni amb cucs coreanos ni vietnamites...

tofito ha dit...

com sempre sa veu de sa inexperièncianedadora cusapussysme vota per canviar sa ubicació de lloc sense donar ni un sol argument de pes.

cris ha dit...

tofol ets un puta nazi

tofito ha dit...

UN NAZI QUE VOL ACAMPAR A SON SERRA! com tots es que senten s'acampada com algo vital.

cris ha dit...

mem petoooon, lo important de ses acampades és sa companyia i s'alcohol a matà, que importa on estiguem sempre i quan hi hagi bosc i platja!!!!

tofito ha dit...

idò si lo important no és el lloc no importa discutirho no? i ja que el tenim per mà segur que estarem bé allà.

lo dicho: ni un sol argument de pes. Tu i na Claudia estau emperrades en anar a Betlem i punt.

Marc ha dit...

Com a comment absurd i innecessari només puc afegir que na Cris i na Clau poden pillar a en Walt de Perdidos, disfressar-se de Reis Mags i partir tots tres cap a Betlem...

Bruno ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Bruno ha dit...

Vaya auténtica contundencia Edu, me ha dejado pensativo tu comentario, con ese poderío que te caracteriza: "Mi chaleco mejora la raza humana."

..y uego aparece un nazi..

tof ha dit...

lo que estaria bé seria que es putes news venguessiu amb noltros d'acampada i s'equip de pesca oficial més es mosset (ner den Mosso) vos donariem 4 clases de supervivència a Son Serra (no a betlem)

Marc ha dit...

Per cert, per tots es fisherman's friends que pululen per aquí, aquest és es vostro grup des Facebook...