18 de març del 2010

champions league

fa estona que aquí no se xerra futbol i és ben hora joder

Sorteig

4 - 0 i a quarts de final. Això és el resum des partit d'ahir vespre. Anem a xerrar de lo uqe està per venir. Demà a les 12:00 a Suïssa se farà es sorteig per es quarts de final. Sorteig pur, és a dir, 7 rivals possibles:

Manchester United: a priori es més complicat i, per a mi, s'ideal. Si s'ha d'anar a per sa Champions, és es eu pareixer, millor que te toquin es rivals complicats de bon començament i punt. Que venguin.


Inter de Milán: Venen llançats després d'haver eliminat al Chelsea. Sense Ibra i sense el Messias lis varem passar per damunt a dins es Camp Nou. Que venguin que es duels amb en Mou sempre són apassionants.

Bayern: L'any passat s'apissonadora Barça les va destrosar. Enguany amb s'incorporació den Robben "cames de vidre" no són molt millors. Que venguin.

Arsenal: Equipillo de jovenets que no té res a dir a dins es panorama continental. I a veure si així en Fàbregas entén a quin equip ha de jugar.

Lyon: s'equip va eliminar al Madrid. Cert morbo si que tenen però tenen molt poque opcions.

Girondins i CSKA: Pura comparssa.

Segons sa meva opinió i intentant respectar sa màxima de "no hi ha rival petit", els autèntics ogros des sorteig són el Barça i el Manchester, campió i subcampió de s'anterior edició. Tots els altres són bastant asequibles, és a dir, sorteig que no ha de preocupar menys als cules més socis.

Equip de sa dècada

Fent una comparativa entre el Barça i el Maligno per intentar veure quin haurà estat es millor equip de sa dècada, sa qual acaba amb es present any.

Aquí hi ha com, al meu pareixer, he assignat els punts:




un 1 significa guanyar, un 2 finalista, un 3 semifinalista i així succesivament

aquí tot es recull des punts



Sumant es punts tenim que el barça té 102 punts i el Madrid 108. Posant que falta per sumar es punts del barça de sa present edició de sa Champions i com a mínim seràn 4 i tota sa lliga per decidirse se pot ser millor eqip de sa dècada a nivell espanyol, si segueix akest sstema clar.




ACTUALITZACIÓ


Mos ha tocat el puta Arsenal!

Es camí cap es Bernabeu s'aplana!


3 comentaris:

Sionel ha dit...

Ben dit! amos barça!

Marc ha dit...

A n'aquet dit! amos barça!

Edu ha dit...

CSKA, Girondins, OL... esto parece la UEFA...