30 d’abril del 2010

FINAL DE SA LEE

Bones a tots!!


Amb un poc massa de retràs, arriba es post amb tota sa informació referent en es final de sa LEE, que s'ha emportat es New's Team per segona vegada en tres anys, per un marge ajustadíssim davant es FC Gerrets, que han acabat amb es mateixos punts que es líder, però que han cedit es títol gràcies en es goal-average. Es tercer en discòrdia han estat un sempre competitius Güizas, que varen perdre s'opció des títol amb un empatillo contra Racing Taura a ses darreres jornades. Per altra banda, sa 4t plaça ha ocasionat una bella disputa entre s'Atlètic Buidadotes i Àngels den Bartomeu, amb victòria final Buidawave que li ha donat sa plaça. Per abaix, R de Rodett ha fet una més que digna campanya, gràcies en part en es fitxatge den Pepillo, i s'ha col·locat cinquè, mentre que es 'novatos' Racing Taura i Decadència han copat es dos darrers llocs. Cal dir que els únics tres punts de Decadència van ésser aconseguits en un partit d'infaust record per s'institució buider.

En definitiva, lluitadíssima lliga i magnífic comportament de tots els equips, que esperam repeteixin convocatòria l'any que ve.


Classificació final




Pitxitxi


Es primer trofeu PELEE en es màxim golejador de sa temporada regular recau a sa figura den Gines, estrella des campió de Lliga, es New's Team, amb dos gols de diferència amb en Pau Company, es crack buider. Enhorabona a tots per aquesta iniciativa!!



Resultats finals



En breu, post sobre sa Champions LEE, ja començada!!

Visca sa LEE! Visca s'Escola Industrial!

6 comentaris:

tof ha dit...

record perfectament sa derrota contra es decadència on vaig protagonitzar es pitjor partit de s'història buidera i de sa LEE. Vaig tocar 3 balons:

1.- intent de pase que va anar a fora

2.- intent de pase enrera cap es porter que va resultar ser pilota al buit per un davanter decadent que va fer es gol que "a la postre" seria es gol de sa victòria des Decadència

3.- intent de xut als darrers segons des partit per aconseguir de manera agònica s'empat. Es xut va sortir fora de banda.

uah

Bua ha dit...

Comment meu a post LEE 20 gener 2010:

"Bua ha dit...

"R". Vos marc un objectiu per sa segona volta: quedar davant Àngels.

Bwiders. Es vostro objectiu ha de ser sa quarta plaça, tipo uefa.

New's i Gerris. Esper que estigui tot entre voltros. Güizas 3ers.

dimecres 20 de gener de 2010 17:30:00 GMT+01:00".

Només m'ha fallat s'ERRE!
Que així i tot heu fet una digna season.
Enhorabona a tots.

Artur ha dit...

Bua Predictor!

la vares clavar fort, realment noltros tb creiem que amb s'equip que teniem disposavem de potencial suficient per liarmos a hòsties amb es Buiders per sa 4a plaça, però finalment degut a sa gran quantitat de baixes (dels craks rodètics) sa perdua des nostro porter de garanties i showman Toni Crupi això sumant-li a que es Bartolos han demostrat ser més rocosos de lo que tothom pensava, pues mos relega a una zona tranquila tipo que sa lliga va acabar per noltros 3 jornades abans.
Com que mos hem quedat en tierra de nadie xD

company ha dit...

Tòfol tranquil...
Ara en acabar sa competició primaveral, ja trobarem qualque dia buit per fer es clàssics partits de "rezagados" per donar minuts a ses samarres de mestre Kojon.

A n'aquest dit...

Bua ha dit...

com està es tema per fer una summer 10 kojon's comanda?

Paunovik ha dit...

seria sa neta una comanda! en Sion en teoria havia de fer un post per posar es tema en marxa...meam si ei pensa! ja toca!