12 d’abril del 2010

Glòria al Barça!

bones a tots (que no molts...)

un video perque quedi constància de sa victòria de dissabte



i ara que s'ha aplanat bastant es camí cap a sa segona lliga consecutiva, ens hem de posar en Modo Champions, i res millor que mirar es video d'akest enllaç cap es blog de Rodis

4 comentaris:

Xavier Peña ha dit...

Amèn Tof.

Aqui vos deix també un emocionant artice que reflexa lo que va representar aquest clàssic: "350M€" Versus "sa millor cantera del món"

A Pedro Rodríguez, o sea PR17, es decir la antítesis de CR9 [Cristiano Ronaldo], no se le caen los anillos, quizá porque de niño le enseñaron los valores que emanan de la humildad y el esfuerzo, los mismos que recuerda a diario Pep Guardiola en el vestuario de la Ciudad Deportiva, usando a Pedro, su Pedrito, como ejemplo frente a los egos desbocados.

Marc ha dit...

Molt bé sa narració de GolTV. Molt millor que sa pandilla de llepaculs i pixafredes de TV3. No coment es cas 'La Sexta' perquè no vull vomitar es dinar.

Barça inmens, ara mateix sembla mentida, però d'aquí a uns anys, esperem que molts, quan mos entreni un neder tipo Reixach (Gabri?weh), recordarem amb nostàlgia i impotència que vàrem veure (i viure) es millor equip de sa història.

cuads ha dit...

sunica tara q li veig a nakest ekipo, a nakesta epoca, es q quan acabi mavorrire molt mirant futbol.

tofito ha dit...

akest arribarà a ser titular indiscutibilèrrim!