8 d’abril del 2010

Matas o te matan

Per començar, entrevistarra a mestre Jaume Matas recent sortideta des forn d'IB3



Edit es post amb un gran vídeo de Polònia, sobre sa corrupció a ses Balears





I per acabar, reportatge de TV Mallorca anomenat 'Memòria i oblit d'una guerra', en aquest cas referents als fets ocorreguts a Artà i Son Servera durant sa Guerra Civil, amb sa col·laboració de s'allegado de primer ordre Jaume Miró.




Venga Cans Vells, un poc de debat!

11 comentaris:

marco ha dit...

Joder, encara resulta que és una víctima des sistema judicial! Tot és un complot contra en Jaume Matas; segur que a darrera hi ha ETA i Villarato.

Bua ha dit...

jo sempre duc tres milions de nyapos dins sa butxaca per si surt cualque imprevist

marco ha dit...

Per cert, quina ràbia d'accent palmesano

tofito ha dit...

sobretot en té culpa en Zapatero com diria en Rajoy, uah

Sionel ha dit...

Quina puta panda de mentiders i manipuladors, vaia porcarros! esper que si qualca dia m'investiguen secretament,en Johan o en Bua me deixi es tres kilos, jeje!

Vaia bandarra en Matas! quins coions! ara se veu que el varen fer esperar 16 mesos( a sa minima que s'assabentar que el poden pillar va fogir a cercar la buena vida per las Américas), ai lo que s'ha de veure i se declara innocent "s'ha violat absolutament tot" diu!

HO HAVEU VIST? fill de puta, la mare que el va parir! mecagon!

Mates veten a la merda d'una puta vegada!

Sionel ha dit...

Marco, tens tota sa raó amb lo de s'accent palmesano, uff com indigna i tot es temps diu Ojalá.. ojalá no se que.. quina rabi!

rufire ha dit...

En un pais en es que:

-Es partits d'ultraesquerra (diguem Herri Batasuna) estan prohibits per sa llei de partits i en canvi es Fatxorres no (diguem-li per exemple la Falange). I que quedi clar que no defens a ningu només expòs un fet que pot ser rebatible però que és real

- A n'es que sa comparen regals (llaunes d'anxoves) i regals (un sumatori de més de 500.000 euros en obsequis com rellotge, trages i un llarg etc)

-Que s'encausa un jutje (que caigui bé o malament almenys fa qualque coseta) per voler esclarir coses sobre "aquello que no debe ser nombrado"

-Que un tio manga més o manco 30 milions d'euros "PÚBLICS" i sa passeja pes carrer como "el que no quiere la cosa"

-Que un exalt càrrec de la "Guardia Siví" i un bànquer important xorrissen un colló de pasta i, tot i que empresonats, no han sortit (es milions)"y nunca más se supo"

-Que un polític (entre molts) demana un permís "para arreglar la caseta de las herramientas" i se monta un xaletarro en terreny rural de més de 200 m2

-Que té un expresident que afirma "que quién te ha dicho a ti que quiero que conduzcas por mí, quién te ha dicho a ti las copas de vino que tengo o no tengo que beber" en relació a n'ets accidents, o "tengan por seguro que en Irak hay armas destrucción masiva" i va a una guerra inutil o fa "peinetas" a sa penya que el critica y més content que un gingol

-Un exministre que diu que "EL gobierno en Catalunya es aliado de ETA porque tiene un socio de gobierno que pacta con ellos.Por tanto..." y que lluny de ser rebatut, es cap de s'oposició (o n'Aznar no ho recordo) encara va i digui "se le tiene que escuchar porque en esta materia es un experto"

-Que tingui una tele que digui que "los españoles somos los judios de los catalanes" y no passi absolutament res de res sino que sigui normal i s'accepti com a verídic

-Que s'emeti un reportatge on s'asseguri que els professors de les escoles catalanes espien ets nins i que lis peguen bronca si xerren en català i "aquí no passa na'"

..........

I aquí m'atur perquè vos estic inflant es cap. I sa meva conclussió és:

I això de'n Matas vos extranya o sorprèn????

A mi no, per desgracia ja no

rufire ha dit...

Fe d'erratas

A on diu:

- Que s'emeti un reportatge on s'asseguri que els professors de les escoles catalanes espien ets nins i que lis peguen bronca si xerren en català i "aquí no passa na'"

Hauria de dir

-Que s'emeti un reportatge on s'asseguri que els professors de les escoles catalanes espien ets nins i que lis peguen bronca si xerren en CASTELLÀ i "aquí no passa na'"

Marc ha dit...

Joer Fires com ho has clavat. Això és de xiste...

tofito ha dit...

acab de veure es video de Memòria d'un oblit i escarrufa.

Lo que més m'ha impactat no han estat números de morts, represalies, persecussions etc. Ha estat es vellet akest que diu "durant tres anys vaig passar molt pena, vaig plorar molt, mamare..." gallina de piel.

Bua ha dit...

'Memòria i oblit d'una guerra'.

Cert el que dius, Tof. Fa autèntica plorera (amb so sentit lliteral de sa paraula) tot lo que diu aquest homonet. Pobret.

Vos recoman seriosament a nes serverins que vegeu es video sencer perque sa veritat és que emociona, i molt, veure com patiren es nostros avantpassats ses penúries de sa guerra.