20 d’abril del 2010

Sa mica de vídeos

Es primer de tots pentura algú de voltros l'ha vist...ja que va ser es guanyador de s'Oscar a n'es millor curt animat d'aquest 2010. Llàstima que no hi hagui sa versió subtitulada amb Alta Definició però se veu prou bé, és una currada d'escàndol i me va agradar molt a jo, al loro! Logorama se diu i surten centenars de marques i logos amb una historieta ben feta.

Part 1

Part 2


I després també posaré uns vídeos que furul·len per internet i són bastant famosos (jo no n'havia sentit xerrar...) d'una taronja que fa show "La naranja molesta". N'hi ha devers 8 o 9, jo posaré es 3 primers per qui ho trobi cansino (jo me vax escoionar a matar!!)

pd: Se recomana mirar-los amb un parell de cervesses a damunt o amb qualque xigarro trucat...







Ale, mem si vos agraden i VISCA EL BARÇA!!!

6 comentaris:

Marc ha dit...

Wow! Com mola! Tema Nickelodeon! XDD

Sionel ha dit...

Ja tocaua Pau!bona, tots molen molt!

Bua ha dit...

molen, molen, joer sa taronja!

Bruno ha dit...

i que me'n deis de'n Balotelli?
a nivell professional, no havia vist cosa igual.
http://www.youtube.com/watch?v=JN9TwKMXF60

Marc ha dit...

Brutal tema Balotelli, se comenta que n'Ibra va mollar que es ca vellot Materazzi li va pegar una bona tupada (literalment) en es túnel de vestidors. A n'aquest dit!

Eli ha dit...

http://www.tetesaclaques.tv/

Estos son unos comicos canadienses que fueron famosos en Francia hace dos o tres años con cortos del mismo tipo (una muñeca que tiene boca y ojos humanos) Os dejo el enlace de la pagina entera (en inglés o francés : son canadienses ;) ) y os aconsejo el sobre los pilotos ^^