7 de maig del 2010

UN POC DE FIESTUKI PER GRAN VIA QUÈ VOS PAREIX?

Uep al·lots!!!


Supòs que aquest post no ve amb s'antel·lació adequada, pot ser un dia i mig no és suficient per ficar aquest event dins sa vostra agenda... jo també m'ho he pensat fins en es darrer moment... admet sa meva culpa, però bueno, es tema és que diumenge faig els anys, fa molt de temps que no faig festeta per a celebrar això i enguany crec que és un bon any per a tornar a posar en pràctica aquesta gran costum que és convidar els amigotes a ca nostra i començar sa xumada col·lectiva des dissabte a vespre amb aquesta petita excusa...



Per tant, estau tots convidats a fer botellón pre-sortidota a ca nostra. Es sistema serà es mateix que sa festa den Marco de la setmana passada, cadascú que dugui lo que beu... llegiu a mode d'exemple la frase sigüenta: "a mi m'agraden els cubatilles de voska rasputin amb llimona... pues duc es susodicho i un poc de fanta per mesclar, eh?" vos ha quedat clar?

Jo faré un poc de picadeta per acompanyar... uns ganxitos, bocatas de nocilla, coca de trampó... PERÒ NO HI HAURÀ SOPAR A NO SER QUE CRIDEU ES "MAR I CEL" .

S'hora d'obertura de portes és a partir de les 7, a partir d'aquesta hora podeu venir quan volgueu, això ja va a compte vostro:

- qui s'estimi més fer gala de tarde i després anar a veure es futbol que vengui de prest.

- qui tengui ressaca de sa gresca i li vengui enorme es tema fins a les 10 des vespre, que vengui en voler i poder.

- i qui se vulgui emborratxar des de les 7 de s'horabaixa i seguir hasta que el cuerpo aguante pues perfecte.




















Per aquell que no hagi vengut mai o no s'enrecordi sa direcció és:


GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES 435, 4t 2a, parada Rocafort de L1.


Valeeeeeeeee???

Estaria bé fer una llisteta per saber més o menos sa gent que serem, per a "saber a lo que me atengo" Ja direu coses clovelles! Un bexoooooo!



6 comentaris:

Marc ha dit...

M'apunt a s'opció 2! Double B! Barça + Bote!

Jaume Juan ha dit...

XD...el s'arriba a posar a n'es xoquinet! Molt bò aquest video...malgrat sa torrada q du, confia amb el seu poder de seducció!

Bua ha dit...

seducció!? jo crec que lis diu a ses ties: "què passa, ò un no se pot llevar es xoquins com li passa pes collons!!? eh?".
bona festa, Marga, i molts d'anys!!

Sionel ha dit...

Seasun, estarà allà

company ha dit...

gin tònic en marxa

Jaume Juan ha dit...

XD ...fa el q pot!

MOLTS ANYS MARGA i q us ho passeu molt bé!

Salut!