9 d’agost del 2010

Estruquen Match: 2nd Edition

Trenc es sopor estival que viu habitualment es bloc per oferir-vos aquest gran vídeo realitzat pen Tià Llodrà, que recull ses millors instantànies fetes pen Sion 'Txillo' durant sa celebració des partit que commemora sa lligueta que montam per sa UEFA Fantasy Football i que, de pas, homenatja a Mr. Kojon.

Es partit va consistir en un 8x8 a camp de F7, amb victòria final de s'equip des blaus/obscurs, que s'aprofitaren de s'excel·lent estat de forma den Piero i ses cantades des porter Monxi Price i sa seva més que experimentada defensa.

Recordar també ses diferents absències, algunes motivades per lesions (Santvi i Txillo), altres per feina (Edu, Cuads), festes (Pau Kempes) o per simple nederisme (Geof i Antrax).

Un darrer record també pen Nicola, que se va encasquillar un dit realitzant una parada gatuna i va haver de passar pes PAC de Son Servera.



Com a bonus track, vos deix un enllaç a una notícia protagonitzada per una cofrare, que s'ha passat una setmana d'agost donant es callo per sa mai agraïda Ciutat Comtal.

El grafiti de la guerra

2 comentaris:

Bua ha dit...

Com que "el Instituto del Paisaje Urbano ha empezado a restaurar"?
Marga Massanet ha empezado a restaurar!!
Gran Marga a s'agost aferrant-se a nes tema.
Tià Llodrà, enormíssim video commemoratiu.

rufire ha dit...

Gran Video!!!I gran partit!!! Què bé Marga donant es callo i posant sa patria mallorquina entre es panorama ncaional!!!