18 d’octubre del 2010

LEE: Jornada 1

Vos salud un any més des d'aquest humil blog per relatar-vos lo que ha donat de sí sa primera jornada de sa millor lliga de Futbol Sala de s'Eixample Barceloní, en concret sa per tots coneguda Lliga de s'Eixample Esquerre, o LEE pes més allegados.

Enguany se presenta més apassionant que mai, ja que hem arribat a sa xifra rècord de fins a onze equips, amb la qual cosa tenim una hora més de futbol (a partir de les 15 hores), i sa novetat de que un equip descansa setmanalment.

A sa primera jornada mos va tocar descansar en es Gerrets, amb la qual cosa me vaig quedar sense poder veure cap partit, però es nou redactor/migcampista des The New's Buidadotes ha fet una bona crònica [link aquí] des partit estrella de sa jornada, es The New's Buidadotes - R de Rodett, que acabà amb un (6-5) a favor des verd-i-blancs.

Per altra banda, Portals Kids, Spartak Moreyov i Mandandanga FC s'estrenaren a sa LEE amb victòria. Es primers apabullaren es també nouvinguts Fausto Mamami Team (17-2), mentre que es darrers s'imposaren a uns desconeguts Forasteros per un resultat prou curt (4-2). Per altra banda, s'equip soviètic va derrotar a Ràcing Taura en un partit disputadíssim (6-4). Finalment, es Güizas segueixen fortíssims i, comandats pes germans Mir, se posen líders, després d'arrassar (19-2) amb es colistes de l'any passat, el Decadència FC, que no ha tengut sa reaparició que esperava.


Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi



Propera jornada

ACTUALITZACIÓ: Finalment no hi ha Derbi i es Calendari torna al seu estat anterior. Per altra banda, es partit Forasteros - Fausto Mamami Team queda aplaçat. Aquí abaix podeu veure es partits des proper Diumenge.

A petició NewBuider, hi ha una modificació en es calendari LEEístic, i tendrà lloc es primer Gran Derbi de sa temporada, tot un FC Gerrets - The New's Buidadotes. Tothom al·les SAT a s'estadi Industrial!!!

5 comentaris:

company ha dit...

Es derbi a sa jornada 2 ug, mai voràs un Barça- Madrid de prest.
I s'opció d'anar a Banyoles i tornar per es derbi tampoc es lo seu. Així que no tocaria re...
També se comenta que en Puça està lesionat i se perd es pròxim partit

Ara bé, lo que digui es poble...

Artur ha dit...

Ei, es Forasteros van de vermell? això és motiu de cesse! Que no nos embauquen!

Partidarro es d'ahir... mos varem quedar amb cara de beneits, sa tornada serà a s'enrevés.

Bruno ha dit...

estic d'acord amb s'opinió den Company

Sandro Llull ha dit...

D'acord amb en Company, Sacrifici Banyoles.

Marc ha dit...

Idò així tot pinta a que hi haurà rectificació. Deix avui per acabar de debatir es tema i a final des dia prendrem una decisió.