27 d’octubre del 2010

LEE: Jornada 2

ACTUALITZACIÓ:

S'equip Forasteros finalment s'ha donat de baixa de sa LEE, amb la qual cosa tant sa classificació com es calendari pateixen certs canvis. Ja he actualitzat ses captures amb sa nova classificació i propera jornada.

Bones a tots,

Sa LEE ja ha arribat a sa seva segona jornada, on hem pogut viure, entre altres coses, es debut des mítics FC Gerrets, que derrotaren amb relativa facilitat (11-6) a uns perillosos Portals Kids. Destacar s'arribada tardana des tres cans vells de s'equip, que venien de 'patar-ho bastan' per Banyoles. Per altra banda, es Güizas segueixen líders, després de sa seva segona pallissa consecutiva (12-1), en aquest cas al Racing Taura. Per altra banda, es partit més disputat de sa jornada mos deixà veure sa segona victòria des Mandandanga FC, a qui un solitari gol des seu capità Jose Rosales li bastà per vèncer els The New's Buidadotes (1-0), que queden amb un balanç de 1-1. Per altra banda, s'Spartak Moreyov també se consolida a sa zona alta de sa classificació, derrotant uns R de Rodett que no aixequen es cap (5-1).

Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi




Propera jornada

4 comentaris:

company ha dit...

Es Gerrets ja adelanten es Buiders a ses primeres de canvi...
derbi en 15 dies !

Bua, has de venir ? què ja toca! crec que coincideix amb sa visita del Papa, bona excusa...

Bua ha dit...

Ara ja podeu veure com les gasten es palmesanos, güixes i mandangues. Es primers amb un goal average 31-3 a favor. Impressionant.

Hem d'estar preparats per tot, senyors. Tipo Bravehearth.

Heu pensat amb una 4-5-1-B adaptada a sa LEE? Tipo 3-1-0-B. Fortalessa defenssiva i sortidotes a nes contracop a matà.

I es Roddis... ja tornau a nes mal camí o què? Art, posa ordre conyo! haurem de fer fenir en De Gea Crupi abans d'hora.

Hauria de venir Kemp, és vera. En tocar però. Ara mvupug...

Artur ha dit...

Puta pell de partit es de la setmana passada, sa primera jornada ses sensacions varen ser bones amb un final tràgic en que mos varem quedar amb cara de beneits.

Lo de diumenge passat no té nom varem nedar de per tots els costats, posarem ordre Bua, no passis pena.

Diumenge que vé pujarem un parell de posicions.

Bruno ha dit...

axò es brutal: Papa Benet

"AVÍS IMPORTANT

Arran de la visita del Papa Benet XVI, entre les 15:00h del dia 6 de novembre i les 20:00h del dia 7 de novembre, es produiran diverses alteracions viàries a la ciutat de Barcelona. Per aquest motiu, durant aquest temps estaran tancades les estacions de Bicing següents..."