8 de desembre del 2010

III CHRISTMAS ESTRUQUEN, MEMORIAL SIR JAMES KOJON




Es resultats de s'enquesta "Quin dia faries es Sopar Cofràric (& Kojon's Match)?" no ofereixen dubtes: una apabullant victòria de dissabte, 25 de desembre.

Avui he mogut fils per jugar i no hi ha problema. Si no deis lo contrari, dissabte dia 25, a les 17:30 hores (respectant dinars familiars), sa Cofradia pujará a SES ERES, mític estadi local, a jugar es III CHRISTMAS ESTRUQUEN, MEMORIAL SIR JAMES KOJON. Evidentment tothom durá sa seva camiseta Kojon I, ò Sir James Kojon II, indistintament.

Ara queda per resoldre:

1.- Si va bé hora i data proposades. Si va bé només he de recordar a nen Jaume Bassa tres dies abans que ha de venir a obrir es camp i encendre llums.

2.- Lloc de s'estrucada. Data fotuda, dia 25, pareix. Es Cruse sempre estarà allà.

3.- S'ha de dur baló, aigo i demés que se vos ocurreixi.

4.- Tema equips. S'ha de cercar una fòrmula adequada a ses circumstàncies per nivellar dos equips i que no sembli un Barça-Palamós, per exemple...

Per tofipunts, anau contestant. Salut!make gif

61 comentaris:

Tekiss ha dit...

He de dir que sa "democràtica" enquesta va a misa. Però si hagués pogut votar s'opció "qualsevol dia, menos dia 25" ho hagués fet...
M'encantaria canviar es dia per dues raons:
1)Dinar de Nadal que sempre comença a les 15 pasades i s'allarga fins a les 6 o les 7 amb familiars varis tot xumats que només veig una vegada a l'any...
2) Sopar cofràric es dia després de Nit Bona vol dir que una gran majoría s'abstendrà de venir i una altra gran majoría se pirarà por tiempos a cases just després des sopar...
PD: Resposta temes per resoldre:
1.- Canvi de dia o, com a mínim, un poquet més tard.
2.- Lo que digui en Bua.
3.- És així.
4.- Jo vull revantxa! Ojo amb el Palamós! 451B!

company ha dit...

100 % amb mestre Tekes
no vull que sa gent despres no se presenti, arribi ultratard o en condicions deplorables.
Per tot lo demés confii amb en Bua

pibito ha dit...

Pasi lo que pasi jo m'apunt me fa ganes venir a jugar a futbol + sopar cofraric! salud!

Arnau ha dit...

Pibe crec que no ho has vist be! Es partit és dia 25 (després de nit bona) a les 17:30h que hi aniràs d'empalme? Jojojo.

Sandro Llull ha dit...

Estic amb en Manti, esperam que els que han votat dia 25 ens expliquin com eu pensan fer ells. Resaca + Familia uG.

Vull afegir un 5nt punt, despres de fer els equips, color de camisetes. Tanta gent, camp gros, fer que hi hagui dos colors que predominin sirà important.

au!

Bua ha dit...

Ueeep. Ara me toca a jo.

1.- Jo vaig votar dia 28 a s'anònima enquesta, per tot lo que deis. Tekoso, sempre se pot començar a les 7, pes tema dinarot familiar. Es tema QDEX Nitbona és diferent.

2.- Res de lo que digui en Bua. Jo vull proposar i vull que tothom se banyi un poc. Es Cruse té s'inconvenient xumaire post sopar. Res és niquelat.

3.- Ja nombrarem comando aigo potable. Jo duré es balons den Tomeu.

4.- Revantxa? autocar Mou neroazzurri haurà de ser. Es 451B és massa ofensiu pes cansvellots.

5.- Es punt afegit per n'Antrax crec que ja va ser debatit a sa passada edició. Mestre Kojon des kojons vol que juguem amb ses seves camisetes.

6.- IMPORTANT. Ningú se banya, joer. I hem de decidir aviat. Opinau!

Sandro Llull ha dit...

Jo també vull jugar amb kojons shirts, pero encara que sigui molt dificil d'organitzar, s'hauria de provar dur colors semblants segons l'equip on jugam. Ara tots tenim minim una camiseta mes que el darrer kojon, tenim mes opcions. Vermellosos, negres, blancs, algo aixi, clars, oscurs.

Pero be, aquest tema ja es xerrarà un cop fets els equips.

company ha dit...

jo me bany, i xerrant amb en marco (en monx crec que tb) apostaria pes partit qualsevol altre dia menos es 25 i passarem molt més gust de jugar.
S'enquesta crec no se mereix massa credibilitat...
També se pot separar es partit des sopar o fer un sopar més light entre setmana i averlas .
nose, debat a sa palestra.

Bruno ha dit...

jo vaig votar dia 25. Tema democràcia ug..
Crec q es pot jugar a les 19.00hs.

Lo de'n Dudek és brutal...

Rufire ha dit...

Jo vaig votar dia 25 per dos motius. Un, estarem ultradats per jugar, però després de 10 minuts de pegar 4 sprints, estarem molt millor. I més si s'ajorna fins les 7. I dos, es tema dinars de Nadal jo no en tenc per tant no tenc aquest inconvenient. També reconec que es tema sortir es vespre després de nitbona i es partit mos pot venir un poc gros a tots. Per tant:

-M'és igual es dia que es jugui o que es faci el sopar. Mentre estigui fet abans de dia 31 de desembre, podeu contar amb mi per quan sigui.

-En segon terme, tema sopar. "Es Cruse" ma sembla un bon lloc, ara bé si sa sortida postuma es tipo Manacor. Sino mos vendrà enorme. Si es canvia es dia podria triar-se un altre lloc. Però torn a repetir, qualsevol dia a qualsevol hora em va bé

Salut!

company ha dit...

Jo crec que si s'enquesta hagues estat: Quin dia jugam es kojon macht ? no me crec que hagues sortit es 25.
tammateix vendré igual es dia que sigui...

Monxo ha dit...

Dia 25 ultra UG.

Jo propossaria una altre puta dia, sopar a qualsevol lloc de Son Servera i cremar és pua bar Nou. Jo vaig votar dia 26 pq dia 25 enorme i dia 27 parteixo pt cap a galicia. Sa qüestió és que, dia 25, jo no asegur al 100% sa meva participació. Ara be, això és una democràcia i sa de fer el que vulgui sa majoria.

No hace falta decir nada más...

company ha dit...

sense porter no anam enlloc...

Sergi ha dit...

Impresionant es waka-video!

Bua ha dit...

Apart den Fire, qui conyo ha votat dia 25?

Joer, s'enquesta... UG

cris ha dit...

Bueno, per lo q a mi me pertoca, que és es sopar, me va bé dissabte però crec q evidentment no és es millor dia per liar-la parda vamos... lo q ha dit en monx de fer-ho tot un altre dia, i fer es sopar a nes bar nou amb posterior bacanal me pareix bé. Si a nes final se fa dissabte 25 a nes Cruse jo menjaré arroç brut i caragols, com sempre. Ale!!

Jaume Juan ha dit...

Bones!

A mi, en principi, me va bé qualsevol dia i a qualsevol lloc, és un esdeveniment de màxima importància. Si és dia 25, pensant en sa sortida, segurament no hi haurà ni en Perry per enmig, es q hi sigui, serà valent de veres.

Lo de revanxa, deu anar per quan varem fer joves contra no tant joves, no? Si és així, jo la vull ,q putes!

Ens veim aviat!

Jaume Juan ha dit...

...jo vaig votar dia 25, es pq ja no ho sé! Me va bé tot!

company ha dit...

per cert, m'encanten es dos motius que dóna en Fire per votar es dia 25; ses respostes són totalment estil Txillo ! jaja

Nate ha dit...

jajaja que bo s'estil txillo den fires

jo dic qualsevol dia menos 25 tb i si feim es sopar tipo bar nou i a rebentar tb me pareix be!

Tornar a fer cans vells vs jovenets, me pareix perfecte!

Bua ha dit...

A sa defensa des cansvellots Bua, Xisco, Fires, Nate... LVVUPUG

Aquests jovenets mos entraràn de per tot.

Tenc idees estratègiques que evidentment no amollarem públicament... (Tipo Inter Mou +ò-)

tof ha dit...

jo vaig votar dia 25 perque dia 26 torn a BCN. És s'única raó qe tenia i que tenc.

qui no se vegi amb coratge d'enganxar festa i partit que ho deixi fer i se dediqui a fer randa en bon dia de Nadal.

Bruno ha dit...

jo ja ho he dit q vaig votar dia 25. Dia 26 pir de s'illa.

Rufire ha dit...

Vist sa resta de comentaris i donada sa possible problemàtica dia 25, ma referm a fer lo que sigui i quan sigui. De totes maneres, a n'es qui no es vegi en coratge i només perquè quedi constància, aquest agost passat, el menda amb sa seva total falta de sortidotes i es seu deporable estat físic, va anar de marxa fins les 7 des dematí amb una ceba important (tipo barco a n'es llit) i a les 17:30 de l'endemà sa marcava un partidot amb es "solot". En Bua n'és testimoni. Va ser dur, però sa va aguantar. Ara bé, es vespre no era persona.

Em sembla bé cansvells vs joves per rescatar s'honor perdut l'any passat (o enfonsar-nos definitivament)

Opció Bar Nou, níquel, a més de fer-li una bona caixa a n'en Sera, antic company "egebgistic"(toma ya!!) i bon amic, 0 problemes per fer tard.

Ahi lo dejo!

Tekiss ha dit...

Oks. Primeres 2 raons contundents per fer es partit dia 25. No ho sabia jo lo den Bruno i en Tofol... Ara bé, tema dinar familiar seguirà venguent enorme igualment... ameam si trobam un horari més surable!
PD: Bruno i Tofol vos vull a nes 100% tant a nes partit com a nes sopar cofràdic!

Marc ha dit...

Tenia preparat un comment amb ses raons que trobava que hi havia per tal de fer es Sopar Cofràric Nadalenc dissabte dia 25. Amb lo den Tofol i en Bruno crec que no fa ni falta.

25 for the glor.

1. Partit a les 19 hores. Sopar a les 22.

2. Tema lloc. Jo faria Manaclot i posteriorment ompliria Dec'n'Festa o Bauxa o similar. Compt amb Manacor com a lloc hàbil de més fàcil accés per possibles allegados Rodils i/o Gorans. Deman s'opinió de Mestre JJ per testejar es possibles llocs oberts i previsió de gent per Dissabte.

3. En Xisco durà un barral d'aigo

4. Jo no descartaria canviar sa configuració dets equips si sa diferència de salaris supera un mínim. Lo de l'any passat per jo és sa frontera entre passar-s'ho bé i acabar fins en els ous de no tocar es balon.

Xisco ha dit...

Excel·lentíssims,

Tenc el plaer de confirmar que per nadal faré una pausa en el meu exili normand i podré dur es barral d'aigo.

Xisco ha dit...

Per cert, estic en un estat de forma paupèrrim...

Artur ha dit...

Té unes dates "maldades" aquest nadal... Jo vaig votar 25, més que res per surar un sopar amb sortida manaclotera, tb es vera que ets empatxos estaran allà.
Lo que sigui bé estarà!
El Palamós cau bé. 451B

company ha dit...

bona Xisco ! defensa resolta
sabent que sino hi hauria baixes sa cosa canvia... dia 25 a a les 19h (jo poaria 18:30h).
Ara podriem començar a fer equips, futbol 11 supos ?

enga

Jaume Juan ha dit...

Crec q hi haurà es bars de Manacor oberts, com a mínim es nostre, i si només hi hem de ser nosaltres, que així sigui! Crec q hi haurà una mica de truiet...
Per lo demés...vosaltres direu!

cuads ha dit...

S'unica pega q li veig a nes dia 25, com tots sabeu, es q es es cumple de n'edu. Fa 20 anys q el conec i mai lhe vist es dia des seu cumple i tampoc mhe demanat es xq. Supos q ho tendra mes xungo q ningu per venir.

Pero sa veritat es q petar es bauxa de cofradia despres de: tardebuena, nit bona, partit i soparot, es una cridada a sa èpica a sa q estic mes q dispost a respondre

Sionel ha dit...

BUA t'han enviat a punta paala Cartas al Director! Ses opinions són molt variades i es dies també! sigui quan sigui per Nadal qui més qui manco tot cristo té truis, per tan trob que si sa majoria va dir dia 25, perquè,no? Sa democràcia participativa ha funcionat, ara calen es resultats. Dia 25 ho trob normal, a les 19h pim pam sa mica de suadeta. Ho dic per què jo no vaig votar, però mirant tots aquests comments, memocionao al verlo i he pensat que poder si feim un partit de menos joves contra joves, me feria ganes trotar un poc pes mig des camp, perquè es doctor Piqueras me va dir que ho podria provar, de totes maneres li tornaré a demanar. Però ja ho confirmaré, un partit a mig gas amb es joves contra es youngless sa pot surar! Ja vorem!

en tot cas! Estrucada al poder!
Pes tema cruse jo sé tornar per camins asfaltats cap a Manacor sense tocar cap carretera principal! per exemple tornar pes camí de Can Xisco parera!

Salut i Visca el barça!

Marc ha dit...

Bé Chillo bé, grans declaracions institucionals!!

Bua ha dit...

Mmmmm, pareix que ja està decidit que:

1.- Dia 25
2.- 18:45 hores (per començar a 19 h.)
3.- SES ERES
4.- Jo duc balons
5.- Xisco Parera du barral(s) d'aigo
6.- CRUSE 22 h.

Si és així, hem de començar a fer feina ja tema llista per després fer ets equips, amb ses múltiples possibilitats que ofereix es tema, com l'any passat:

REVANTXA CANSVELLOTS vs JOVENETS
FADRINS vs EMPARELLATS
BARÇA vs RESTE DEL MON
RACING BEACH vs TRACTOR FC
i més idees que puguin aportar-se.

Per rematar, trob que dins aquest cap de setmana s'haurien d'aprovar definitivament es 6 punts proposats a nes principi d'aquest comment. Com? Es que hagi de dir res que ho digui ara (dissabte ò diumenge) ò que calli per sempre!

Tema llista, pes comentaris que veig, la començaré ara:

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL

PD: He apuntat es que he vist a sa llista des comments.
PD1: Es Pibe està apuntat amb sa reserva que fa es Caso, per tant ha de confirmar.
PD2: Es calendari mos ha ultradat enguany, està claríssim.
PD3: Això agafa coloooooor!

Sandro Llull ha dit...

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL
17. GEOF

lluc ha dit...

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL
17. GEOF
18. LLUC

A matà! Es tema temps de joc com està? Estaria bé fer 2 parts de 40 minuts no? si arribam a nes cruce 20 minuts tard no passarà res, aquests dies no se frissa!

Estaria bé deixar clar qui ve a jugar i quins son els equipos com han dit més adalt, per evitar que arribi es dia des partit i aparesquin 40 persones i la mitat no estiguin apuntades. Personalment no tenc preferències a s'hora d'anar amb nigú, si es vells voleu vendetta me pareix estupendo, s'estat físic de joves i no tant joves no el veg massa allunyat!

Com passa es temps cagondeu!

lluc ha dit...

Per altre banda, ja se que a tothom li fa moltes ganes lluir ses kojoncamisetes, però molaria que els 2 equips se diferenciéssin una mica almenos, pq si no serà un caxondeo! Aquí s'opció barça vs resta del món pot estar bé, lo que no se és si hi ha 11 homos que no siguin del barça!

Sergi ha dit...

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL
17. GEOF
18. LLUC
19. SERGI

Bruno ha dit...

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL
17. GEOF
18. LLUC
19. SERGI
20. PIERO

Paunovik ha dit...

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL
17. GEOF
18. LLUC
19. SERGI
20. PIERO
21. PAUNOVIC

Bua ha dit...

A sa llista trob a faltar gent encara.
Hem de ser 24 mínim, un canvi x equip. Millor 26.
Anau diguent coses des tema com fer equips, que això s'atraca.
I des tema kojon-camisetes.
Per cert, cano, pensau a dur-me sa meva, 23 BUA, del Chelsea!
Enga!

company ha dit...

Si si, hauriem de reviscolar es tema...
supòs que Oriol, Fran, Penya, Marco LLull estarien allà,
va, va

enga

Monxo ha dit...

Apuntau a n'Ori, que segur que s'apunta.

Marc ha dit...

Bueno al·lots, aqui ja hi ha dos 11's com deu mana, eh!

Un possible 11 vs 11 Poble vs Costa seria

Racing Beach (3-3-1-3):
Monx
Manti Brunx Geof
Lluc Antrax Cuads
Oriol
Marc Pibe Piero

vs

Tractor des Pla (4-2-3-1):
Sergi
Bua Xisco Fire Nate
Kempes Chicho
Pau JJ Art
Tof


Ojo que no ho veig gens descompensat s'assumpte!!

Marc ha dit...

Opció Old vs Young:

Monx
Bua Xisco Fire Nate
Kempes
Tekoso JJ Artur
Kane Tof

vs

Sergi
Geof Brunx Antrax
Pau Chicho
Cuads Lluc Ori
Pibe Piero

Marc ha dit...

Per cert, ja he creat d'esdeveniment FB des Sopar Cofràric. Tot cristo a apuntar-se!!

Bruno ha dit...

pel que veig en general, és una cofradia molt ofensiva.

Tekiss ha dit...

Eduardo Bogarde i Gaspar Escaich també s'apunten. Jugaran es minuts de sa basura...

marco ha dit...

Iepa! Al final venc per festes, així que estic a disposició des míster per jugar uns minuts...i per donar-ho tot a nes sopar!

company ha dit...

Cofradia; anem a tancar es tema partit antes de què mos vengui gros:

1.- Dia 25
2.- Hora: 18:45 h tothom a files (per començar a 19 h.)
3.- Stadium: SES ERES
4.- Bua du balons
5.- Xisco Parera du barral(s) d'aigo
6.- Sopar: Mig i mig 22 h. llista per una altra banda.

Llista de convocats III Struken Macht:

1. TEKOSO
2. KEMP
3. PIBE
4. ANTRAX
5. BUA
6. BRUNX
7. FIRE
8. MONX
9. JJ
10. NATE
11. TOF
12. CAUDI
13. ART
14. CUADS
15. XISCO
16. SIONEL
17. GEOF
18. LLUC
19. SERGI
20. PIERO
21. PAUNOVIC
22. MARCO LLULL
23. ORIOL
24. GASPAR
25. GENARO EDUSSO

Equipos. Enguany farem sa variant Beach&Rostoi. Passa què, com sou personal d'aigua, fa mal fer equipos, però sa cosa ha d'anar per aqui...

Racing Beach (3-4-3 A): Aniran de color fosc.
Monx

Brunx Edu MarcoLlull(Geof,Gaspar)

Lluc Oriol Antrax Piero

Marc Pibe Cuads

vs

Tractor des Pla (4-5-1 B): Aniran de color clar.
Sergi
Bua Xisco Fire Nate

Pau JJ Art Kempes Manti (Chicho)

Tof


qualsevol comentari i reajust de tropes serà benvingut.
Comença sa batalla de ses Eres...

Xavier Peña ha dit...

'tuadell, he entrat més tard que en Pepe fent una segada, però si encara hi ha puesto m'apunt a nes partit. I si no... no. Histo, jo no en sabia res de tot aquest puta tinglado, i de ganes de jugar en sobren. Au, salut!

marco ha dit...

Gent, hi ha manera de que vengui es meu cosí Toni a jugar+sopar? Si no se pot lo primer, ho deixam en només lo segon, encara que siguin uns minutets per donar descans a nen fire...(també cosí seu). Li dic que vengui, ok? Ara l'apunt a nes sopar. Salut!

company ha dit...

cap problema, un a cada equip per oxigenar es mig des camp i afrontar ses clàssiques baixes de darrera hora.

Racing Beach (3-4-3 A): Aniran de color fosc.
Monx

Brunx Edu MarcoLlull(Geof,Gaspar, Toni)

Lluc Oriol Antrax Piero

Marc Pibe Cuads

vs

Tractor des Pla (4-5-1 B): Aniran de color clar.
Sergi
Bua Xisco Fire Nate

Pau JJ Art Kempes Manti (Chicho, Peña)

Tof



enga

rufire ha dit...

Ei si queda així, és a dir, clar contra foscos, color vermell liverpool contarà com a clar? Es que només tenc aquesta o sa del milan que, obviament, és fosca.

Per cert gran noticía s'incorporació den Toni (cosí meu i de'n Marco)

en quant a lo de ses alineacions, pot ser que hi hagi una mica massa de pòlvora a s'equip fosc no? Però bé, no em fa por res ni ningú, que quedi clar

Bua ha dit...

Caudillo, jo vull estrenar sa camiseta del Chelsea, 23 BUA, esper que me la duguis a Ses Mítiques Eres es dia des matx.
Si després he de jugar amb peto ò amb sa camiseta BUA'S TEAM blanca, no hi ha problem, però a sa fotarra sortiré de kojon t-shirt.
Com vos mola sa defensota BUA XISCO FIRES NATE. Com vos mola! Ja me torn veure encalçant a maese Cuads per sa banda. UG!

rufire ha dit...

Bua, sense por.Ja vendran ja, no passis pena, dues destralades amb sa pilota en joc i deixaran de posar es peu, jojojojo

Bruno ha dit...

com a color fosc entrarien ses camisetes del barça? un equip podria anar de vermell ja que molta gent te camisetes vermelles (o del FCB).

Colegiado cántabro: Jose Antonio Teixeira.

Marc ha dit...

Jo també faria vermells contra clars!! Tothom té una puta camiseta del Barça i/o vermella!

Bua ha dit...

Gran matx i enormes soparot i sortidota manaclotera.
Es Tractor des Pla FC, malgrat ses seves mancances, va tenir un admirable saber estar i gràcies a nes seu arquer Sergi va caure només per un meritori 2-0 davant es potent Racing Beach.
Cofradia, es proper matx s'han de equilibrar forces, està més que clar.
Bon tiberi a nes Mig i Mig, i millor tracte. Mos volen!
Gran Cofradia!

Marc ha dit...

Quina gran jornada!!
Molt molt èpic es partit Kojonero, amb grans moments a recordar (Vaya día, paradons, ugismes varis...) i molt níquel es sopar posterior en es Mig i Mig, amb tot tipo de comentaris sobre es partit i ovacions vàries en es femellum present (Som uns cremats! :P ). Però qui mos hagués dit que es vespre acabaria com va acabar, me sap greu pes que no vàreu quedar fins en es final, en Jay Jay se va posar en es mandos i mos va guiar a un vespre de proporcions èpiques, amb una quinzena de cofrares donant-ho absolutament tot i fent ses delícies dels allà presents. Només dir que es propis camarers varen treure es seus mòbils i mos varen començar a filmar per enregistrar aquell històric moment. Recoman visitar es mur den Jaume o des Bauxa per veure fins a quin punt lo d'ahir va ser irrepetible.

Recitalot, al·lots!!

PD: Molt gran també es final de festa en es Mingo, berenant amb sa filla den Tomeu Penya i amb es ca den Calde liant-la per allà... Variaaaaaaats!!!