21 d’abril del 2011

LEE: Jornada 20

Bones a tothom,

Faig un post ràpid previ a ses vacances de Setmana Santa (que alguns encara no tenim ¬¬) per comentar es darrers resultats de sa LEE, que està pràcticament finiquitada a falta de sa celebració de dos partits aplaçats.

Es títol ha anat a parar a ses vitrines des Güizas, que s'imposaren de manera èpica al FC Gerrets (3-2) amb un partit ple d'emoció i alternatives, ja que començaren avançant-se es campions però es gerris remontaren amb dos gols den Jami. Posteriorment, un gol de cap a sa sortida d'un corner i un gol final de penalt donaren es títol (per goal-average general) als Güizas.

Per altra banda, es The New's Buidadotes consolidaren sa seva tercera plaça amb una victòria difícil (7-5) contra Decadència FC, que repeteix com a colista una temporada més.

Així mateix, es Fausto Mamani Team se despedeix des campionat amb dues derrotes disputades, davant  R de Rodett (4-8) i els irregulars però ofensius Portals Kids (12-15), que s'han fet amb sa cinquena plaça final.

Mos queden dos partits de s'Spartak Moreyov (contra Racing Taura i R de Rodett) que poden donar-li sa quarta posició, en detriment de Mandandanga FC.


Esperam finalitzar sa lliga sa propera jornada (passat festes) i al mateix temps començar sa COPA!


Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi


2 comentaris:

company ha dit...

Dios, amb sa jornada 20 hem enrrocat es bloc i sa LEE... heu surarem !

Barça!

company ha dit...

Pròxim post: Antonio Albacete. GP Caminons, directe a sa categoria Sport Legends