7 de desembre del 2011

MADRID - BARÇA

Bueno senyors i senyores...setmana de DERBI!!

Crec que era hora d'activar un poc es blog i s'excusa és bona...analitzar/opinar sobre es partit de DISSABTE (lo de "CLÀSSIC" fa un parell d'anys que pareix que ho volen posar de moda copiant es "clàssics" argentins...però a jo m'agrada més dir-li DERBI, cau millor!).

Sa qüestió és intentar fer sa mica de pronòstic de resultat (porra AQUÍ), alineacions, tàctica, possibles sorpreses...i tot lo que volgueu comentar! Voleu motivació?

Au idoi, jo crec que els 22 afortunats seran aquests, Madrid:

CASILLAS

ARBELOA RAMOS PEPE MARCELO

X.ALONSO KHEDIRA LASS

DI MARÍA BENZEMA CRISTIANO


Comment: 11 típic del Madrid contra el Barça...hi ha s'única opció (crec) de que pugui fer un plantetjament un poc més ofensiu i posar n'Ozil enlloc de'n Lass...però no crec que ho fagi. S'altre dubte podria estar entre en Benzema i n'Higuaín (no me sorprendria gens si juga n'Higuaín...homo ràpid, va bé a sa contra i se li dóna bé el Barça, és un jugador ideal pes tipo de partit que crec que proposarà el Madrid).

Barça:

VALDÉS

ALVES PIQUÉ MASCHERANO ABIDAL

XAVI BUSQUETS INIESTA

CESC

MESSI ALEXIS



Comment: Difícil sabre s'11 del Barça... hi ha moltes variants que poden servir.

Defensa: Diria que en Mascherano jugarà de central segur, Alves i Abi de laterals també son segurs. S´únic dubte seria Piqué o Puyol (si en Puyol està bé crec que té molts de números per jugar, a favor de'n Piqué dir que si juga serà per controlar millor es balons alts i poder marcar en Cristiano a ses jugades d'estratègia...per altra banda tot es trui montat per sa targeta que li varen treure potser que l'hagui descentrat un poc i a sa mínima que en Guardiola vegi algo raro el seurà i posarà en Puyol). Però bé, jo apost per ell.

Migcamp: Cap dubte crec, Xavi, Iniesta i Busi son segurs.

Davantera: Aquí és on venen es dubtes, jo crec que jugarà en Cesc (de fals 9, de mitja punta, "d'enganche", o de lo que li volgueu dir...però apostaria a que juga de titular segur). S'altre dubte es si juga n'Alexis o en Villa...aquí estic a un 50%, no ho tenc gens clar. Jo crec que jugarà n'Alexis...perquè? Es s'únic jugador que té desborde (sabent que s'altre és en Messi... i que estarà vigilat es 90 min. de partit...o això intentaran es del Madrid), n'Alexis pot ser clau tant amb sa pressió defensiva com amb sa seva verticalitat.

Opció Villa: També té molts de números de jugar, en Villa sap lo que son aquests partits amb tanta pressió, les sap jugar i ha demostrat que no s'amaga contra el Madrid (n'Alexis està més "verd" amb aquest tema). En Guardiola el defensa molt...i sap que si el posa a sa banqueta li estarà donant "el golpe de gracia" davant tot el món i sa premsa ja no mirarà prim a l'hora de criticar en Villa i dir que no serveix pel Barça (ara encara no s'atreveixen a fer-ho). Coneixent en Guardiola no m'extranyaria gens que, per evitar tot això, posi en Villa de titular i s'evita un problema gròs...Així i tot és un Madrid - Barça i tot i que no ho veig gens clar, apost per sa dupla Messi - Alexis de titulars, amb en Cesc per allà enmig intentant rompre espais i crear confusió a nes centrals del Madrid. (Ah! i si es partit se complica...apost a que es primer jugador que sortirà serà en Cuenca, queda dit!!).


Ale, m'he quedat a gust ara! Comentau senyors!! Serà difícil, molt difícil...però esperem que guanyi el Barça! Es derbis no se juguen...se GUANYEN!!!!




11 comentaris:

Marc ha dit...

Grande Pauens!!

Jo veig un partit rocós, rocós, estil Champions, amb poquetes ocasions i molt de respecte mutu. D'aquí es 0-1 que he ficat a sa porra.

Respecte a ses alineacions, lo que pareixia una incògnita pareix que ara sigui clar i meridià: tothom aposta per aquestes dues, amb s'únic dubte den Mascherano pen Puyi. Jo, si t'he de dir sa veritat, crec que jugarà en Puyi. Experiència, épica y cojones. Davant, pinta a que serà això, encara que deixar en Villa defora sembli difícil de creure. Potser el fa jugar 45 minuts i després enxufa en Cesqui? Who knows, who knows... Pinta a ser es clàssic més apassionant des darrers temps!!

Marc ha dit...

Al loro: http://twitter.com/#!/EduPolo/status/144379858682773505
El año pasado Barça y Madrid se enfrentaron 5 veces. La única línea que siempre repitió Guardiola fue la delantera: Pedro, Messi, Villa

Marc ha dit...

Descartam es 3-4-3?

Paunovik ha dit...

No no...jo no el descartaria, ojo no fagi qualque invento tipo tres centrals (Abi, Masche y Puyi) i Alver de half extrem...s'haurà de veure!

per cert, a sa porra no se poden repetir es resultats, no m'acaba de fer! jo volia apostar pes 1-2 però no puc pq ja l'han posat, mem si se pot arreglar això!

Arnau ha dit...

Amos Barça. Momentàniament no ho sura es doble al meu PC. 1-1 és es meu pronòstic, ug esper que no se complesqui.

Tema alineacions descartaria Lass i tiraria d'Ozil, però possiblement se repeteixi es doble pivot Cadira Pepe. No creis? Tipo Copa del Rei i Champions?

Per lo que fa al Barça ho veig com en Pau, com ja vam comentar ahir a sa fail-excursió (que tal Santvi?). S'únic canvi que comentaria és en Villa de titular i minut 60 Alexis, fresquet i a desbordar.

Tema 3-4-3 ho descart.

Paunovik ha dit...

Una altra hipotètica opció seria que no jugàssin ni Villa ni Alexis, Adriano d'extrem! al loro!

Bua ha dit...

Bon dia Cofradia!

1. Tema porra: S'ha canviat s'opció no repetir resultats.
Si voleu podeu canviar-lo i posar-ne un que ja hi és.

2. Entr a trapo. Paunovic, crec que has endevinat ses dues alineacions. Jo des místers tiraria d'aquests jugadors també.
No acab de veure claríssim s'opció Cesc. Es dubte és Cesc ò Guaje, que tots dos tendràn molts de minuts. Ara qui serà es titular...
En Puyi, com ha dit en Cano, també té es seu punch a un partit com aquest. Saber estar i cavellisme. També podria jugar pen Masche.

Salut, porra, clàssic, OFM i Cofradía!!!!!

cuads ha dit...

Per no dir lo que ja saben tots i ja s'ha dit, diré lo que deveres volem que passi.

Jo apost per sa guardiolada amb es conseqüent espectacle.

Tenint en compte que s'axioma que recorr s'ambició esportiva den Pep és es gran, incomensurable, profètic i mesiànic Johan Cruyff, trob que es plausible apostar per una defensa de 3. Això no seria sa guardiolada, sino algo que hem d'esperar d'algú com en Pep que sap que s'espectacle no entèn de càbales ni de retallades de punts, i sobretot d'algú que sap que no se passa a sa historia amb un 0-1 a nes berna, sino amb un 4-6 amb defensa de 3.
Seguint una línea d'anada d'olla i de locura clàssica, que a vegades se dona a can barça, des d'en JOHAN i que mos ha fet i farà s'equip més gran de sa historia apostaria perque que en Pep posi damunt es berna a 11 jugadors de la masia (evidentment amb un 3-4-3), no perque siguin es mes bons, sino per locura cruyffista.

Valdes-puyol-piqué-montoya-busquets-xavi-iniesta-thisgo-cesc-messi-cuenca.

Amb aquest 11, el innombrable i es seus orcos portuguesos i turco-alemans no tenen res que fer.


Cruyffisme.

Cruyffista.

xavi santvi ha dit...

Davant d'aquesta demostració de sapiència futbolística només puc treure'm el barret. Comments molt afortunats als quals afegiré el meu anàlisi epidèrmic i segurament prescindible, que en alguns moments podrà ser considerat com a fail.

1. "el clàsico" és un terme que segons com provoca vergonya aliena quan el sents anomenar, sóc més partidari de derbi, terme més objectiu ja que per mi un barça bilbao també és un clàssic.

2. Alineacions; del Real Madrid no puc aportar gaire, ja que normalment intento rebre la mínima informació possible ( a menys que es tracti de dies en que perd estrepitosament, en aquest cas em compro l'as i el marca ).

Pel que fa al Barça, una incògnita, l'atre dia vaig escoltar que Pecs Guardiola no havia repetit cap alineació en tota la temporada. En la meva opinió Puyol està al límit del fail, molt ca vell sí, però potser massa, Mascherano ho peta molt més. També dir que em molaria molt guanyar amb en Piqué no convocat. La premsa merengue faria honor al seu habitual "ownedisme". Messi Xavi Iniesta han d'estar damunt la gespa, la resta tinc molts dubtes, tots han fet mèrits per estar allà. Segurament a més d'un li quedarà cara d'owned quan en Pep comuniqui l'onze inicial.

Marc ha dit...

Diferents opcions, totes vàlides. Jo ja començ a estar histèric:

1. 3-4-3 amb Puyi Masche Abidal i Alves d'interior?
2. 3-4-3 amb Piqué?
3. 4-3-3 amb Piqué-Puyol?
4. Villa com a ca vell aprofitant espais?
5. Cuenquita com a homo més en forma?
6. Keita per repartir estopa?
7. M'estic tornant locooooo!!!

Sionel ha dit...

Heu donat tantes opcions que totes semblen bones, in pep we trust! mos sorprengui o no amb s'alineació, demà serà un partit bo però brut amb es tridente defensiu merengue + es guarros des defenses!

Confiem en que s'àrbit sigui imparcial, cosa que sempre pareix mentida! I que el barça jugui com sempre! i que fiquem es xuts dins sa porteria!

Sa sede de tan magne esdeveniment on serà?

Força Barça!