23 de febrer del 2012

LEE: Jornada 12 i anteriors

Bones a tothom,

Reprenem es posts sobre sa LEE després d'unes setmanes d'absència per excés de carrega laboral i social de s'administrador d'aquest es nostro estimat i quasi moribund blog. Intentaré fer un poc de crònica de ses jornades que m'he botat, fent especial menció en es partits cofràrics.


Resultats anteriors



29-GENER: Sa jornada se celebrava amb 3 partits a cara de perro, on destacava per damunt de tot sa victòria en es despatxos de The New's Buidadotes en es derbi fraternal contra R de Rodett (7-6). Es partit va ser tot un paripé de convocatòries, cessions, equívocs, errades, pajareos i altres herbes, ja que sa R se va presentar amb 4 homos i es NewBuiders els varen cedir es Pibito Sureda, qui no va desaprofitar s'oportunitat i se va reivindicar amb dos gols contra es seu propi equip. Es verd-i-blancs pareixien tenir es partit controlat, però es vermells no es rendiren i arribaren a empatar (?) es partit, però un recompte final des golejadors d'un i altre equip donà sa victòria a s'equip de sa colflori a posteriori. Per altra banda, es derbi Decadència - Mandandanga se va saldar amb victòria des segons (1-4), i es Racing Taura se va desfer amb dificultats de Los Kikos (5-3).



05-FEBRER: Sa jornada destaca, per damunt de tot, pes partit que seria, a dia d'avui, sa sorpresa de sa temporada. Els líders, imbatuts i invictes FC Gerrets capitulaven contra es modests R de Rodett (3-5), que feren gala d'una intensitat i una determinació que no va tenir s'equip gerrètic, a qui li pesaren ses baixes den Tomevet, Kempes i Eguzki, que tanmateix no són raons suficients per justificar es mal joc practicat. Aquesta derrota deixa sa lliga encara oberta, quan pareixia que no tendria cap història. Es The New's Buidadotes aprofitaren s'ensopegada de s'etern rival per acostar-se guanyant a Àngels Revival (7-2) amb facilitat, mentre que Los Kikos afegiren una nova sorpresa a sa jornada derrotant de manera contundent uns Racing Taura que venien en ratxa positiva (6-2).




12-FEBRER: Només dos partits a sa jornada, destacant sa tornada sa senda victoriosa des FC Gerrets, que se va fer amb es tres punts en un bon partit contra uns combatius Àngels Revival (7-4), amb CINC GOLS de sa seva nova estrella Manti, que se consolida com a pitxitxi gerrètic de 2012. A s'altre partit de sa jornada, Mandandanga aconseguí un valuós punt contra Racing Taura, que perd pistonada a ses darreres jornades (5-5).




19-FEBRER: Arribam ja a sa jornada de Diumenge passat, on hem de fer referència en es partidàs disputat a les 16 hores entre es (fins Diumenge) dos primers classificats de sa LEE, FC Gerrets i Spartak Moreyov. Es partit no va tenir més història, ja que es bon moment golejador den Manti (un hat-trick per completar un mes de somni) i sa incorporació des porter Josep i un allegado de 2n ordre (Jaume) pogueren amb sa resistència moreyòvica (8-3). Es The New's Buidadotes arrasaren (8-1) es Decadència FC (partit trampa) i se col·loquen, oh God, segons, a només dos punts (però un partit més) de s'arxienemic gerrètic. Per altra banda, Mandandanga FC segueix es seu bon ritme de ses darreres setmanes i, amb sa seva poderosa victòria contra Los Kikos (10-5) segueix optant a tot de cara al final de temporada.


Classificació



Pitxitxi

Ojo a en Manti que s'ha col·locat tercer a sa taula. Històric.


Propera jornada