19 de juny del 2012

LEE: Classificació Final

Bones a tothom,

Faig es darrer post de s'any, des des meu exili de Madrid, per compartir amb voltros sa classificació final de s LEE 2011/2012, així com sa taula definitiva de golejadors. Es FC Gerrets s'alçaren amb sa seva segona lliga de sa història, gràcies a sa victòria en es darrer partit contra uns Racing Taura que han estat sa sorpresa de s'any, lluitant pes títol fins al final. Per altra banda, es The New's Buidadotes derrotaren per sa mínima R de Rodett i acaben s'any quarts, empatats amb es tercers Spartak Moreyov i es cinquens Mandandanga FC. Com bé sabeu, aquest és es meu darrer any com a administrador de sa LEE, esperem que l'any que ve algú pugui agafar ses regnes des torneig, i se pugui seguir celebrant aquesta ja mítica competició! Ha estat un plaer coordinar aquesta gran competició, me'n duc infinitat de records, anècdotes i piques per sa posteritat.

Resultats de sa jornada



Classificació



Pitxitxi

Finalment hi ha hagut un empat al capdavant de sa classificació, on repeteix per enèssima vegada es crack des Gerrets, en Tomevet, compartint guardó amb un nouvingut a sa LEE, en Gerardo des Racing Taura. En Manti aconsegueix una més que meritòria 3a plaça (rècord històric) de sa seva carrera, empatat amb en Marc dels Spartak Moreyov. Jo me qued amb una més que digna 5a plaça, empatat amb s'estrella Buider, en Puceu ;)

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vull fer una extramenció a sa bota de bronze aconseguida per en Manti i sa que podria ser una de ses millors progressions futbolistiques que mai se donin a sa LEE i a qualsevol lligueta amateur de sa historia!

firmat: anònim.

PS: per cert en marc no estava a sevilla??

Marc ha dit...

Jojojo quina gran veritat, Xavi Pilla!! Enorme Mantorras!!!

webminijuegos 10 ha dit...

Io he participat en algunes lliguetas de aquestas pero fa un parell d'anys que se acaba de confeccionar un equip quina llastima. Gracies als coordinadors de aquestes petites competicions que ens fan passar un moments molts divertits fen partidets, salutacions.