18:30h alla. Hem d'aconseguir una pilota !

Tractorisme
Salut!
Bwansea

Marc ha dit...

Partit de poder a poder entre dos equips de nivell semblant, amb una primera part dominada pes blaus, amb bastantes arribades amb perill, però on un gol de mestre Pauens (amb passada des de darrera den Jay-Jay) va trencar sa dinàmica blavenca i es partit se va equilibrar. Es centre des camp Kempes Bros, Jay-Jay, ManU i sa reraguàrdia Feres-Juanito-Narf se varen començar a imposar, i a una altra contra s'MVP Deguer va posar es 2-0 superant per baix es porter blavet Font (Song Bilong a OFM). A sa segona part es vermelles se posaren 3-0 tot d'una després d'una molt bona jugada Made in La Masia que en Touré Jay-Jay se va encarregar de culminar amb un xut ajustat a s'escaire.
Es blaus encara tenien 40 minuts per intentar sa remontada, així que se tornaren a posar es mono de feina i varen tornar a dominar es matx, amb arribades des punyal Gaspi, de s'eixelebrat Txilloter i des puntes Kane i Piero. En un corner perfectament executat pen Juli Watchtowerman, servidor se va ficar dins s'àrea petita i va fer un remat "a bocajarro" davant es qual es crack des vespre Sergi no va poder ni reaccionar. 3-1 i quasi mitja hora de partit.
A partir daquí, s'ànsia i es cronòmetre jugaren en contra des blavets, i mos vàrem començar a descol·locar. En una jugada per banda en Deguer va rematar de cap, i en Pep Toni va fer gala des seu passat de goalkeeper i va provocar un clar penalt, que es Conejo Deguer va col·locar a s'angle, impossible d'aturar. 4-1 i partit pràcticament sentenciat.
Es blaus seguiem apretant i en una de ses mils que tenguérem, sa grua Narf va fer un penalt half-tonto a en Brunx, que no va fallar i va posar sa mica d'emoció de cara en es 15 minuts finals (4-2).
Però es gol de s'esperança no arribava i, ja en es descompte (amb 13 vs 13 per sa èpica), va arribar sa jugada clau des partit: combinacio perfecta de s'equip Sky Blue, que arriba a peus de n'AbrEdu, que contra tota lògica, i quan només l'havia d'empènyer, va desafiar ses lleis de sa física i la va tirar per enrera. Es contraatac posterior, ja amb s'equip "desvencijado", va ser culminat amb una preciosa vaselina per part den Pau Kalada, que va servir de "broche de oro" a un partidàs.

Gran jornada, exquisit comportament per part d'ambdós equips i un més que acceptable nivell tècnic!

Salut i molts d'anys a tots!

Vermells:
Araña Franco, ArtBeloa, Rufino Half-Sr., Juanito, Narf Ballesteros, Jonas Mantiérrez, ManU, Touré Jay-Jay, Kempes, Pau Kalada, Antrax, Beckenpauer, Conejo Deguer

Blaus:
Song Bilong, Pep Toni Montoya, Nate Metersacker, AbrEdu, Duracell Penya, Juli Watchtower, Lluc Busquets, Beñat Palerm, Bruno 'el Loco' Di Lella, Motoret Txillo, Gaspid Beckam, Piero 'el Flaco' Di Lella, Torpedo Kane

Gols:
1-0: Pauens (20'), 2-0: Deguer (40'), 3-0: Jay-Jay (47'), 3-1: Kane (58'), 4-1: Deguer (p, 70'), 4-2: Bruno (p, 78'), 5-2: Pau Kalada (91').

Assistència:
Família Di Lella (3 pax)

Baixes:
Maese d'Honor Bwan, Maese a l'exili Cuaderssen, Miquel Soleiro.

company ha dit...

Bona crònica.
Amb es permís den JJ donaria s'MVP a nen Deguer que amb dos gols va ser s'autèntic tapat des partit.
A sa darrera jugada arribava per fer es hat trck però en Pau amb un tot de qualitat la va clavar per damunt es porter.