15 de novembre del 2006

Carta de Ofensiva Belica tipo 3er Reich

missiva en clau bèlica:

tofol com m'agrada poder comptar amb tu a shora de fer trajes i de començar una guerra, era d'esperar sa teva opcio per buidadotes ja q tu aixo de "estar amiraconado" sempre ho has vist d'enfora.vull fer-te màxim mandatari de ses ofensives buidesques dirigides a s'equip "bosses de basura corrensos", aixi s'exercit kda constituit per:

1--infanteria: tofol

2--no fa falta posar una caballeria i una artilleria xq amb sa vostra condicio jerretica no passareu ni de conya de sa nostra infanteriaD'aquesta manera i amb en tofol com a cap militar i n'edu & monx com jefes de premsa pareixem es puta exercit nazi..per lo tant ja no mos referirem a nes jerrets com a perosnes normals sino com a "gabachos" ja q fan sa mateixa pell i es seus comunicats tipo xisco cridant a sa conciliacio me recorden molt a nes gabachos de sa rev.francesa.


DECLAR SA GUERRA MEDIATICA A NES LLORENÇINS/GABACHOS/BOSSES DE BASURA/ DES JERRETS!!

PD: avui 15/11/06 hi ha una reunio-sopar a nes carrer mallorca 211 de tots es buidadotes disponibles..n'edu vendra damunt les 21, natos esteis convidats,,toniet...hauries de venir sino t'enviare en clemenza...

PD2: tofol aki hi ha una camiseta per tu..t la durem per nadal si necessites algun armament especific q no siguin ses teves mans i ses teves paraules (cosa q dubt) mos ho fas saber i tho proporcionarem.

BUIDADOTES!! ALL IN THE JERRET FACE!!

29 comentaris:

tofito ha dit...

sa primera guerra contra ses basures andantes ha començat!!! buidadotes: no tengueu pietat des gabachos, son basura puta i hem de fer caure sa seva moral molt mes avall q enterra, o se esta amb ses buidadotes o se esta en contra, i "con dos cojones" hem d'exterminar moralment qualsevol aixecament en contra nostre.
Se q es meu grau d'implicació es altissim i aixo pot molestar a alguns sectors des buidadotes pq se q no form part de la plantilla pero sabeu q es per una questio geografica perq sabeu q si fos a bcn jugaria i ho deixaria tot al camp, de fet pensau q cada cop q feriu a sa pilota jo som al darrera q vos dona anims

amunt buidadotes!!!!

marco ha dit...

senyor president, crec que oblida vostè una característica buidadota que ens fa letals i indestructibles, i que a més va de luxe amb s'estil 3r reich: ARIAN POWER. Quin equip pot presumir de tenir tres integrants caucàsics?
-Jan "mágico" Cuadros (per primera vegada a s'història Suïssa declara sa guerra a algú, en aquest cas els gerrets. A més, si ses coses es compliquen a nivell internacional, el servei militar de Suïssa disposa de la seva violència en els camps de batalla)
-Marco "enginyeria alemanya" Vallejo (ses moltes hores que ha passat a nes gimnàs posant a punt la maquinària made in Bremen, el fan una peça clau pel bon funcionament de s´equip)
-Marco "hachazos a destiempo" Llull (agressivitat, força i entrega, l'escassetat de tècnica es veu complementada per la seva resposta en defensa, important, junt al jugador turc de l'equip, per aturar incursions gerrètiques en territori buidadot)
Aprofit per donar suport a s'infanteria "pesada" des de mallorca (karronya és buidadota!). Ses pròximes camisetes karronya seran verdes...

Marc ha dit...

DONDE DIJE DIGO, DIGO DIEGO

At 13/11/06 4:04 PM, tofito digué...
de tot d'una vaig sentir una certa simpatia per l'ekip de ses buidadotes ja q pareixia q eren l'ekip obrer creat per fer oposicio a l'imperi gerret pero despres d'akesta jornada i haver conegut ses negatives a jugar de diferents agents per per raons q mai, i dic mai, es poden imposar a un partit de futbol menys n'Edu, crec que reconduire el meu suport cap a sa divisió gerrètica que malgrat tenguin punts en desacord pareix q es prenen mes en serio aixo des futbet. A un ekip no se l'abandona per molta resaka q tenguis.


Que be, tofito, aixó és tenir ses idees clares...esper que a s'hora de viatjar no facis lo mateix i peguis per madagascar

Nate ha dit...

Tofito ets tot un crack, esteim orgullosos de q formis part des nostre equip, q es més q un club com tots els buidadotes sabem. Sabent q tu estas darrera cada xut no m'aturare de ficar gols i tels dedicarem

Un altre tema fieres mos veim a les 10 a metro fontana i feim dues birres per gracia i nam a un bareto q hi ha un concertillo d'una amigueta. Va cuads mou es xiringuito i animau-vos!
deis coses per akesta via q som a classe!

marco ha dit...

es confirma s´assistència a nes sopar de The Buidadotes den Toni i jo. Hem de dur alguna cosa?
Nato, deixa't estar de concertillos i vine a sopar amb els tenus companys d'equip!

Nate ha dit...

conyo sopam tots d'un kebab i birra i nam despres a nes bareto akest q vos dic
va puta nate!

cuads ha dit...

buidaotes: tenim problemes

m'acaba d'arribar un missatge d'en pau company.
vos pos amb antecedents: en gaspi se mos va lesionar i va decidir no jugar mes, pro com a bon buidat q es va cercar alternatives i va trobar en Pau Company(Beckenpauer com el coneixem es buidets) sa cosa es q diumenge va venir a jugar, va fer un partidasso i evidentment el varem fitxar automaticament amb sa fitxa d'en gaspar,,tenim camiseta i tot per ell..aixi q ja el consideravem un buidet mes..si en nato va ser a nes seu moment es nostro Ronnie en pau es es nostro eto'o.

es tema es q es mencionat missatge posava lo següent:

"Cuadros! un directiu ds gerrets ma ficat pressio x a ke fitxi amb ells degut a sa baixa dn puça, jo no me pronunciat i esper nous aconteixements a nes blog. kda dit"

MACAGON ES PUTES JERRETS! KINS CABRONS!
ja mos varen chorar en judas santvi a nes seu moment en circumstancies similars i ara van a per en beckenpauer!

Pau: t consideram mes buidet q es color verd..no mos facis aixo..recorda q som un equip amb sentiment i progressio tipo barça es primer any d'en ronnie..sa teva fitxa ja esta pagada...si en puça s'en ha anat es per algo..amb noltros tendras minuts cagondell maldement m'hagi de llevar jo xq tu puguis jugar mes! kdat amb noltros! no t deixis seduir per es puta lado oscuro!
buidadotes! aixo es un puta p`roblema gros un `puntal clau tantejat per ses bosses de basura amb cames!

Marc ha dit...

nate ja que veig que veus aixo, desconfirm sa meva assistència a nes bareto, queda amb en xavi and cabra...jo quedare per canostra...
i avon eres??

Anònim ha dit...

Comentari objectiu.

Els Gerrets necessiten un fitxatge degut a sa baixa den puçeu.Tenen una plantilla molt justa.

En Pau anava els altres anys a jugar amb els Gerrets. Anava als partits sempre que podia i volia, no se l'havia de convocar, sempre hi estava.Ha fet més partits amb sa camiseta dels Gerrets que amb sa dels buidadotes.A més és germà den Joan.

Seria injust que els gerrets se trobassin amb 4 o 5 jugadors a un partit i que els buidadotes se presentassin amb una plantilla de 13 jugadors, que calcúl que és s'actual.

marco ha dit...

en pau ha de ser buidadota, és un recanvi natural den gaspar, sa causa és una lesió, no una fuga sospitosa...

Anònim ha dit...

En Pau Company no pot jugar una lligueta en diumenge; estudia INEF se juga massa com per lesionarse...

Esperit Buidawaves...

cuads ha dit...

primer de tot: qui es es cagat q va de anonimo..cagon dena jerret havia de ser!
segon: plantilla buidadota; aranya fires, edu, marco llull, palerm, ori, monx, nato, ori,beckenpauer i cuadros. (es impossible q hi siguem tots es mateix dia) es partits sempre hi ha 6 7 persons.No som un ekip som un exercit d'amics.
si es jerrets teniu problemes de plantilla xq no fitxau kualke rumano? xq no cridau a nen marcos es mexica q l'any passat va fer bons partits?? cagondell encara vos haure de cercar es fitxatges jo..sr.anonimo...salut a tots! (akells q van de verd)

cuads ha dit...

intuesc q s'estimat anonimo es un tal Joan Compao??

Marc ha dit...

jo intuesc q es en xisco i trob q hauria de donar sa cara...
de fet, fitxar en pau compao no ha de ser motiu de vergonya pes gerrets, sino que seria un des majors trajes que se li haurien fet als Buidawaves en tota sa seva minsa historia (despres des 9-4, no ho oblidem...)

Xisco ha dit...

És en Xisco.

Gaspar, Toniet, Xavi Pilla, i un altre tio q va jugar amb voltros diumenge i ni perris de qui és.

Primer: dir que jo no duc ses negociacions i ni en tenia ni idea.
Segon: necessitam un fitjatge, en Pau ha jugat amb noltros altres anys i trob ben just que se li oferesqui si vol jugar amb noltros. Ell té sa paraula i podrà fer el que li faci ganes sense cap tipo de pressió ni represalia trii el que trii, al contrari de voltros que ja el deveu tenir amenaçat de mort.

Siguem raonables i objectius, seria llògic que en Pau fitxàs amb noltros.

Xisco ha dit...

Ei, es primer som jo, es des comentari objectiu, s'altre no.

Anònim ha dit...

hola a tots, com havia anunciat en Marco, volia fer unes declaracions
a favor des de buides pero ja no se si fer-les, ja k es senyor
president del club ha preparat un sopar-reunió per tots es
buidadotes, i tant de dir de sa vostra "excel·lentíssima i estimada"
delegada i ni tan sols ha estat convidada.
sa proposta feta, tantes vegades i rebutjada cada vegada, per part
del senyor Xisco crec k haurà de ser estudiada per part meva.Me sap
greu haver de dir aixo pk fins ara m'havia decantat completament per
akest club, pero aquestes circumstàncies m'han duit a replantejar-me sa situació.

Xisco ha dit...

I tema puceu. No he xerrat amb ell. ses noticies que tenc és que li fa ganes jugar una lliga de futbol 11.

De totes maneres, quin conyo de fuga sospitosa és si no li fa ganes venir a jugar?

Deixau de montar películes i de dir botxors que darrerament no feis altre cosa!!

cuads ha dit...

cristina, amor meu:

sino the fet s'oferta de venir a sopar es xq pensava q volies esta a nes marge d'aquestes ofensives, si vols venir evidentment seras ben rebuda i mos encantaria q aixi ho facis.
encara no hem començat,,t'esperam?
per cert, pensava q eres una verda indiscutible...ara ja es discutible?

monxo ha dit...

A molt be senyor Canoves!!!. Fitxar en Pau Compao no seria un acte despotic dels quals tan be t'en defenses?

monxo ha dit...

Cristineta per favor!!!. Divendres ja te vaig dir que, com a delegada, estaves convidada a venir a casa nostra sempre que ho volguessis.

rufire ha dit...

Y se hizo la luz!!!Per fi s'han vist ses intencions i sa realitat des putas Jerretots!Tant d'acussar que no volem en Toni Sureda i mira. Noltros en cas de necessitat hem reclamat els seus serveis i ho ha fet de puta mare. Ara que teniu sa plantilla curta, necessiteu recursos li feis es lleig?Això és s'honor i es respecte que tant esteu propagant? Què passa que no és suficicient estrella per l'equip galàctic? O teniu por de que si fitxa en noltros vos guanyem?
El vostre estil és miserable i cada vegada s'assembla més al Madrid,amb contactes secrets i punyalades per s'esquena. Ja no vos queda ni orgull de jugar sense estrelles o k? Bravo!!!!

rufire ha dit...

a sa tercera pregunta ma refereixo a en pau company, esper que sa sobreentengui

Xisco ha dit...

De cada vegada nedau més. Entre tots els comentaris no en feis un de coherent.

En Pau va jugar amb noltros l'any passat. Per això se li ha proposat.

monxo ha dit...

Xisco tan bons que sou, no necessiteu un jugador com en Pau dic jo. És igual si no hi ha en Puça o no, si hi ha en Pau o no. Anau sobrats!!!! o no?

Xisco ha dit...

No faig contes entrar en sarcasmes amb tu monxo que després t'enfades.

Ara mateix els resultats demostren que som millor que voltros i que els altres 5 equips que estan per davall de noltros. ARA MATEIX. Potser en quinze dies tot canvia.

Gaspi ha dit...

senyors llerreds, no me pareix gens be lo que estau intentant fer amb en pau compao... esta clar que és germà d'en Juan i alomillor que hagi jugat amb voltros algun cop i tot el que volgueu. The buides li va oferir un lloc a la seva plantilla i en pau, en principi va acceptar el fitxatge sense posar cap pega i amb molta il·lusió conjuntament amb nosaltres. Va debutar i realment va anar de puta mare amb espectatives d'anar creixent amb el temps.
Si ell a n'es final vol ser un altre asquerós figo equiparat a xavi sanvi ell tendrà la darrera paraula, lo que si que que trob excessiu és que ja ha estat una puta setmana polèmica i encara voleu més branca!! que no vos basta nengs??? feis pelleta... voltros mateixos, noltros sempre seguirem tenint esperança, il·lusió i sobretot ganes de fer bon futbol!!!
BUIDADOTESSS AMUEERRRTTTEEEEEE!! jejeje

xavi santvi ha dit...

A mi la polèmica no me bastarà, i sobretot quan energumens del vostre entorn hooligan alcohòlic, continuen maxacantme per haver marxat amb els gerrets.
Quantes vegades haure de repetir que el senyor Cuads va desestimar el meu fitxatge, per excès de plantilla. Ell es justificà dient que pensava que era en xavi banyoles. I què? A cas no es un lleig també per ell.
Tantmateix sembla ser que només voleu veure en la causa dels vostres mals a l'equip gerrètic quan potser haurieu de fer un poc d'autocrítica i adonar-vos que amb demagògia barata el pp tampoc guanya les eleccions a catalunya.

tofito ha dit...

weno weno weno, el q hauries de fer tu es deixar d'anar de profesorcillo d'humanitat i adonarten q estas en el bandol ekivocat q pareixes manacorí: "serlo y orgulloso de serlo" doble error...