13 de novembre del 2006

Espectacular!!!

Espectacular, aquesta paraula serveix per a definir com fou la segona victoria consecutiva aconseguida ahir pels The Buidadotes i, el més important, com aquesta es va produir sense encaixar cap gol, ja que aquesta, va acabar amb un 3-0 final al lluminos.. En aquest sentit, va brillar amb llum propia Agustin "el mono montoya" González. Els seus felins reflexes varen deixar bocabadats a pròpis i estranys i la seva cridoria va acabar de desconsertar a uns deforasport que es varen veure superats en tots els aspectes del joc.
Pau Company, germa petit del veterà jugador jerretic Joan, finalment va debutar amb el seu nou conjunt realitzant una actuació digne dels millors artistes d'aquest espectacle que és el futbol. Sureda "maravilla" va retrobar-se amb el gol, i "màgico Princesita" Cuadros, és va reafirmar com a referent ofensiu del equip aconseguint dues dianes més al seu compte particular.
El partit, evidentment, no va estar exent de polèmiques, quan amb l'ajustadissim resultat d'u a a cero, un jugador rival va titllar de "trampa" a un espectacular tic i taca defensiu i ultraconservador protagonitzat per Palerm i el ja citat Mono Rufire.
Les temudes baixes dels alemanys Natos i del destraler extremeny Edu, finalment no va tenir conseqüències, ja que l'equip va demostrar tenir una excel·lent i completa plantilla.
Ara be, encara no és l'hora de tirar flors i violes, ja que l'equip ha de continuar cresquent passeta a passeta per assolir l'objectiu inicial d'acabar entre els quatre millors classificats, per que una altra cosa, seria vendre fum.

Els jerrets, per la seva banda, continuaren amb la seva apabullant trajectoria i guanyaren (amb gol " d'Andreu, que haces Andreu, Aaaaandreu" inclòs) que còmodament a un dels rivals directes pels play-offs, Ses Xapetes Taronges

6 comentaris:

Nate ha dit...

Q be buidadotes!
Esteim demostrant moltes coses atl·lots i tb callant moltes boques jeje.
a per totes equip!

company ha dit...

Bona jornadeta pels conjunts negres i verdescos la d'ahir.

Company: No veig rival que pugui amb s'apisonadora des gerrets després d'aquestes quatre palliçotes seguides. Ara se tracta d'acabar igual sa primera volta (es Roca ja no són rival) i afrontar s'inici de sa segona amb una revanxa contra es Cocos i un partit roquer contra uns recuperats Buidawaves.

Anònim ha dit...

Enhorabona buidawaves i nomes uns apunts:
es realment curiosa sa capacitat profètica des primer exemplar de 'El Món Esportiu'. Allà es qüestionava es compromís de certs membres des buidawaves amb s'equip. Recordam ses 'redaccions en diumenge', ses 'excursions INEF', etc. Resulta que diumenge passat una plantilla tan nombrosa com sa des buidawaves va sofrir una sèrie de misterioses baixes que obligaren al seu capità (del qual en parlaré després) a tirar de talonari i a incorporar una sèrie d'extra-comunitaris que poc tenen que veure amb s'esperit inicial buidawaver (S'ha de recordar que es buidawaves es jactaven de ser un grup d'amics, i que es criticava als gerrets la seva política de fitxatges "a lo Florentino"). Resulta que en Marco Vallejo va desapareixer amb es seu ex-cunyat, es comenta que n'Edu estava per Mallorca kickeant, en Gaspar tenia una excursió amb globo, a en Marco Llull li va venir grossa una festeta en es seu pis, en Palerm estava tocat després d'un cap de setmana de festa...
I al final què?Doncs que varen haver de recorrer (com hem dit, a cop de talonari) a dos estiletes com son en Pau Compao (un desconegut pels integrants del conjunt verdesc) i un "ningunejat" Javier 'Pibito' Sureda que, després de veure's una vegada i una altra condemnat a s'ostracisme, segueix traient ses castanyes des foc als seus desagraïts directius. No ens oblidem tampoc de sa cessió recent den Xavi Pilla 'Maravilla'.
En conclusió, futur incert per s'equip buidawaver, que necessita de més implicació amb es projecte per part des seus membres fundadors, si no volen dependre de simples 'allegados', encara menys implicats amb es club que ells...
Res més, només unes darreres consideracions:

-aquesta opinió no farà més que augmentar sa polèmica i s'animadversió entre es buidawaves i es gerrets.
-de fet, crec que sa rao de ser des buidawaves es precisament s'oposicio i s'enfrontament constant a nes gerrets, igual que l'espanyol amb el barça...uns buidawaves agermanats amb es gerrets no tendrien sentit...
-per fer un comentari que caigui be a tothom i que despres ningu respongui, val mes no fer-lo.una de ses prioritats d'aquest blog es crear divisió d'opinions, reaccions enfrontades, i polèmica gratuita.

El Món Esportiu

Anònim ha dit...

si, al·lots, si...
se rumoreja que es president i fundador des buidawaves pretèn abandonar es club per sa porta des darrera a principis d'any per realitzar una sèrie de contactes amb un equip sudamericà...
actitud com a mínim qüestionable i que farà molt mal en el sí del conjunt verdesc...

tofito ha dit...

de tot d'una vaig sentir una certa simpatia per l'ekip de ses buidadotes ja q pareixia q eren l'ekip obrer creat per fer oposicio a l'imperi gerret pero despres d'akesta jornada i haver conegut ses negatives a jugar de diferents agents per per raons q mai, i dic mai, es poden imposar a un partit de futbol menys n'Edu, crec que reconduire el meu suport cap a sa divisió gerrètica que malgrat tenguin punts en desacord pareix q es prenen mes en serio aixo des futbet. A un ekip no se l'abandona per molta resaka q tenguis. Tot i akesta reconduccio de preferencies segueixc pensant q en lo den Xavi Sntvi no te nom.

Nate ha dit...

Tofol no t creguis res del q s'escriu al món esportiu pq la gran majoria no son més q demagògies sense cap tipus de credibilitat (reconegut en persona pel redactor de l'article).