13 de novembre del 2006

Resum festa freak

Bones a tots. En primer lloc enhorabona als buidadotes i sinceres disculpes per sa meva baixa de darrera hora (ja sé que no valen excuses, però el desajustament de coordenades a sa secció d´enviaments des meu cervell era massa exagerada). En segon lloc, i principalment, vull fer un petit comentari sobre sa festa de dissabte. Bé, s´ha de dir que va ser un desfase en tota regla, amb tot els ingredients necessaris per recordar-la com un dels aconteixements claus d'aquest primer quadrimestre.
-Gent follant pes banyos
-sexe oral per dins es quartos
-en Cuadros fent de ses seves a nes sofà (per que amagar-se??)
- intents de violació a dins un armari
- plors varis i inexplicables
- ballenes amb forma humana acossant sexualment en Toni Serol, trajes espectaculars i memorables den Toni, Xavi i Albert a aquest animal, etc.
-ses potades tradicionals tampoc van faltar

Com veis hi va haver de tot, es cego va ser generalitzat i ses conseqüències de s'alcoholisme van arribar fins i tot als pakis de davora ca nostra. Una de ses anècdotes més curioses des vespre va ser s'esxtranya i sospitosa coincidència entre els membres del pis lesseps i en Cuadros i Cànoves a s´hora d'escollir sa disfressa (batín, esperdenyes, rocky IV, mandos de play station...a qui me deuen recordar tots aquests complements...). Bé, aquí vos deix unes fotos-resum del que fou sa festa.
P.D: vergonyós es comportament d'elements com en xisco parera, en marco vallejo, manti, fires, ramón, company...sobren els adjectius descalificatius
P.D.2: S'animal amb forma humana (o humà amb forma animal) és sa de retxes blanques i vermelles...com va dir en toni: "aquest wally és bò de trobar"
















6 comentaris:

Anònim ha dit...

VALENTA FESTAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!com molt bé diu en marco, va ser una festa en tota regla! crits, renou, alcohol, sexe...de tot un poc! Encara que n'hi va haver molts que a darrera hora se varen rajar (al.lots no sabeu que vos vareu perdre), tot s'ha de dir que allò pareixia un pis de sonats! es batins varen donar es seu joc durant tot es vespre, vaja monaaaais que estam fets tots!
Varen arribar ses onda vaselina, que se podria confondre amb una mescla de un, dos, tres, parchís, betty la fea...mil discusions!!! i de na wally que men deis???aquesta si que en va donar de joc! pero pegava crits????jaja!!
Venga, meam si en feim una altra d'aquestes!

pd: FORÇA THE BUIDADOTES!!!!!

Marc ha dit...

brutal sa festa, i es trajes generalitzats....
un parell de cosetes a recordar:
a)excel·lent s'aparició estelar de s'amiga den Dellen, a partir d'ara sa "Còrpora".
b)impresionant traje a sa "Còrpora" des des carrer quan va aparèixer pes balcó:
-Còrpora: "braaaaaaaaaaaaaaarggghhhhhhhhhh!!!!!!" (crit aleatori)
-Marc: "Què passa, Còrpora!!!!!!" (xapada instantània den Cuadros...)
c)rectificació a en Marco: en Fire, Monx, Oriol, Manti, Palerm, Nato, Xisco i Cia. tenen excusa, estaven a una altra festa des batín celebrada a Mallorca,211...

enhorabona a tots els assistents, en especial als organitzadors...volem una festa des batín cada any!

xavi santvi ha dit...

Si senyor!! Una gran festa amb moments gloriosos mesclats amb confusió i suadotes. L'única taca negativa va ser el robatori premeditat dels 6 euros que vaig abonar per menjar-me una de les pizzes més imaginatives que he tastat mai...felicitats a tots i totes! i a tu lladre, que et donguin pes cul!

Xisco ha dit...

Deman disculpes per sa meva absència però es comité de savis de sa MD Corporeixon estava reunit amb caràcter d'urgència per superar una crisis. Varem enviar en Marc en representació nostra i crec que va estar a s'altura de ses expectatives.

Anònim ha dit...

Inolvidable!

Llorenç de Pina ha dit...

Bones!
Pes comentaris i fotos, se veu que va ser un bon festot espectacular!!! Cagondéu que vos cuidau de bé! Esper que s'institucionalitzi aquesta festa... així una pròxima edició s'ambaixada pinera hi farà acte de presència (amb lo qual evidentment, sa festa guanyarà categoria).

Salut! i totes com aquesta