15 de novembre del 2006

En realitat, ens estimeu d'allò més.

Directius jerretics.

Nosaltres vàrem obrir la caixa dels trons amb tot un seguit de declaracions creuades i això ja no te retorn fins al final de la lligueta.
Ja se que no puc parlar massa al camp, que és el que hauria de fer (tot i que em sento igual de valorat pels meus germans d’equip), i per això no tinc més remei que criticar algunes de les vostres actuacions.
Sincerament, crec que en el fons (i potser no tant en el fons), no sentiu més que una immensa admiració pel nostre estimat club. Conclusions a les que he arribat a partir d’una sèrie de comportaments. Als fets em remeto:

El cas Xavi Santvi, el qual ja esta més que mastegat.

El fracassat intent de fitxar a una de les més preuades perles del nostre planter, Oriol, al qui vàreu intentar temptar durant un sopar de germanor al luxós i emblemàtic restaurant porteny de “Ca’n Tasco”.

El desenfrenat intent de fer-vos amb els serveis de la nostra excel·lentíssima i estimada delegada, la senyoreta Cristina Capó, mitjançant l’oferiment d’apats dignes dels millors establiments del sector de la restauració.

La simulació de sentir-vos interessats en fer-vos amb els serveis d’una de les més preuades promeses del nostre planter, Toni Sureda.

Els continus i frustrats intents de fitxar a la nostra estrella Nato.

Que serà el pròxim?.
Tranquils, entenc la vostra postura, ja que, si jo estigues en la vostra posició, segurament faria el mateix.
Si be és cert que els resultats us acompanyen i que el vostre inici de temporada ha estat bastant millor, no és menys cert que mostreu una gran admiració pel nostre color, la nostra filosofia de club i el nostre esperit competitiu. Ja no es pot fer res par a fer realitat el vostre emmascarat desig de formar part, algun dia, del nostre estimat equip. Però tranquils, si així ho voleu, a final de temporada, sempre us podem regalar una de les nostres samarretes per a que les pugeu lluir fardant davant dels vostres amics i “allegados”, o per a que les guardeu als vostres calaixos de la memòria i al futur, si en teniu, lis pogueu contar als vostres nets que, un dia, tinguéreu el privilegi de conèixer a els The Buidadotes, allò si que era un equip!! i que a més, poguéreu rebre aquesta magnífica e incalculable ofrena.

6 comentaris:

Marc ha dit...

ai monxet, monxet, quina sarta de mentides i sense sentits que has mollat, quina manera d'intentar demostrar que vos "envejam" amb uns arguments que no tenen ni cap ni peus:

-es cas xavi santvi no demostra que vos admiram, ni molt menys...de fet no li veig cap relacio...

-es cas oriol va començar a ca'n tasco, quan jo li vaig demanar si li feia ganes jugar amb es nostre equip, i quan ningu (repetesc, ningu) des Buidawaves (que en aquell moment no tenia ni nom) li havia oferit uabsolutament res. Tot d'una, es representants buidawavers en aquell sopar se li varen llençar a sobre com a aves rapaces i el vareu convencer de que fitxes per voltros, a lo que noltros no mos varem oposar lo mes minim. Si aixo es mentida que vengui n'oriol i ho digui.

-es cas cristina capo no el comentarem, ja que ningu preten es seus serveis mes enlla dels que ja ens ofereix, que són els de fotografa. si en xisco la convida a dinar sera pq comparteixen un gen (poc habitual a sa penya xim...) que els habilita per sa cuina...

-lo den toni sureda no se ni perque ho has comentat, si es es vostro 'conejo' particular. no hi ha hagut cap contacte amb ell, i si n'hi hagues no seria per admiracio cap al vostre club, ja t'ho dic ara, sinó per simpatia amb ell, ja que no se mereix es tracte que li esteis donant...

-jajajaja, es millor tots, es cas nato...aquest l'hauria de replicar mestre compao, que es qui mes n'ha xerrat, pero bueno, nomes dire que en nato ha estat declarat persona non gerreta des de fa mes d'un any, despres de demostrar sa seva preferencia a activitats tals com ses "redaccions en diumenge" i "tot es capvespre a nes sofa amb na tuan" cap de setmana rere cap de setmana. no l'hem volgut ni el voldrem...

per acabar, monxet, ai monxet, monxet, nomes aconsellar-te que no t'inventis teories paranoiques sobre estimacions, quan sabeu de sobres que d'un primer moment un dels adjectius que més se'ns han adjudicat és es de prepotents, sobretot perque, des de sa pretemporada, teníem clar (al contrari de lo que voltros afirmaveu constantment) que no teníeu cap opció de derrotar-nos, i molt menys de lluitar per sa lliga.

Força Gerrets! (Buidadotes nos da igual...)

tofito ha dit...

aket escrit nomes posa de manifest ses similituts des club gerretic amb el madrid ja empren ses mateixes tecniques de fitxatge q el seeu anyorat Florentino Perez

Nate ha dit...

comentari amb respecte a l'ofensiva cap a la meva persona:
perdona ciudadano "kane", pero mai m'havieu declarat persona non gerreta abans del meu sonat fitxatge per the buidadotes. Al contrari nomes m criticaveu per no aportar es meu granot d'arena a nes vostre equip. Es meu vos vareu quedar estorats quan vaig fitxar per the buidadotes (rollo florentino quan en Ronaldinho va fitxar pel barça i no s'ho podien explicar, amb el temps tot ha qdat clar i lo mateix esta començant a passar entre els nostres dos equips).
Lo q dius de passar es capvespre amb na Tuan demostra q el meu esperit buidador ve d'enfora i q només esperava el naixament d'aquest equip per motivar-me.
Ah lo de la senyor Capa no es vera i hi hagut unes ofertes inmillorables i a la desesperada per part des vostre president. Tot fa indicar q hi haura unes declaracions prest (segons fonts confidencials) força explosives q faran trontollar els pilars de l'equip gerret.

Xisco ha dit...

...i també volem un calcetí brut de cada un de voltros! i una zodiac per penjar dins es quarto!!

Per favor que n'arribau a dir de dois!!

Una mica de relexió i sentit comú no vos aniria malament!!

monxo ha dit...

au ido calcetins també

tofito ha dit...

calr q si nato posant ses coses mes q clares!!! ah, crec q per calcetins bruts es gerrets ja tenen al manti...je,je