17 de novembre del 2006

Elecciones a "Ca Vell"

Puesto que el tema conflicto deportivo lo estamos masticando demasiado y no dejaremos ningún insulto ni declaración calumniosa para la semana de "el clásico" (Evidentemente: Llerrets vs Buidadotes...), creo que va siendo hora de elegir un "Ca Vell de Honor".

El Ilustre "ser superior" Canovas dio la idea en un comentario que hizo al "parecido lejano" Donato-Juanito.

Ahi van mis candidatos...

No podía faltar. Sr Rosendo Mercado


Amigo Fidel (Manty, no te excites)


Menudo "Perro Viejo"


Deivid Jaseljof

Los '80... Si si, buena música, pero puñalada trapera a la estética...


Honorable Pablo Alfaro

Un defensa clásico de los que quedan pocos... De esos que en un córner a los jugadores "de color" todavía les dice "como la chupa tu hermana, negro!"

17 comentaris:

marco ha dit...

yo me quedo, evidentemente, con el padre del rock español. Agradecidos...Rosendo

xavi santvi ha dit...

La verdad es que Fraga me parece mas que un ca vell; franquista, represor, torturador, asesino, recibió uranio enriquecido en la playa de palomares, (hecho que le alargo mas la vida), vivió de cerca el desastre del prestige (estaba cazando aguilas calvas muy cerca), este señor es un autentico ejemplar del jurasico. Merece todos los insultos y a su vez el premio por ca vell. Recuerdo una frase suya en gallego; "si non fueras muller te daria un par..."
(no se gallego pero se entiende)

Edu ha dit...

Aunque chupa de cuero + gallumbos cortos negros + fondo rojo no sea motivo de respeto, daré mi voto al señor Jaseljof: bebedor crónico y uno de los puteros más grandes de la historia de EEUU. Joder "quin puta ca vell"!

Marc ha dit...

m'inclin pen pablo alfaro com a ca vell de s'area...

xavi santvi ha dit...

de momento empate técnico, fidel parece que ya es "ca mort". Sus ultimas apariciones en chandal deportivo han sido lamentables.

Nate ha dit...

en Fraga no se mereix el calificatiu de ca vell, pq es un mamonarro desgraciat q no s'hauria de calificar de "ca vell".
Es meu vot seria pen Fidel tot un ca vell, però ca vell q com a tal aguanta com un ca vell tot lo q li tiren i lo q te fins q rebenti ben rebentat. Tot un ca vell de sa vida, q a vegades ncara mostra sa il·lusió d'un ca jove. Per a la postreritat qdaran aquelles fotos amb el Che fent de cans vells

Anònim ha dit...

És meu vot és pen pablo alfaro tot un ca vell!!!!

Tekiss ha dit...

ohh OhoOohOohoo si! Fidel! me corrooOooOoooOOo,,, me corroOooOooOooo,,,
Completament dacord amb en Vallejon es meu vot també és per en Fidel! i està clar que en Fraga entra dins es grup de ca pucer(res a veure amb en Puça que és un gran ca vell i millor persona i millor futbolista encara...)

marco ha dit...

esto es un puto nido de rojos!

xavi santvi ha dit...

A cas no hi ha també cans vells pucers?

Marc ha dit...

no, xavi, no t'equivoquis...
filosòficament parlant, un "ca vell" no es ni sera mai pucer, si hi ha un tret que caracteritza un ca vell aquest es es saber estar...sa seva capacitat de sortir indemne de qualsevol situació...
si bé en fragasaurio (que no frega) podria haver protagonitzat alguna escena de ca vell durant sa seva llarga trajectòria, es seus darrers rediculots (desmais, caminars, discursos) l'han inhabilitat per a sa consecució des premi 'ca vell' perque, de fet, no és un 'ca vell'...com a màxim és un canot vell, expressió designada per descriure aquells cans que estan a res de palmar-la i no se poden ni moure...

xavi santvi ha dit...

aixi doncs akestes eleccions son una autentica pamema, dons tenim candidats infiltrats! Tanmateix per mareigos i ridiculs espantosos, tenim al mateix fidel caient al buit despres d'un mal saber estar damunt una tarima, per no parlar den jaseljolf, si anar de putes es saber estar en es mon...be. Jo voto fraga i punt. respecte deman. "toqueme usted las narices!"

Nate ha dit...

es fet d'estar a punt de palmar-la no vol dir q no es pugui ser un ca vell de tota honra i això no ha d'estar relacionat amb caigudes o desmais. A més, no jutjam s'estat actual sino tota una trajectòria. Està clar q en Fraga podria passar per ca vell, però per jo un ca vell amb una filosofia mal encaminada, un poc ca vell fill de puta o atret per el lado oscuro.

xavi santvi ha dit...

Es aixi. Suposo que em coneixeu lo minim com per saber que no valoro els seus ideals, els quals em semblen patétics. Pero la seva manera d'adaptarse al canviant curs històric es el que m'atreu.

cuads ha dit...

en fraga es mes ca vell q tots es altres junts,,,un tipo q esta governant en dictadura i en democracia i q s'en va de caça kuan li dona sa gana es un puta ca vell..

cuads ha dit...

es antigragas sou uns ptes moralistes...lo seu es q anigueu a fer de misioneros hi ha gent q ho necessita...

tofito ha dit...

esta clar q en fraga es ca vell, n'alfaro no hi ha matisos q valguin pero en Michael es increible, sempre trobant solucions juntament amb en Kid, sense cap tipo de dubte es meu vot va per ell