13 de novembre del 2006

Juga Ronaldo amb els Jerrets?

Fins ara, el nostre rotatiu esport de Cala Bona havia tractat amb total venevolència al conjunt negre, inclós alavant el joc exsivit pel citat conjunt. No obstant el seu diari sensacionalista, ha tornat a mostrar la seva cara més rancia de la dreta espanyola atacant, sense cap tipo de motiu al se de l'equip verdesc.
Ben mirat, això no fa més que posar de manifest les semblanses existents entre l'equp jerretic i el Reial Madrid.
1. El seu davanter Canoves, recorda molt al Ronaldo que es passeixa pels estadis espanyols. Ja no és, ni de bon tros, aquell jugador goleixador que era, el seu estat de forma deixa molt que desitjar, i xupa tanta pilota com el brasiler crea problemes i polèmiques. Això si, ell, a diferencia de l'escritor d'aquest article, no reconeix ni reconeixera mai les seves carències i seguira pensant que és el lider indiscutible del conjunt.
2. Company és l'unic jugador que, al més pur estil Van Nistelroy, tira de l'equip, emulant a l'holandes fins hi tot amb el nombre de gols 4, marcats en un sol partit.
3. El seu despotic president, Xisco Berlusconi Perera, és capaç de tot a l'hora de fitxar a un jugador, sobretot si aquest ja tenia un pre-contracte amb The Buidadotes.
4. Finalment, per que no ens volem estendre més, el seu diari només tira de la crítica sense fonaments a l'equip contrari com fa el propi rotatiu madrileny AS.

The Buidadotes ja ha guanyat dos partits, cosa que molts creien i espereaven que mai passaria. No se si aquest atac és fruit de la ignorància o de la por, peò el que si és segur, és que esta totalment fora de context.
A l'hora de parlar de conceptes com la implicació, ens agradaria que ens parlessin del cas Puça, un altre galacti xulesc i pre potent que "por sus huevos" decideix deixar l'equip molt abans d'acabar la primera volta.
The Buidadotes és un equip petit, un projecte nou sense aires de grandesa que vol continuar cresquent i aconseguir un objectiu dificil però pel qual els seus integrants hi depossiten tota la seva il·lusió. Però per la cupula jerretica (l'equipas que ha guanyat tots els partits menys l'unic que ha jugat amb un equip de categoria, el qual va perdre sense marcar ni un sol)això gol), això sembla supossar l'autentic mal de cap d'aquesta lliga.
Això és tot, no esperem cap retracció per que aquest és un acte intel·ligent, però almenys esperem que es senti el nostre malestar, ja que tot i ser l'equip petit de la zona de Llevant (el Nàstic, però mai l'Espanyol per que entre d'altres coses, no se com s'els ocurreix comparar-se amb el Barça) també tenim dret a parlar.

6 comentaris:

Marc ha dit...

Fins ara, el nostre rotatiu esport de Cala Bona havia tractat amb total venevolència (benevolència) al conjunt negre, inclós alavant el joc exsivit (exhibit) pel citat conjunt. No obstant el seu diari sensacionalista, ha tornat a mostrar la seva cara més rancia de la dreta espanyola atacant, sense cap tipo de motiu al se de l'equip verdesc.
Ben mirat, això no fa més que posar de manifest les semblanses (semblances) existents entre l'equp jerretic (gerretic) i el Reial Madrid.
1. El seu davanter Canoves, recorda molt al Ronaldo que es passeixa (passetja) pels estadis espanyols. Ja no és, ni de bon tros, aquell jugador goleixador (golejador) que era, el seu estat de forma deixa molt que desitjar (ejem, ejem...), i xupa tanta pilota com el brasiler crea problemes i polèmiques. Això si, ell, a diferencia de l'escritor d'aquest article, no reconeix ni reconeixera mai les seves carències i seguira pensant que és el lider indiscutible del conjunt.
2. Company és l'unic jugador que, al més pur estil Van Nistelroy, tira de l'equip, emulant a l'holandes fins hi tot amb el nombre de gols 4, marcats en un sol partit.
(Mentida, ahir en Company va arribar 20 minuts tard i va ser en Xavi Santvi s'estrella amb tres xixarros)
3. El seu despotic president, Xisco Berlusconi Perera (Parera), és capaç de tot a l'hora de fitxar a un jugador, sobretot si aquest ja tenia un pre-contracte amb The Buidadotes
(Mentida, es contracte el tenia amb es Gerrets, i de fet sa primera oferta formal va ser gerrètica...Apart d'això, en Xisco no va fer res per fitxar-lo, se va convèncer totsol).
4. Finalment, per que no ens volem estendre més, el seu diari només tira de la crítica sense fonaments a l'equip contrari com fa el propi rotatiu madrileny AS.
(Mentida: sa majoria de ses crítiques tenen fonaments...)


A l'hora de parlar de conceptes com la implicació, ens agradaria que ens parlessin del cas Puça, un altre galacti xulesc i pre potent (prepotent) que "por sus huevos" decideix deixar l'equip molt abans d'acabar la primera volta.
(Voldria recordar es cas Gaspar, que molt abans ja havia afirmat que volia deixar s'equip. En Puça pateix una crisi existencial i des de es Gerrets no podem sinó estar amb ell a mort i ajudar-lo amb tot el que pugui...)
The Buidadotes és un equip petit, un projecte nou sense aires de grandesa que vol continuar cresquent i aconseguir un objectiu dificil però pel qual els seus integrants hi depossiten tota la seva il·lusió (No tots). Però per la cupula jerretica (gerrètica)(l'equipas que ha guanyat tots els partits menys l'unic que ha jugat amb un equip de categoria, el qual va perdre sense marcar ni un sol)això gol), això sembla supossar l'autentic mal de cap d'aquesta lliga.
(Gerrets, 12 punts i 39 gols...Buidadotes, 6 punts i 16 gols...Gerrets 9 -4 Buidadotes)
Això és tot, no esperem cap retracció per que aquest és un acte intel·ligent, però almenys esperem que es senti el nostre malestar, ja que tot i ser l'equip petit de la zona de Llevant (el Nàstic, però mai l'Espanyol per que entre d'altres coses, no se com s'els ocurreix comparar-se amb el Barça) també tenim dret a parlar (crec que ningú ha dit el contrari...precisament sa tasca d'aquest blog es sa de fomentar es debat...).
Visca es Gerrets!!

Xisco ha dit...

Comunicat oficial de la directiva Gerrètica en resposta al comentari del senyor Monxo.

Molt apreciat senyor Monxo,

el conjunt de comentaris i crítiques emesos per vosté en el comunicat al que aquest escrit vol ser resposta no és més que un cúmul de despotismes exhuberants, banals, i fins i tot vulgars que fan referència a una sèrie de fets respecte als que vosté demostra una total i absoluta ignorància.

Demanaria en primer lloc que es controlàs l'ortografia dels caps de premsa dels clubs, així evitariem que l'administrador del blog (Marc) perdés tant de temps corregint-les. En cas de no poder ser, propòs a la directiva dels The Buidadotes que seleccioni de dins la seva extensa llista d'afiliats, un cap de premsa amb millor coneixença de la llengua que nosaltres tant defensam i estimam. Esper que aquest comentari no sigui entés com un atac personal, no és s'intenció. Les faltes també poden ser fruit d'un estat d'angoixa provocat per l'enfad del moment, o no.

En segon lloc sortir en defensa dels integrants de l'equip i de jo mateix. El nostre jugador Marc Cànoves és sense cap tipus de dubte un puntal indispensable del joc Gerrètic. He de recordar que surt d'una lesió que l'ha mantengut allunyat dels terrenys de joc durant tres setmanes. Estam completament segurs de que a poc a poc recuperarà el seu estat de forma. El senyor Joan Company és sense cap tipus de dubte un jugador desequilibrant amb el seu joc elèctric i la seva genial cama esquerra, facultats que molt ajudarien al joc soporífer i rocós desplegat per altres equips que l'intenten fitxar mitjançant lloances al blog. Respecte al calificatiu de "Berlusconi" que acompanya el meu nom, tan sols dir que una comparança amb un personatge de tanta repercusió mediàtica, poder polític i saber estar en el món només pot ser considerada una lloança, molts altres no arriben a tant en tota una vida. El tema Andreu Servera està essent tractat per les oficines de la secretaria tècnica del club. Entitat i jugador no han comentat el tema i no hi ha novetats. Si la falta a un partit és motiu de notícia, cada setmana tendriem per omplir pàgina i mitja amb el vostre club. Els Gerrets són també Xavi Santvi, Andreu Julià i Joan Lliro. Estaria bé que, posats a criticar, ho fessiu també pensant amb ells la propera vegada. Al nostre equip tots som iguals, agrairia ho tenguessin en compte.

La comparativa amb el nostre molt estimat club és totalment subjectiva i personal. Però l'amor per la nostra terra i la nostra llengua, la indumentària negre (color antagònic de l'etern rival), l'esperit de lluita després d'anys infructuosos,i un llarg etcétera fan que el nostre equip s'assembli molt més al nostre apreciat Barça que no al seu etern rival. Els The Buidadotes es poden considerar l'equip que vulguin amb tot el dret, però damanaria una mica de dignitat i racionalitat, qualitats que no consten en els seus comentaris.

Atentament
Xisco Parera
en representació del F.C.Gerrets el seu president

Nate ha dit...

Fieres menos ficar-se amb es tema faltes i correció ortogràfica q això només és una manera penosa de voler atacar una persona quan no es tenen idees més originals.
Un altre tema, respecte a la frase d'en Xisco "Si la falta a un partit és motiu de notícia, cada setmana tendriem per omplir pàgina i mitja amb el vostre club." amb referència al cas Puça, només vull recordar aquest article del senyor Cànoves d'avui mateix:
"Enhorabona buidawaves i nomes uns apunts:
es realment curiosa sa capacitat profètica des primer exemplar de 'El Món Esportiu'. Allà es qüestionava es compromís de certs membres des buidawaves amb s'equip. Recordam ses 'redaccions en diumenge', ses 'excursions INEF', etc. Resulta que diumenge passat una plantilla tan nombrosa com sa des buidawaves va sofrir una sèrie de misterioses baixes que obligaren al seu capità (del qual en parlaré després) a tirar de talonari i a incorporar una sèrie d'extra-comunitaris que poc tenen que veure amb s'esperit inicial buidawaver (S'ha de recordar que es buidawaves es jactaven de ser un grup d'amics, i que es criticava als gerrets la seva política de fitxatges "a lo Florentino"). Resulta que en Marco Vallejo va desapareixer amb es seu ex-cunyat, es comenta que n'Edu estava per Mallorca kickeant, en Gaspar tenia una excursió amb globo, a en Marco Llull li va venir grossa una festeta en es seu pis, en Palerm estava tocat després d'un cap de setmana de festa...
I al final què?Doncs que varen haver de recorrer (com hem dit, a cop de talonari) a dos estiletes com son en Pau Compao (un desconegut pels integrants del conjunt verdesc) i un "ningunejat" Javier 'Pibito' Sureda que, després de veure's una vegada i una altra condemnat a s'ostracisme, segueix traient ses castanyes des foc als seus desagraïts directius. No ens oblidem tampoc de sa cessió recent den Xavi Pilla 'Maravilla'.
En conclusió, futur incert per s'equip buidawaver, que necessita de més implicació amb es projecte per part des seus membres fundadors, si no volen dependre de simples 'allegados', encara menys implicats amb es club que ells..."

Sa gran majoria pura demagògia, començant per lo q fa referència al meu cas on no es diu res de q tenia febre, i que tot i així no vaig asistir pq era al camp nou donant-ho tot pel nostro estimat club blaugrana.

Ale fieres un poc de pique no fa mal, però no em d perdre sa compostura i ses maneres, crec q som dos equips q ens hem d'ajudar mutuament. Abans d'acabar vull remarcar el meu apreci cap a l'equip gerrètic i alhora fer un crit d'ànim a tots els membres i seguidor de l'equip verdesc!
the buidadotes lalalalala the buidadotes lalaalala, all in your face!

marco ha dit...

enhorabona al llicenciat en literatura catalana.
Xisco, molt tendre, emocionant i correcte, si algun dia no trobes feina del que estudies, sempre li pots escriure els discuros de nadal al rei

marco ha dit...

ramón, estam amb tu

tofito ha dit...

q bé canoves akestes correccions tio, es q realment no se perq no te dedikes a escriure i deixes aixo de intentar jugar a futbol i aixi tots contents, si t'hi esforces un poc més podras ser asessor de Artur Mas no?