12 de novembre del 2006

Alegria que és festa major!

Un poc de sortidota cegada per s'Autònoma! un encontre amb un Tolo mediàtic, saps? ...sobren ses paraules...










3 comentaris:

Nate ha dit...

Tot ca vell amb quilòmetres a ses cames per aquestes terres sap que dues de ses cites més claus de final d'any abans de nadal són barraques de Girona i sa festa de s'Autònoma(que no ens fallen mai i dones molt de joc).
Com no un any més una, això si, poc nutrida representació de cans vells vàrem partir cap allà a matar. No faré cap comentari més de tota sa gent q sa va rajar pq ja vos podeu imaginar el que pens. Això sí, felicitar a nes ca vell Canòves pel seu acte de compromís i veterania partint cap alla només acabar des curro, tot i no tenir massa temps per disfrutar com toca aquesta preciada festa, i a ses new generations q ja comencen a degustar el q és bo.
En resum, com sempre gran festota q mai ens defraudarà. Aquesta festa té algo q la fa especial i cada any la disfrutam a matar.
Per cert sa foto dels tassons buits pot servir com a escut de the buidadotes.

Anònim ha dit...

Bones a tothom!! avui m'estren a nes blog perquè això ja era un puta ridicul!! S'ha de dir que a s'estupenda festa de s'autonoma sa gran majoria de ses SES hi varem fer acte de presència encara que no estam incloses a ses fotos escollides...
Per finalitzar, volia dir que aquest recull de fotos se varen fer gràcies a sa presència de sa camara que ha recorregut ses mil festes que mos hem pegat tots! Que fariem sense ella?
Venga al.lots!

pd: FORÇA PES THE BUIDADOTES!!!!!!!

Anònim ha dit...

Ostres!! Que feis amb sa meva amiga Silviaaaaaaaaaa Quilensssssss!!!!!!! jajaja Anau alerta amb na Pixi!!
;)